McBenner Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Po drugie czy oplaca sie sprzedac 256 sdr za 100 zl? Wszystkie te elementy pochodza z podpisu :-) Pytanie numer dwa, czy istnieja pamieci 128 mb 333 mhz kingstona, a jesli nie to czy chociaz jakies bezfirmowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Po drugie czy oplaca sie sprzedac 256 sdr za 100 zl? Wszystkie te elementy pochodza z podpisu :-) Pytanie numer dwa, czy istnieja pamieci 128 mb 333 mhz kingstona, a jesli nie to czy chociaz jakies bezfirmowe? stary nigdy - za 600 zł sprzedałem kt7a+D750+256RAM - wsio na allegro poszło - gostek nawet przyjechał sobie sam po płytę - wystaw na allegro a na 100% dostaniesz więcej niż np w komisie - w komisie zawsze mniej dostaniesz bo komis też musi zarobić od tego - zawsze około 20-25% sobie potem naliczają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 zdecydowanie sie nie oplaca, natomiast te ramki tak, np ja moge je kupic :D sa kingstony 128 pc 333 (chy a nawet w action widzialem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 bruce a za ile bys je ode mnie kupil? czyli za ile mi sie oplaca sprzedawac plyte i proca? bo sytuacja jest taka ze typ chce ode mnie kupic plyte i procka a wczesniej mial kupowac tylko procka i plyte kupic na gieldzie (takiego ecs co obsluguje naraz ddr i sdr) i ta plyte mialby za 250, wiec ja rzecz jasna nie moge wiecej chciec za swoja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 na allegro ten abit chodzi po 230, proc nie wiem, ale pewnie ze 140 150 ramki-nie wiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Jesli bys wymyslil jakas cene, to wyslij mi mejla. A tak poza, to w tym ukladzie, moja plyta z prockiem pojda na allegro za 350-380 zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Ja jakieś 2 miesiące temu opchnąłem na allegro Celerona 1200 + Abit St6 Raid + 256 sdram noname za 700zł! i wszystko było bez gwary! Za takiego durona to spokojnie dostaniesz dużo więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Tyle, ze ja na allegro, jeszcze nigdy nic nie kupowalem i nei sprzedalem, wiec mam jakies opory, poza tym nie wiem jak to sie do konca robi. Sa jakies rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 znajdz kumpla, ktoory juz sprzedawal przez allegro, jak bedzie mial duzo komentarzy to wiecej $ dostaniesz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a jak nie mam takich kumpli to co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Tyle, ze ja na allegro, jeszcze nigdy nic nie kupowalem i nei sprzedalem, wiec mam jakies opory, poza tym nie wiem jak to sie do konca robi. Sa jakies rady? jesli posiadasz jush swoj login to spox ... jesli nie bedziesz czekal chyba ze masz zaufanie do kogos kto jush ma albo potrafisz zaufac ... zobacz moja stone na allegro (user GG_1) ... zadzon na podany numer jesli bardzo ci zalezy moge byc twoim posrednikiem. nie mam zadnego interesu w wypieprzaniu kogos w powietrze ani nie mam zadnego interesu we wchodzeniu w kontakty z niepowaznymi ludzmi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 a jak nie mam takich kumpli to co? to amsz problema :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...