^TeHaC^ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Puscił ktoś nowego Athlona (Thoughbred 1800+) na tej płycie? Ja sobie wgrałem najnowszy bios (1.0f) ale i tak mi nie działa... Komp w ogóle nie startuje, brak sygnału na monitor. Po wymianie procka na durona 1200 wszystko działa okej a z T-Bread'em nie chce :( Jakieś sensowne pomysły? Z góry dzieki! tehac@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Mogę się mylić, ale z tego co pamiętam to na jak byłem na WGK jeden gościu puszczał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 BTW. moze ktos puszczal T-breda na K7S5A.. bo niewiem czy warto kupowac... Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 BTW. moze ktos puszczal T-breda na K7S5A.. bo niewiem czy warto kupowac... miałem ta plyte ... mialem same problemy trzy razy wysylalem do serwisu ... za trzecim razem jak jush nie widziala Antka 1200 (nowa sztuka z kartona jedno i drugie) to wrocila do sklepu i poszla jako nowa do nowego klienta (grunt to wiedziec gdzie kupic :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 u mnie ten ECS sprawuje sie wzorowo :) ale mo bardziej zalezy na info czy pojdzie na niej T-bred(AthlonXP 0.13) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no to mam dla ciebie dobrą wiadomość . ECS K7s5a obsłuży nawet AXP 2400+ tylko trzeba ściągnąć do niej nowego biosa bo na starym płyta wyłączała obsługe SSE. Wiecej n/t ECS poczytacie na http://www.ocworkbench.com/ecs :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...