tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Sprawa jest taka w tej chwili mam w kompie karte zintegrowaną na płycie głównej:((( na której wyciagam 587pkt$@#$#@$@! w 3dmarku 2001~ zastanawiam się nad dwoma kartami sapphire radeon 9000 tv-out za 360zł i nad radeonem 8500LEz tv-out, DVI-I firmy SuperGeace??! za417zł) no i mam dylemat za sapphire przemawia jakość obrazu a za Super GRace cena (417zł o jakości obrazu jak i wydajności nic nie wiem tylko to że ma niedotaktowanie pamięci 460mhzz amiast 500mhz mój konfig athlon 1000mhz 384mb SDR dysk WDC 5400obr/s,30gb zależy mi na dobrej jakości obrazu no i na wydajnośći głównie. co mi poradzicie, presyłam link do strony firmy Super Grace wraz z opisem karty : http://www.supergrace.com/ProductDetail.as...asp?ID=187#spec plis HELP!!!@!@!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja bym ci polecil 8500 ale nie supergrace najlepiej kup oczywiscie jak masz gdzei jakuiegos markowego a jak nie to bierz tego )): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 na ale ja nie mam za wiele kasy czytaj max 420zł bo to jest prezent pod krzoka:)na ale ja nie mam za wiele kasy czytaj max 420zł bo to jest prezent pod krzoka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 osz kurde dubelek:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 bierz R8500le czy bez lE bedzie lepszy od 9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no ale martwi mnie ta firma i nedotaktowanie a słyszałem że ten sapphir ma dobrą jakoś obrazu a mi też troxche na tym zależy bo narazie sie męcze z tym sisem na którym w 1280 nic przeczytać nie idzie a w 1024 jeszcze jako tako ale,.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 nie wiem co ci doradzic a moze sprowadz se za granicy orginalny builit by ATI R8500LE 128mb DDR tv OUT wyniesue ci gdzies z kosztami wysylki 400zł i bedzie super obraz super podkrecalnosc itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 dobra rada ale moi rodzice ledwo przełneli to ze ja zamawiam karte w sklepie internetowym a jak by usłyszeli że chce ze stanów sprowadzać to łoooooo:) a tak wogole to nie wiedział bym jak zamówić i ile by to dochodziło ??no i jak by coś było nie tak to jak ja to zareklamuje??dobra rada ale moi rodzice ledwo przełneli to ze ja zamawiam karte w sklepie internetowym a jak by usłyszeli że chce ze stanów sprowadzać to łoooooo:) a tak wogole to nie wiedział bym jak zamówić i ile by to dochodziło ??no i jak by coś było nie tak to jak ja to zareklamuje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 znowuuuuuuuuuu kurka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 niewiem max 7 dni i jest u ciebie a serwis w lepszych sklepach jest dor to dorr nei buj sie sa sprawdzone sklepy ktore cie nei oszukaja ! napewno a jak kupisz builit by ATI to wedlug mnie nie powinienes meic proeblemu os disatjesz 3 lata gwarancji ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mówisz na serio??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 bo z polsiego sklepu romy mi dochodziły 9dni:P a moze ma ktos radeona SuperGreace?? chciał bym jednak pozanć opinie na ten temat:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 to leci samolotem a pozniej korier przywoiz do domu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a masz może jakiś adreś ze sprzetem/??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a tak wogole to wiem że gigabyte do radeona8500 dodaje bardzo dobr program do podkręcania i ustawiania wiatraczka (obroty) nazywa się V-tuner może wie ktoś jak go ściagnąć,czy to działa tylko z radeonami firmy gigabyte??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 duzo bylo o sklepach szukaj nie pamietam skleroza te sprawy ja mieszkam w CA wiec kupuje na miejscu za kilka dni rusza muj sklep link w popdisie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 tak to prawda z GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 elo??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 nie mozliwe za 400 zł orginalny Radonn 8500le jeszcze 128 ramu oczywiście 250/250 mhz to unaz by to kosztowało z 600 zł a ile za przesyłke trzeba zapłacić bo ja max na mojego radka moge wydać 530 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 jak nie mozliwe muj radek 8500LE 128mb DDR chodzi na stanadrta chlodzeniu 310.50/317.25 spokojnie pojdzie wyzej ale to mi narazie starczy ! koszty z wyslka gdzie z 400zl ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Kup sobie Songoku Saphira 8500 lE 250/250 ja kupiłem za 534PLN, ale może znajdziesz gdziesz tańszego. Jak wsadziłem go do kompa to wycisnoł mi 7600 3D markoof, a po rebocie systemu, zainstalowaniu catalizatoroof i podkręceniu na 275/301 9304 3D Markoof. I 2 lata gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Kup sobie Songoku Saphira 8500 lE 250/250 ja kupiłem za 534PLN, ale może znajdziesz gdziesz tańszego. Jak wsadziłem go do kompa to wycisnoł mi 7600 3D markoof, a po rebocie systemu, zainstalowaniu catalizatoroof i podkręceniu na 275/301 9304 Sinus ja mam ponad 1k w 3dmarku ! i 3lata gwarancji 310.50/317.25 i mozna wiecej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 za 400 zł ale taniocha ale trzeba zapłaciś dolcami czy złotówkami aha był ktoś na forum kto kupował wierze i żeby mu powiedzieć to przyokazji załatwi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja za pared dni odpalam sklep www.ocmaster.com ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a tak kiedy o ile można wiedzieć ten sklep otwierasz .Oczywiście w usa masie rozumiec.A znasz jakies strony z amerykanskimi sklepami .najlepiej podaj linka do tego sklepu gdzie ty kupiałś swoja karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 hehe nei podam :P bo kupilem bezposrednio w ATI po drugiej stronei ulicy Mieszkam w Kanadzie ! :PP www.pricewatch.com cezny z USA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mi wyszło że na tej stronie co mi dałeś najlepszy radek 8500 kosztuje 76 dosców czyli ok 305 zł to co tak tanio a ile pszesyłka by koszowała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 mowilem okolo 50zł ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 to super czyli mam karte za ok 360 zł taka za którą w polsce bym zapłacił 530 zł .Ale wypas.Ale dolcami trzeba zapłacić czy jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 hehe najpierw znajc skep ktory wsyyla do polski a pozniej karta najlepiej placic VISA nie VISA ELECTRON ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...