Skocz do zawartości
CrazyTomHero

Prezenty

Rekomendowane odpowiedzi

jejku masz 20 lat i problem jak 10 letnie dziecko na poczatku niezle sie usmialem ale za chwile to zal mi sie ciebie zrobilo. A czy musisz dostac koniecznie cos pod choinke moze pomysl co by tu zrobic dla drugiej osoby?A moze poprostu powiedz mamie zeby kupila ci to co sama sobie upatrzy ale chyba jesli np bys dostał np jakies fajne perfumu itp to pewnie bys mamie strzelił focha i tupnoł noga. nie masz wiekszych zmrtwien chlopaku ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde arnie narobiles mi smaka na pajaka... ktos sie orientuje za ile i gdzie mozna kupic?

"Witam. Mam niesamowity problem " :D

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zolw napisał(a):

jejku masz 20 lat i problem jak 10 letnie dziecko na poczatku niezle sie usmialem ale za chwile to zal mi sie ciebie zrobilo. A czy musisz dostac koniecznie cos pod choinke moze pomysl co by tu zrobic dla drugiej osoby?A moze poprostu powiedz mamie zeby kupila ci to co sama sobie upatrzy ale chyba jesli np bys dostał np jakies fajne perfumu itp to pewnie bys mamie strzelił focha i tupnoł noga. nie masz wiekszych zmrtwien chlopaku ? :)

Lol, chyba lepiej jest żeby prezent był prkatyczny i się przydał niż ma zalegać w szafie, co do prezentów dla drugiej osoby to może już wie co ma kupic, pozatym z praktyki wiem że jeżeli chodzi o jakieś ciucchy, perfumy to starzy raczej mają cienke obeznanie, co akurta by się przydało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie. A jeszcze oprocz mojego prezentu to musze kupic jakis upominek rodzince. No i tu tez jest problem. Bo mamie raczej kupie ksiazke bo lubi czytac. A ojcu i 5-letniej siostrze ni cholery nie wiem co :| No i dalej nie wiem co dla siebie chciec :( Ale moze sie umowie ze ja sie doloze i oni cos dadza i cyfrowka wyjdzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devil napisał(a):

Ja juz podjalem decyzje i bedzie to "Ptasznik Olbrzymi". Moja niunia dozna szoku :D

to taki jak moj [;

uwazaj w brew pozorom pajaki to cwane bestie :>

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioorek napisał(a):

Devil z allegro.pl? Moze zapodac link ktory to?

Tego pajaczka

Jade odebrac go osobiscie by nie bylo zadnych nieporozumien .Naczytalem sie na temat hodowli tego gatunku i zreszta gadalem ze sprzedajacym z aukcji ktory obiecywal ze dodatkowo powie mi co i jak. Teraz rozgladam sie za dobrym terrarium i nie mam jakis obaw ze sobie nie poradze z jego hodowla.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, ze nie napisałes ile macie lat. IMO powinienes zrobić cos DIY, cos w kontekscie, ze jestescie bliskimi przyjaciółmi. Prawdopodobnie chodzi Ci o pogłębienie znajomości, wiec staraj sie, aby było to coś nieprzydatnego, ale miłego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie .... ale nie przychodzi mi nic do głowy :/ jednak to prawda ze jak komus na kims zalezy to sie mysli zupełnie inaczej :D jakiejs innej kumpeli to od razu bym wiedział co kupic :) wiec mzoe cos doradzicie co wy kupowaliscie w takich wypadkach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja koleżance kupiłem pluszaka. Moze nie jest to jakieś ambitne, ale dowiedziałem się że lubi pluszaki to kupiłem. Na początku też mi zależało na pogłebieniu znajomości, ale... będzie to prezent koleżeński i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi