dzuby Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 No wlasnie pytanie jak w temacie. Roznica w cenie 30 zl. Do tego ma byc athlon 1700+ , His radeon 9000 , barracuda IV 80 gb. Ktora plyta lepsza i czy nie bedzie jakis konfliktow. Mile widzany link do recenzji KT4V. Z gory dzieki. Dzuby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Co nikt nic nie wie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 poczytaj test u tom'a - ciekawie prezentuje sie tez gigabyte... W każdym razie napewno bierz jakąś płyte na KT400, no chyba że Cię stać na nForce2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja bym brał MIS KT3ultra2. Jest to sprawdzona i dobra płyta, a MSI KT4V ciągle sprawia jakieś problemy - wystarczy przeszukać forum!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 No wlasnie pytanie jak w temacie. Roznica w cenie 30 zl. Do tego ma byc athlon 1700+ , His radeon 9000 , barracuda IV 80 gb. Ktora plyta lepsza i czy nie bedzie jakis konfliktow. Mile widzany link do recenzji KT4V. Z gory dzieki. Dzuby Musiałbyś poszukać po testach tych płyt. Ja mogę się wypowiedzieć na temat MSi kT3 ultra i stwierdzam że płyta jest jak najbardziej OK... NA ok. 10 egzemptlarzy z którymi miałem do czynienia jedna przyszła uszkodzona do serwisu, jedna padła po 3 miechach (z tego co pamietam , jak sprawadzałem padły ukłądy na płycie, a dokłądnie układy od stabilizacji napięcia itp. ) i na jednej był problem z rpm wentyli w biosie.. Może to dośc sporo "niewypałów".. może miałem pecha ale ogólnie stwierdzam że płyta jest jak najbardziej OK. :D Pozostałem płyty działają naprawdę swietnie... P.S. Mam nadzieje że cię nie wystarszyłem :) .. A te padniete płyty przyszły z jednej wrocławskiej hurtowni na Pxxx dalej nazwy nie podam bo jeszcze ktoś mnie oskarży o antyreklamę. ;).. Ostatnio w każdej pacze jaka przychodziła z tej hurtowni było coś padnięte.. (to nie jest antyrekalama hurtowni, ale o prostu fakty.. ) Z innych hurtowni plyty MSi smigają OK.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Powiem szczeze ze czytalem troszke dobrego o jednej i odrugiej plycie wiec nie wiem co doradzic zeby nie bylo na mnie ale Mysle ze ryzyko 30 zl nie duzo a na 100% KAZda innaa bedzie lepsza od ECSA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja bym brał MIS KT3ultra2. Jest to sprawdzona i dobra płyta, a MSI KT4V ciągle sprawia jakieś problemy - wystarczy przeszukać forum!!!!Chyba w Skierniewicach ;) bo w Wawie jakos nic sie nie dzieje z MSI :) a co z USB 2.0, obsluga Athlona FSB 333, Serial Ata, Blue Tooth, AGP x 8, pamieci 400 ...to sie nie liczy ?????? w zycu nie wzialbym KT3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Miałem MSI KT3Ultra2 u była bardzo w porządku. Jedyny minus to brak wiatraka na chipsecie (cholerny opcjonalny) oraz ten obrzydliwy czerwony kolor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a bez wiatraka jak sie chcialo pokrecic to raczej lipa byla bo chipset sie grzal jak skur... u mnie crystalorb zalatwil sprawe :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Miałem MSI KT3Ultra2 u była bardzo w porządku. Jedyny minus to brak wiatraka na chipsecie (cholerny opcjonalny) oraz ten obrzydliwy czerwony kolor.Pieprzyc wiatrak, a kolor jest piekny :) ladniejszy ma tylko srebrne Soyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Lepiej dolozyc te 3 dychy i miec bardziej przyszlosciowa platforme KT4V ma chipset KT400 a co za tym idzie wlozysz do niej athlona fsb 333 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Do kt3 ultra2 tez sie da wlozyc tego athlona. Mam ta plytke i jestem z niej bardzo zadowolony. Szczerze polecam!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Bierz KT4V - Stabilna fajna plytka, teraz na niej jade, chociaz mam Gigabytea Ga-7VAX... Duzo bardziej mi do gustu przypadla ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 kt4V tez nie jest taka przyszlosciowa panowie ze ma duzo dodatkow w bogatych wersiach to sie zgosze ale bartonba to juz nie obsluzy dla tego uwazam ze teraz najlepsza (ale i droga) alternatywa jest cos na nforc2 dla tego ze to jest na razie jedyna plyta co obsluguje fsb 200 i kolejnego procka amd a kt400 to nie jest zadna rewelacja taka jest prawada tylko czekac na kt400a bo jak znajac zycie to bedzie taka sie nazywac lu jakos scond edition :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tylko ze z drugiej strony zanim wyjdzie barton to chipsety zmienia sie 100 razy i koniec koncem barton na nforce 2 bedzie chodzi tak jak XP na KT133A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja mam kt3 2 w wersji BR ze wszystkimi mozliwymi dodatkami i chłodzeniem czipsetu jest zajebista złego słow nia moge powiedziec kumpel ma kt4 w wersji BSR i tesz jest strasznie zadowolony jedyny mankament to brak płynnego podnoszenia vcore na procu tak jak to ma epox ale to jedyna niedogodność pozdro spider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 kt4V tez nie jest taka przyszlosciowa panowie ze ma duzo dodatkow w bogatych wersiach to sie zgosze ale bartonba to juz nie obsluzy dla tego uwazam ze teraz najlepsza (ale i droga) alternatywa jest cos na nforc2 dla tego ze to jest na razie jedyna plyta co obsluguje fsb 200 i kolejnego procka amd a kt400 to nie jest zadna rewelacja taka jest prawada tylko czekac na kt400a bo jak znajac zycie to bedzie taka sie nazywac lu jakos scond edition :) tak mnie zastanowilo to 200 mhz fsb szukam i szukam i nigdzie nie ma ze nforce 2 obsluguje te procki. nawet na stronie asusa jest reklama asus a7n8x & a7v333 supports fsb 333 a takze w opisach plyty nic nie pisza o fsb 200 mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 KT3 ULTRA2 jest spox mam ją od 2 miechów i jest naprawde dobra, a co najważniejsze stabilna 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...