Skocz do zawartości
Lisek

Ludzie do działu modyfikacje rev2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

zauważyłem że strasznie chamsko sie przechwalasz, może w końcu powiesz coś normalnego a nie będziesz pieprzył że jesteście polskim VH - tak jesteście bo jak na razie jesteście jedyni. Ale to się zmieni i czym będziecie? To pokarze czas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tu se niechce siary robic bo moje osiagniecia wygladaja marnie w porownaniu z innymi :) w kazdym razie w wakacje planuje:

zrobic obudowe ze starego ruskiego telewizora, mam okazje na zdobycie troche cieklego azotu moze pomysle nad chlodzeniem, oszklic twardziela i duzo, duzo pomyslow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie czemu:), poza tym ty dr.zepsuj juz raz mi zalazles za skore swoja chamska wypowiedzia a teraz cos mi tu wciskasz o chamstwie...., przypomnij sobie czlowieku co bylo jakis zas temu..., jak nie kumasz zartow to twoj problem, jakos nikt inny nie ma problemow z moimi jakze rzadkimi wypowiedziami, poa tym nie wydaje mi sie zebym byl chamski, a tak btw jesli twoja babcia to ksiadz proboszcz to mi bardzo przykro:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że zrobiłeś jedną, dwie obudowy i już jesteś ultimate modder no patrz a to nowoś. i jeszcze jedno czy Ty przyczyniłeś się do tego, żeby Moded-kompz był polskim VH? nie sądze jest to wtylko i wyłącznie Puchacza i Purchawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam wpisane to ultimate modder w takim samym klimacie jak ty masz tego pokemona, nie jestem smiertelnie powazny w tym temacie, i NIE powiedzialem ze sie w jakikolwiek sposob przyczynilem ze EWENTUALNIE jestesmy polskim v-h, to byl zart, ale zdecyduj sie w koncu jestesmy tym vh czy nie? :), bo juz sam sie placzesz ;), czasem fajnie jest zrobic jakies jajo i posmiac sie nawet z siebie wiesz, szkoda ze nie zalapales tego ultimate...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak przy okazji ktoś wie jak się sprawują wiatraki Cooler Master z 4max cool - a?

Holman napisał:

... jak ty masz tego pokemona...

hehehe a pokemona wmontowałem zeby coś było jako ten emblemat bo mi troche łyso posty wyglądały, pracuje już nad jakims normalnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem tu nowy ale o/c uwielbiam.

zajmuje sie głównie kartami graficznymi.

z GF 2MX 400 Prolink wycisłem 250mhz core i 230 memory.

z rivy 2 pro 166/150 @ 190/170

z amd k6 2 400 - 500mhz

obecnie modyfikuję obudowę (5 dodatkowych wentyli+zasilacze na zewnątrz, planuję zakup neonów itd.)

Ogulnie lubie co robie

aha mam 16 lat i wybieram się do technikum elektronicznego bo w szkole jestem lepszy od nauczyciela :twisted: hehehe

a jesli chcecie to piszcie na gg lub maila to wyśle fotki mojego geforca

pozdro

Mikelll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w zasadzie dopiero co dolaczylem do forum, ale od razu zaciekawil mnie dzial podkrecanie. Wlasnie zakupilem p4 1.6A@2.26 (ale mi to wysilek, podnosisz fsb na 140 i koniec :-). Oczywiscie wszyscy pisza o swoich doswiadczeniach z modami. Ja napisze tylko o mojej ukochanej plycie ecs k7s5a (naprawde super). Mod napiecia ddr do 3.14 volta (potencjometr) , mod mnoznika + napiecia poprzez dipswitche (moge zrobic zdjecie , plyta juz nie zyje po nieudanym bloku wodnym :-). Do tego potencjometr do vcore (max 2.5 volta). szykowalem sie jeszcze do modu fsb (drugi generator czestotliwosci , zmiana kwarcu, jeden koles na ecsie mial fsb = 216 mhz!!). Ostatnim moim wynalazkiem, a raczej powieleniem pomyslu innych jest chlodzenie wodne. Narazie niedzialajace z powodu braku sztabki miedzi (zadupie zwane Olsztyn War-Maz, nic tu dostac nie mozna, chyba tylko wpier........ ;-). Nagrzewnica od forda- skrocona , zasilikonowana 100% szczelna, pompka akwarystyczna za 33 zl, pojemnik po spryskiwaczu od samochodu, poxipol, i 2/3 WC gotowe. Tylko ten nieszczesny blok wodny............ Jesli ktos moze mi podeslac (oczywiscie za oplata) sztabe miedzi bylbym bardzo wdzieczny :D . W zasadzie chcialbym recenzowac/ przerabiac sprzet, ale niestety 1 rok studiow na Polibudzie Gdanskiej / informatyka (mysle jeszce nad elektronika) sie zbliza, czasu mam od groma, ale tylko do konca wrzesnia.

