Vengeance Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://gamecomp.webz.cz/polozky/vga/3dprop...i_new_biosu.htm ze ja takie glupie pytanie dam jak kupuje r8500le od herculesa to instaluje te same catalajsty^^ co do normalnego build by ati czy jakies inne teraz hyba obecnie najnowsze to 3.0.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a to ten co mi dałes linka nie wysyła do polski .Sypnij jeszcze jakimiś linkami .A znasz moze jakis sklep co płacisz gotówką po odbiorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 szukaj nie znam sklepow soryy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://gamecomp.webz.cz/polozky/vga/3dprop...i_new_biosu.htm ze ja takie glupie pytanie dam jak kupuje r8500le od herculesa to instaluje te same catalajsty^^ co do normalnego build by ati czy jakies inne teraz hyba obecnie najnowsze to 3.0.... Nie mam pojecia instaluj orginalne pozatym sa tez do kart powered by ATI na www.ati.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 zobaczyles ten link tam goscie podkrecaja do 325/325 radeony LE hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 sory do 320/320 ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ile sie moge spodziewac w 3dmarq2k1 na moim sprzecie bo musze wygrac z kumplem zkladad ze bede mial wjecej on ma xp1600+ gf4 mx 440 D: i ma 5.5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 nie wiem o jakich ty kartach ppiszesz ze ocs tam wykrcili !? daj link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 http://gamecomp.webz.cz/polozky/vga/3dprop...i_new_biosu.htm na rage3d tez jest zestawienie jak sie 8500 krecily na roznych biosach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja sowje na stanadrt biosie krece 310.50/317.25 ale zaraz bde krecil wyzej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ndx ile myslisz wyciagne bez krecenia na radq 8500le na moim sprzecie bo musze ten cholerny zklad wygrac :DDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 nie mam pojecia muj radek to tez 8500le Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ndx mozesz spr ile maja ludzie w 3dmarq tam na mad onion bo nie zabardzo moge tam teraz spr jakis result browser musze miec czy cos takiego i nie wiem jak tego tam szukac ))): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ile sie moge spodziewac w 3dmarq2k1 na moim sprzecie bo musze wygrac z kumplem zkladad ze bede mial wjecej on ma xp1600+ gf4 mx 440 D: i ma 5.5kMój konfig wyciąga 5900 bez kręcenia grafy! To u Ciebie będzie jeszcze więcej! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 nie moge etraz wejsc ale ebdziesz mial napewno wiecej niz on !! na 1000%%%%% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 o thnx ludzie to moze bede parenascie zlotych do przodu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a może ma ktoś radeona 8500LE super Grace i by mi doradził czy warto?? i a jaka jakość obrazu ?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a ma może ktoś programik V-tuner?? jeśli tak to z kąd można go ściągnąć ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 V tuner sciagniesz z www.giga-byte.com progs ofcorsss dziala tylko z produktami ! gigusia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a może ma ktoś radeona 8500LE super Grace i by mi doradził czy warto?? i a jaka jakość obrazu ?? :roll: Mam ten sam problem co Ty... ja już zamówiłem tą kartę, we wtorerk powinienem ją mieć, a jak nie no to po świętach... :? Ludzie ma ktoś tą kartę???!!! Napiszcie jak się wam sprawuje!!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 podaj mi swoje gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 mój miał dzisiaj przyjść :( a tak to w poniedziałek ps.a ty kiedy zamówiłeś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 mój gadzior to 4606222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 mi goścu ze sklepu napisał że normalnie idzie dwa dni poczta polską ,ale jakos jeszcze go nie ma a to już 3 dni:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...