waw2 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Kiedy zadałem te pytanie na innym forum 95% ludzi odpowiedziało że polecją NAV2002/2003. Czy symantec nie jest przereklamowany??? ma chyba jakieś wady np.nie wykrywa wszystki wirów, ma kłopty z usunięciem niektórych bakcyli itd. Czekam na opinię o innych programach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mi starcza skaner netowy mks-vira. mam taka ochrone providera, ze od roku nie mialem zadnego wirusa nie majac zadnej ochrony w swoim systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja proponuje nav 2001 i kasperskiego NA RAZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja proponuje nav 2001 i kasperskiego NA RAZ No nie mów ze masz dwa antywirusy :) Ja mam NAV2003 i chyba mogę go polecić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ja swojego czasu stosowalem Dr. Web . Przedewszystkim szybki i dosc dobrze wykrywa wirusy. Przynajmniej mnie. Wrocilem do Nav bo wszyscy w sumie tego uywaja. Nav jakos nie wpolracuje zabardzo z innymi kilentami poczty patrzylem na programie The Bat. Raz dziala dobrze raz zle. Z outlokiem jest ok. Pozatym Dr.Web nie zzera tyle zasobow systemowych co Nav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 NAV2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 NAV2003 jest chyba najlepszy z obecnie dostępnych ale troche kompa zamula (przynajmniej u mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Przesiadlem sie z NAV2003 z powrotem na AVP 3.5 z wymienionych w poprzednim poście przyczyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a używa ktoś (tak jak ja od 1,5 roku) AVG firmy grisoft? oczywiście freeware. www.grisoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja tam nie polecam NAV2003, szczególnie jeśli ktoś ma zainstalowane w systemie 3D Studio Max 5. Wtedy w systemie zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Na przykład użycie procesora przez proces winlogon.exe wynosi 100% 8O itd. Teraz używam AVG firmy Grisoft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 NAV 2003 rzadzi jak dla mnie - zreszta uzywam od wersji 2000 i wczesniejszych sporadycznie - zawsze bylo OK. Jakies 5 lat nie mialem wirusa, odkad zaczalem uzywac NAV, przedtem MKS-a i Czernobyl sie przypaletal. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja przez 5 lat od kiedy posiadam komputer nie miałem problemów z wirusami (chyba mam szczęście :D). Od 3,5 roku jestem włączony do sieci i też nic się nie stało. Od jakichś 2 czy 2,5 roku używam NAV2001 i NAV2002 (2003 nie próbowałem) i i jestem 100 % zadowolony(czytaj żadnych wirusów). Nic dodać nic ująć. Naraznie nie zamierzam nic zmieniać pod tym względem. NAV w pamięci zajmuje 7 MB z hakiem, więc jest nie istotny dla wydajności systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...