woj7up Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Chciałbym oficjalnie przedstawić !!!!! tadaaa 8) DX9 oto link http://download.microsoft.com/download/2/2.../dxwebsetup.exe P.S Lisek nie być żyła daj na główną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 zanim pojawi sie na glownej, troche czasu minie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 wczesnie sie skapłeś ja juz mam to zainstalowane od rana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a ciekawe kiedy bedzie 3Dmark2003 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a ciekawe kiedy bedzie 3Dmark2003 ??na razie nie ma... moze czekaja, az ludzie pozciagają dx9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zylka_ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 pewnie będzie wieczorem bo w usa dopiero ranek (chyba ?) ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Tutaj macie unistalke do DX9....jak by ktos mial jakies problemy. Ten unistaler uzywa plyte XP albo .NET zeby powrucic do DX8. Musicie rozpakowac te pliki do C:DXTEMP i potem w SAFE MODE uruchomic plik UNDx9.bat. http://www.coolkomp.com/pliki/directx-dx9u...uninstaller.zip Juz w krotce CoolKomp ruszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Podovno DX9 ma w cul błędów :(. Wiecie coś na ten temat ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 wydaje mi sie że w dniu ukazania sie dx9 nie wiadomo jeszcze jaki i ile ma bledow...wszystko wyjdzie z czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jak byś zwrócił uwage to już 2 dni mineły patrz na daty !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jak byś zwrócił uwage to już 2 dni mineły patrz na daty !!! a no tak, myślałem że Jacek pisał w ty samym dniu co pierwszy post :oops: A tak przy okazjii, to są jakieś błędy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 spoko tylko mówie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A moze ktoś wie skąd pociągnąć pełna instalkę DirectX 9 pod WinXP. Websetup mnie nie urządza bo nie mam w domciu netu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Sorki za zaśmiecanie forum - własnie znalazłem (zupełnie przypadkiem kliknęło mi sie nie tam gdzie trzeba :wink: ): http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zawsze możesz skasowac swój posta. p.s. Teraz ja zaśmiecam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...