Skocz do zawartości
tobiasz15

Radeon8500LE SuperGrace<-------?????!!

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa jest taka w tej chwili mam w kompie karte zintegrowaną na płycie głównej:((( na której wyciagam 587pkt$@#$#@$@! w 3dmarku 2001~

zastanawiam się nad dwoma kartami sapphire radeon 9000 tv-out za 360zł i nad radeonem 8500LEz tv-out, DVI-I firmy SuperGeace??! za417zł) no i mam dylemat za sapphire przemawia jakość obrazu a za Super GRace cena (417zł o jakości obrazu jak i wydajności nic nie wiem tylko to że ma niedotaktowanie pamięci 460mhzz amiast 500mhz mój konfig athlon 1000mhz 384mb SDR dysk WDC 5400obr/s,30gb

zależy mi na dobrej jakości obrazu no i na wydajnośći głównie. co mi poradzicie, presyłam link do strony firmy Super Grace wraz z opisem karty : http://www.supergrace.com/ProductDetail.as...asp?ID=187#spec

plis HELP!!!@!@!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale martwi mnie ta firma i nedotaktowanie a słyszałem że ten sapphir ma dobrą jakoś obrazu a mi też troxche na tym zależy bo narazie sie męcze z tym sisem na którym w 1280 nic przeczytać nie idzie a w 1024 jeszcze jako tako ale,..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra rada ale moi rodzice ledwo przełneli to ze ja zamawiam karte w sklepie internetowym a jak by usłyszeli że chce ze stanów sprowadzać to łoooooo:) a tak wogole to nie wiedział bym jak zamówić i ile by to dochodziło ??no i jak by coś było nie tak to jak ja to zareklamuje??dobra rada ale moi rodzice ledwo przełneli to ze ja zamawiam karte w sklepie internetowym a jak by usłyszeli że chce ze stanów sprowadzać to łoooooo:) a tak wogole to nie wiedział bym jak zamówić i ile by to dochodziło ??no i jak by coś było nie tak to jak ja to zareklamuje??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiem max 7 dni i jest u ciebie a serwis w lepszych sklepach jest dor to dorr nei buj sie sa sprawdzone sklepy ktore cie nei oszukaja ! napewno a jak kupisz builit by ATI to wedlug mnie nie powinienes meic proeblemu os disatjesz 3 lata gwarancji !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie Songoku Saphira 8500 lE 250/250 ja kupiłem za 534PLN, ale może znajdziesz gdziesz tańszego. Jak wsadziłem go do kompa to wycisnoł mi 7600 3D markoof, a po rebocie systemu, zainstalowaniu catalizatoroof i podkręceniu na 275/301 9304 3D Markoof. I 2 lata gwarancji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie Songoku Saphira 8500 lE 250/250 ja kupiłem za 534PLN, ale może znajdziesz gdziesz tańszego. Jak wsadziłem go do kompa to wycisnoł mi 7600 3D markoof, a po rebocie systemu, zainstalowaniu catalizatoroof i podkręceniu na 275/301 9304

Sinus

ja mam ponad 1k w 3dmarku !

i 3lata gwarancji

310.50/317.25 i mozna wiecej !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...