Skocz do zawartości
tomasir

Wentylatory COMAIR ROTRON 120x120 48V

Rekomendowane odpowiedzi

N owłaśnie widział ktoś takowe w akcji?A możę ktośtakie ma?

Bo planuje kupić 7 szt. Będą szregowo połączone czyli każdy będzie na 31V biegał.

Powinno byc cicho i wydajnie.

A cena teżbędzie świetna (gdzieś 5 pln za szt.)

A jeszcze dodam że jak ktoś z Krakowa to możemy razem kupić by zaoszczędzić na przesyłce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za 5 zyla sztuka to wez dwa dla mnie ... pokrywam koszta przesylu do mnie (czyli 5 zlotych) i twoje koszta przesylki ogolu w czesci ... ile ?!?

no chyba ze nie bedzie ci sie chcialo isc na poczte i przyslac mi paczuszki bo to problem ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z tym żę niektórzy są(a możę będziewięcej takich osóB) zainteresowani to prosze o kontakt na priva po 1 stycznia, bo wtedy będęsam zamawiał. Kupuję u tego gościa na allegro.

Więc nie jestem żadnym sprzedającym. :D

Cena tak jak mówiłem koło 5 pln. Od razu napisze że może to być 6 pln (nie wiem na 100% bo dopiero będę szczegóły ugadywał). Ale chce zrobić by gościu się zgodził na cenę z wcześniejszej aukcji (ostatnio było to 5.20 pln za szt.)

A sprzedający wydaje się być godny zaufania. Kilka razy jużte wentyle sprzedawał i nikt nie miał zastrzeżeń.

Więc w sprawie kupna/sprzedaży piszcie na priva bo nie chcę zaśmiecać forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie takie wentyle. Kurde 120x120 za 5zł.

One są nowe? Może jakieś namiary żbym mógł zerknąć na nie.

Oczywiście Vegan ma rację.

Tu link to aukcji:

http://allegro.pl/show_item.php?item=9006357

Wentyle są nówki. Jedyny "problem" to że na 48V chodzą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za 5zł, to mogę wziąźć "na zapas" z 3. Tylko teraz pytanie na ile pójdą(V się rozumi)??

PS. Właśnie i jeszcze jedno, może zrzucilibyśmy się też na 80mm?? Może ktoś wie gdzie takowe zakupić w ilościach hurtowych??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za 5zł, to mogę wziąźć "na zapas" z 3. Tylko teraz pytanie na ile pójdą(V się rozumi)?? 

PS. Właśnie i jeszcze jedno, może zrzucilibyśmy się też na 80mm?? Może ktoś wie gdzie takowe zakupić w ilościach hurtowych??

www.tme.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak na marginesie to nie podbijac ceny tylko napisać maila z ceną ... jak będze 25 zł gość sie zgodzi i sprawa załatwiona :-) 

Mchiał

Przecież tak właśnie napisałem. Jak po sylweestrze ustalę liczbę ile chcę zamówić to po prostu ugadam się na pewną godzinę, że on wystawi te wentyle na allegro, ja przebiję a on zamknie aukcję i po kłopocie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...