zolw Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 jejku masz 20 lat i problem jak 10 letnie dziecko na poczatku niezle sie usmialem ale za chwile to zal mi sie ciebie zrobilo. A czy musisz dostac koniecznie cos pod choinke moze pomysl co by tu zrobic dla drugiej osoby?A moze poprostu powiedz mamie zeby kupila ci to co sama sobie upatrzy ale chyba jesli np bys dostał np jakies fajne perfumu itp to pewnie bys mamie strzelił focha i tupnoł noga. nie masz wiekszych zmrtwien chlopaku ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Cmx - jak na to wpadłeś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Al Bundy napisał(a): toMniam! Ja też poproszę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Kurde arnie narobiles mi smaka na pajaka... ktos sie orientuje za ile i gdzie mozna kupic? "Witam. Mam niesamowity problem " :D Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 fajnie takie modele pewnie driftują po sniegu... :D sam bym sobie takiego sprawił, jakiegos z silniczkiem spalinowym i upalał przed blokiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 http://allegro.pl/search.php?string=ptaszn...ting_interval=7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) A wie ktos ile kosztuje najtaniej Creative MuVo Tx w zwyklym sklepie?? Bo mam zamiar sobie taki sprawidz pod choinke :P Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Tereniaki po śniegu normalnie śmigają. Drifty na lodowisku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 nie sadzilem ze na allegro takie cos jest ;] ide sie myc i biore go ;] ma go ktos? gdzie go trzymac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Szela napisał(a): A wie ktos ile kosztuje najtaniej Creative MuVo Tx w zwyklym sklepie?? Bo mam zamiar sobie taki sprawidz pod choinke :PTeż chcę sobie sprawić, na allegro wersja 256 kosztuje 189zł ;/ chyba kiedyś było taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Prezenty homemade r00xują rulezem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Pioorek napisał(a): nie sadzilem ze na allegro takie cos jest ;] ide sie myc i biore go ;] ma go ktos? gdzie go trzymac? Na początek poczytaj ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=68290&hl=ptasznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 tazikk tez mam taki sam problem jak Ty ;) Więc jest nas dwóch. To co chcialbym dostac jest niemozliwe do zrealizowania moze kiedys wkoncu sie doczekam :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 zolw napisał(a): jejku masz 20 lat i problem jak 10 letnie dziecko na poczatku niezle sie usmialem ale za chwile to zal mi sie ciebie zrobilo. A czy musisz dostac koniecznie cos pod choinke moze pomysl co by tu zrobic dla drugiej osoby?A moze poprostu powiedz mamie zeby kupila ci to co sama sobie upatrzy ale chyba jesli np bys dostał np jakies fajne perfumu itp to pewnie bys mamie strzelił focha i tupnoł noga. nie masz wiekszych zmrtwien chlopaku ? :) Lol, chyba lepiej jest żeby prezent był prkatyczny i się przydał niż ma zalegać w szafie, co do prezentów dla drugiej osoby to może już wie co ma kupic, pozatym z praktyki wiem że jeżeli chodzi o jakieś ciucchy, perfumy to starzy raczej mają cienke obeznanie, co akurta by się przydało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 No wlasnie. A jeszcze oprocz mojego prezentu to musze kupic jakis upominek rodzince. No i tu tez jest problem. Bo mamie raczej kupie ksiazke bo lubi czytac. A ojcu i 5-letniej siostrze ni cholery nie wiem co :| No i dalej nie wiem co dla siebie chciec :( Ale moze sie umowie ze ja sie doloze i oni cos dadza i cyfrowka wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Pioorek napisał(a): nie sadzilem ze na allegro takie cos jest ;] ide sie myc i biore go ;] ma go ktos? gdzie go trzymac? bylo szukaj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Severus napisał(a): Prezenty homemade r00xują rulezem :lol: radiatory na mem w grafie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ja juz podjalem decyzje i bedzie to "Ptasznik Olbrzymi". Moja niunia dozna szoku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 mam nadzieje ze dowiedziales sie jak zajmowac sie nim jakei warunki itd :-) bo nic bardziej nie wkurza jak ktos upatrzy sobie zwierzaka a nie ma pojecia jak sie nim opiekowac i jakie warunki stwozyc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Devil napisał(a): Ja juz podjalem decyzje i bedzie to "Ptasznik Olbrzymi". Moja niunia dozna szoku :D to taki jak moj [; uwazaj w brew pozorom pajaki to cwane bestie :> Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Devil z allegro.pl? Moze zapodac link ktory to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Pioorek napisał(a): Devil z allegro.pl? Moze zapodac link ktory to? Tego pajaczka Jade odebrac go osobiscie by nie bylo zadnych nieporozumien .Naczytalem sie na temat hodowli tego gatunku i zreszta gadalem ze sprzedajacym z aukcji ktory obiecywal ze dodatkowo powie mi co i jak. Teraz rozgladam sie za dobrym terrarium i nie mam jakis obaw ze sobie nie poradze z jego hodowla. Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 A co polecacie jakbym chciał kupic jakis drobny upominek pod choinke kolezance ze szkoły :D Młodszej :P Narazie tylko kolezanka, i tak chyba pozostanie ale zobaczymy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Szkoda, ze nie napisałes ile macie lat. IMO powinienes zrobić cos DIY, cos w kontekscie, ze jestescie bliskimi przyjaciółmi. Prawdopodobnie chodzi Ci o pogłębienie znajomości, wiec staraj sie, aby było to coś nieprzydatnego, ale miłego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 no wlasnie .... ale nie przychodzi mi nic do głowy :/ jednak to prawda ze jak komus na kims zalezy to sie mysli zupełnie inaczej :D jakiejs innej kumpeli to od razu bym wiedział co kupic :) wiec mzoe cos doradzicie co wy kupowaliscie w takich wypadkach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 (edytowane) Naszyjnik z AMD X2 + zestaw kolczykow z pamieci Elpidy 2GB. Edytowane 21 Grudnia 2005 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ja koleżance kupiłem pluszaka. Moze nie jest to jakieś ambitne, ale dowiedziałem się że lubi pluszaki to kupiłem. Na początku też mi zależało na pogłebieniu znajomości, ale... będzie to prezent koleżeński i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 A ja sam sobie kupię Kameleona chyba :) 120zł nie pieniądze a zwierzątko przednie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...