Skocz do zawartości
CrazyTomHero

Prezenty

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.toys4boys.pl/index.php?description=142

http://www.toys4boys.pl/index.php?description=143

hmmm, oklepane chyba nie jest, a zarazem jest i romantyczne ;) w 100 zl tez sie miescisz :]

hehehe ;]

Już o tym myślałem;] Nie wykluczam takiej możlwiości chociaż chętnie dowiedziałbym się jakie jeszcze macie pomysły. Nie wieże, że istnieje tylko ten sklep i allegro :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bardzo cierpie !, moi rodzice nieznają sięna niczym zwiazanym z elektryką, jakimkolwiek urządzeniu zasilanym na prąd...... i jak mają mi cośkupić to wielki lol, bo kiedyś jak kupowali to im wciskali w sklepach tandete łatwo, potem sam sięzdecydowałem kupować żądając kasy, a teraz dla mojej rodziny nielicząc mnie jedynym sklepem z komputerami itp jest MEDIAMARKT, no i co ja moge dostać z tamtąd, LOL

HEH, ostatnio byłem tam z ojcem, a on patrzył co niby mi isępodoba, żeby potem na gwiazdke kupić, ale ja na głos zjechałem ten sklep jak zobacyzłem że najwyższy model grafiki jako master na rynku u nich to GF6600GT :D

Jak co święta od niedawna zadeklarowałem zeby całą rodzina mi kase dawałą,

BABCIA ISĘZGODZIŁA NARAZIE :D :D :D

PS: wspomniałem wczoraj ojcu o fajnych kolumnach w sumie 500W chyba, a on na to czym to się rózni od creativów 5.1 co mam na biórku...........................

Edytowane przez wirion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Could not locate remote server

You tried to access the address http://sklep.hpi.pl/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

:razz:

Ale pewnie chodzi o modele :>

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam niesamowity problem :?, bo mama sie mnie pyta co chce pod choinke, a ja nie wiem co :? :? :? Nie mam zielonego pojecia. Raczej nic do kompa bo niedawno go zmienialem prawie calego :/ Brakuje mi tylko karty telewizyjnej ale tego raczej nie chce pod choinke, bo jak sie mama dowie ze cos do kompa to sie wkurzy i nic nie dostane :P Mam 20 lat :) No i nie wiem co chciec :| Do kompa na 99% nic, mp3 playera - mam, cyfrowka troszke droga ( bo jak juz kupowac to taka lepsza ok 700 zl ). Kurde nie mam zielonego pojecia. Mama czasami mowi ze ja po prostu za duzo mam, moze to i po czesci prawda :| Pomocy, bo Wigilia juz niedlugo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie wiem

mże poproś o jakiegoś gada

ja np. mam pythona królewskiego boa dusiciela zborzówki albino i snow

fajne zwierzaki ale wtedy to już wieksza inwestycja

powiedz żeby ci coś kupiła po świetach kiedy ceny spadną jak nie wiesz co :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tazikk - wiekszość ludzi chciałaby mieć takie "problemy" jak ty :lol:

prezent jest dla Ciebie, a tu każdy bedzie pisał co by chciał dostać na twoim miejscu, jeśli już to troche sprecyzuj swoje wymaganie - czym sie interesujesz czy coś takiego

to znacznie pomoże w wyborze prezentu dla Ciebie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz 20 lat i mama pyta Cię " Co byś chciał synku pod choinkę ? " No wypas normalnie! Ja to ostatni raz słyszałem jakieś 10 lat temu :D

Ja bym poprosił o jakiś aparat cyfrowy, albo nowe cięższe hantelki :D Ale to ja :P

Wow, skoro masz takie wymagania to nie dziwie się że starsi nic ci na święta nie kupują od 10 lat

Jak dla mnie to chyba wolałbym kase, jednak ty sam najlepiej wiesz na co byś to wydał, a kasa to taki "neutralny prezent"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam ze chcialem kiedys uczyc sie grac na gitarze ale ja jestem na to chyba troszke za leniwy :P Moje lenistwo nie zna granic... Wiec narazie odpada gitara... Nie mam kompletnie pojecia co jeszcze moglbym chciec :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoim wskazałem multimetr cyfrowy - jak mnie zapytali co tam mi moga zakupić... bo jako elektronik mam jedynie jakiś badziew za 20 pln :D... No ale ze w krainie w której jest mój rodzimy dom akurat (o dziwo :D) nie ma takich mierników.. to stwierdzili że kupią golarke elektryczną :)...

Można też jakąs książkę... o czymś o Cie interesuje, W ostatencizsci poproś o 5 par skarpet :D i maszynki do golenia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie zwierzeta, tzn napewno odchodza gady i plazy :P

Jest rzecz ktora bym chcial z jednego powodu . Bo obecnie mam glosniki Logitech Z-5300 sprowadzone ze stanow, jednak jeden kanal jest walniety :| ( lewy przedni :( ). I chcialbym w sumie Logitecha Z-5400 ale to raczej nie wyjdzie i chyba poprosze o kase. A ten Z-5400 to moze sobie zmienie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi