Electron Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Udało mi sie podkrecic athlona 1700+ na 2100+ .mam płyte msi k7t266 pro2-u i chłodzenie powietrzem(popularny titan ttc-d5tb temp w stresie ok.37 st.)W jkai sposób moge go jeszcze bardziej podkrecic(bo przy wyzszej fsb sie wiesza)MOze mnoznikiem ,a moze dac wyzsze napiecie(jesli tak to jakie ?)Z góry dzikeuje za informacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 tyle, to na standard vcore??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 tyle, to na standard vcore??? ja wiecej nie moge bo mi zasilka nie wyrabia jak podnosze vcore na 1.81 to mi spada na 1.6 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Electron, mam swojego proca identycznie podkręconego co ty. FSB 157, 1.75V, Titan d5t, tyle, że temp wyższa bo blisko 55st. Wyżej się nie da bo mam tylko dzielnik 1/4. Możesz odblkować procek i pobawić się mnożnikiem (11.5, 12). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...