narcyz Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 http://www.toys4boys.pl/index.php?description=142 http://www.toys4boys.pl/index.php?description=143 hmmm, oklepane chyba nie jest, a zarazem jest i romantyczne ;) w 100 zl tez sie miescisz :] hehehe ;] Już o tym myślałem;] Nie wykluczam takiej możlwiości chociaż chętnie dowiedziałbym się jakie jeszcze macie pomysły. Nie wieże, że istnieje tylko ten sklep i allegro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Nie wieże, że istnieje tylko ten sklep i allegro :PWłasnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Fajna strona tylko droga (a współpracuje chyba ze znanym serwisem http://iwantoneofthose.com/). Co do tych globusów magnetycznych to podobne są na allegro za 60zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Raczej wolałbym nie sprowadzac swiatecznych upominkow zza oceanu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 chodziło mi o to, że ta polska strona współpracuje z tym zagranicznym serwisem :) pewnie bierze od nich rzeczy i nakłada sobie marżę, dlatego tak drogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) A ja bardzo cierpie !, moi rodzice nieznają sięna niczym zwiazanym z elektryką, jakimkolwiek urządzeniu zasilanym na prąd...... i jak mają mi cośkupić to wielki lol, bo kiedyś jak kupowali to im wciskali w sklepach tandete łatwo, potem sam sięzdecydowałem kupować żądając kasy, a teraz dla mojej rodziny nielicząc mnie jedynym sklepem z komputerami itp jest MEDIAMARKT, no i co ja moge dostać z tamtąd, LOL HEH, ostatnio byłem tam z ojcem, a on patrzył co niby mi isępodoba, żeby potem na gwiazdke kupić, ale ja na głos zjechałem ten sklep jak zobacyzłem że najwyższy model grafiki jako master na rynku u nich to GF6600GT :D Jak co święta od niedawna zadeklarowałem zeby całą rodzina mi kase dawałą, BABCIA ISĘZGODZIŁA NARAZIE :D :D :D PS: wspomniałem wczoraj ojcu o fajnych kolumnach w sumie 500W chyba, a on na to czym to się rózni od creativów 5.1 co mam na biórku........................... Edytowane 15 Grudnia 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Sklep z zabawkami dla dużych chłopców ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Sklep z zabawkami dla dużych chłopców ;) Could not locate remote server You tried to access the address http://sklep.hpi.pl/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. :razz: Ale pewnie chodzi o modele :> Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Czy mógłby mi ktoś doradzić jaki film na DVD kupić mamie pod choinkę? Jeden już wybrałem, jest to Dirty Dancing 2. Chciałbym coś podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jak dla kobiety to może coś z serii Brigit Jones (nie wiem jak się pisze dokładnie :) ). Czy Ty naprawde nie ma romantyków którzy by mieli pomysł na prezent? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ja w weekend polaze po mieście może coś kupie staruszkom :D ale ja się kompletnie do tego nienadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 www.kopalniaprezentow.pl prosze panie und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Witam. Mam niesamowity problem :?, bo mama sie mnie pyta co chce pod choinke, a ja nie wiem co :? :? :? Nie mam zielonego pojecia. Raczej nic do kompa bo niedawno go zmienialem prawie calego :/ Brakuje mi tylko karty telewizyjnej ale tego raczej nie chce pod choinke, bo jak sie mama dowie ze cos do kompa to sie wkurzy i nic nie dostane :P Mam 20 lat :) No i nie wiem co chciec :| Do kompa na 99% nic, mp3 playera - mam, cyfrowka troszke droga ( bo jak juz kupowac to taka lepsza ok 700 zl ). Kurde nie mam zielonego pojecia. Mama czasami mowi ze ja po prostu za duzo mam, moze to i po czesci prawda :| Pomocy, bo Wigilia juz niedlugo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 kase:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Tez o tym myslalem ale moja mama nie jest ku temu sklonna. Woli sama mi kupic prezent, bo mowi ze ja za szybko wydaje :] Ale tak sie jeszcze zastanawiam ze jak kase to ile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 to nie wiem mże poproś o jakiegoś gada ja np. mam pythona królewskiego boa dusiciela zborzówki albino i snow fajne zwierzaki ale wtedy to już wieksza inwestycja powiedz żeby ci coś kupiła po świetach kiedy ceny spadną jak nie wiesz co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Masz 20 lat i mama pyta Cię " Co byś chciał synku pod choinkę ? " No wypas normalnie! Ja to ostatni raz słyszałem jakieś 10 lat temu :D Ja bym poprosił o jakiś aparat cyfrowy, albo nowe cięższe hantelki :D Ale to ja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ja tam myslalem nad jakims pajaczkiem(ptasznik czy cos ) ,ale moja kobieta nie podziela mojego zdania :D Moze cos z ciuchow ? Buty ,spodnie zawsze dodatkowa para sie przyda. Ten temat to chyba do oslej sie nadaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ja tam myslalem nad jakims pajaczkiem(ptasznik czy cos )nie kupuj ptaszników miałem kilka ale to syf :D cały czas zakompane w terrarium siedzi kup sobie skorpiona jest ciekawszy sam mam :D (oczywiście sie nie chwale ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 kamil nie znasz sie mam takiego jednego i caly czas lazi i kombinuje jak tu otworzyc terra zeby zwiac [; juz raz zwial to mu tasma zaklejile dzwiczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 tazikk - wiekszość ludzi chciałaby mieć takie "problemy" jak ty :lol: prezent jest dla Ciebie, a tu każdy bedzie pisał co by chciał dostać na twoim miejscu, jeśli już to troche sprecyzuj swoje wymaganie - czym sie interesujesz czy coś takiego to znacznie pomoże w wyborze prezentu dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 mysz Logitech G7 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Masz 20 lat i mama pyta Cię " Co byś chciał synku pod choinkę ? " No wypas normalnie! Ja to ostatni raz słyszałem jakieś 10 lat temu :D Ja bym poprosił o jakiś aparat cyfrowy, albo nowe cięższe hantelki :D Ale to ja :P Wow, skoro masz takie wymagania to nie dziwie się że starsi nic ci na święta nie kupują od 10 lat Jak dla mnie to chyba wolałbym kase, jednak ty sam najlepiej wiesz na co byś to wydał, a kasa to taki "neutralny prezent" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Przyznam ze chcialem kiedys uczyc sie grac na gitarze ale ja jestem na to chyba troszke za leniwy :P Moje lenistwo nie zna granic... Wiec narazie odpada gitara... Nie mam kompletnie pojecia co jeszcze moglbym chciec :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ja myśle o nagrywarce DVD pod choinką :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 ja swoim wskazałem multimetr cyfrowy - jak mnie zapytali co tam mi moga zakupić... bo jako elektronik mam jedynie jakiś badziew za 20 pln :D... No ale ze w krainie w której jest mój rodzimy dom akurat (o dziwo :D) nie ma takich mierników.. to stwierdzili że kupią golarke elektryczną :)... Można też jakąs książkę... o czymś o Cie interesuje, W ostatencizsci poproś o 5 par skarpet :D i maszynki do golenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Raczej nie zwierzeta, tzn napewno odchodza gady i plazy :P Jest rzecz ktora bym chcial z jednego powodu . Bo obecnie mam glosniki Logitech Z-5300 sprowadzone ze stanow, jednak jeden kanal jest walniety :| ( lewy przedni :( ). I chcialbym w sumie Logitecha Z-5400 ale to raczej nie wyjdzie i chyba poprosze o kase. A ten Z-5400 to moze sobie zmienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) a ja dostane zapewne skarpetki :) i będę happy Edytowane 18 Grudnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...