shakur_45 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 heh 65 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 poprawka 109 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 lipa tylko 45 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Update 71 i znowu odpoczynek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Hehehe nie gram w zadne strzelanki a mam 92 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 jak narazie 33 ale mam system pozwalajacy na ponad 100 niech tylko mi reka odpocznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 !!!!!!!!!!!!! 180 ale wiecej nie bede w to grac........... bo swieta mi mina...... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 186 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 mialem wrazenie ze grajac w to nalezy myslec o czym innym... i grac tak troszke od niechcenia.... najlepszy rezultat osiagnalem myslac o ... KOBIECIE..:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Yeah ale to już jest na zdychającej myszy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 hey hey juz 143 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 101 - hmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 130 - juz blisko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ha 165 :) - kto bedzie lepszy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 proscizna.... 183 - bede gral dalej gdy ktos mnie pobije (wiecie o co chodzi:) ---> czekam...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 moze ktos mnie pobija - jakies maniak q3 albo czegos z tym stylu ???? acha - tarraz mam 246 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ty wariacie ja mam tylko 55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 postaram sie teraz dojsc do 400 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mi tam wystarczy 100 do satysfakcji a ten maniak chce 400 powodzenia jak zrobisz 400 bede probowal cie pobic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mi tam wystarczy 100 do satysfakcji a ten maniak chce 400 powodzenia jak zrobisz 400 bede probowal cie pobic :P trzymam Ciebie za slowo !!!! juz zabieram sie do pracy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ee 400----bułka z masełkiem (bez holsterolu) żaden problem zapodałem tego screena tylko po to aby pokazac ile za pierwszym razem quake spieler potrafi podbić piłkeę......a swoją drgą CrazyTom powiedz czy znalazłeś środek tej piłki i wystarczy juz tylko only klikac bez przesuwanai mychy....bo ja znalazlem ten srodek ale na okolo 20 podbic - dalej juz mi lap zjechala Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 da sie na srofku ale po kilku uderzeniach polka (tzn. gra sama wywala pilke w inne miejsce :)) a tutaj moje wyniki :) http://strony.wp.pl/wp/crazytomhero/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a moj 8:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 na czym zdobyles taki wynik "8" bo widze ze komp ci padl :( podbijales na zywca - tzn. na boisku :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 400 ? ale was powaliło - ale ok ja na razie 40 bez jedynki. Maniak AutoCAD-a (z jaką precyzją odbijam tę piłeczkę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A ja miałem 168 i tak się wkurzyłem jak mi piłeczka spadła że... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 29 qrwa takie gowienko a wciaga! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 29 qrwa takie gowienko a wciaga! jak wciaga to mnie pobij:> dolaczylem nowy wynik 410 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...