Aha, przy okazji prosze o info od ludzi , ktorzy maja swoje chlodzenia wodne /freonowe itp. moze cos podlapie, czegos sie naucze i.......... wiadomo co jest celem- projekt pentium 4 @ 3 ghz ;-). Oki koncze , nowy a tak sie rozpisuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh co do modyfikacji obudowo to jak dorwe jakas obudowe AT to se serverka tak odszczele ze masakra. A sowjej nie bede modyfikowal bo i tak po co modyfikowac obudowe ktora stoi tak: Dołączona grafika mija sie z celem chyba modtfikacja samego przodu co nie??? a moze znacie jakies fajne sposoby na zmodyfikowanie samego przodu mojej obudowy???. Piszcie jak cos jakby obrazek nie dzialal to zdjecie jest tu :http://strony.wp.pl/wp/filipjelen/obudowa.JPG

z gory THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beż przesady ale po kiego grzyba ci ten znaczek Wielkiej orkiestry wielkiego geja na tej klapce?

a ten kaloryffer to zstoi chyba troche z boku, pozatym powietrze z tyłu się wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beż przesady ale po kiego grzyba ci ten znaczek Wielkiej orkiestry wielkiego geja na tej klapce?

a ten kaloryffer to zstoi chyba troche z boku, pozatym powietrze z tyłu się wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e

kaloryfer nie przeszkadza w ogle a naklejke se nakleilem na kompa bo nie mialem gdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaloryfer nie przeszkadza w ogle a naklejke se nakleilem na kompa bo nie mialem gdzie.

a na czole? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje pomyslu Holman

grunt to qltoora :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no nie moge na czole, dobre, nib nic a prawie spadłem z krzesła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje pomyslu Holman

grunt to qltoora :?

stary ja Cie bardzo przepraszam ale co ja zlego powiedzialem?, taki cholernie niewinny zart..., nie badzmy juz tacy skostniali, jezeli to kogos urazilo to przepraszam, ale ehh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie nie bede reklamowal. Cos jak przed nominacjami w BB Bitwa...

Wystarczy looknac na moja strona i na opis kompa w podpisie. 

Lisek ja Tiebia pozdrawljaju... YO

Fajną obudowe masz. 8)
Te zdjecia sa mocno nieaktualne. Niedlugo beda nowe Jeszcze mi tylko pozostalo zrobienie LCD-ka i juz wsio co chcialem. No moze kiedys DPS- czyl;i Dual Power Supply i jakis Glowire, Watercooler do tej paczki mi nie wlezie. A tak ogolnie do Liska - Tweak.PL - Rockz Da Houze...

Nie wiem czemu tak sie malo ludzi bawi w modding? A taki Holman samochwala. Ja nie mialem kasy na modyfikacje - tak zeby wszystko zrobic na raz. Jak go kurde 4Max i inni sponsorowali - to sie nie dziwie, ze ma wypasionego kompa. NIENAWIDZE GOTOWYCH ELEMENTOW - TRZEBA SIE BRAC SAMEMU ZA TO... UV mam z USA - zdobyty przez kumpla, Baybusa robilem sam, malowalem kompa caly weekend (ostatnie malowanie)

Warsta lakieru mam chyba ze 6. Nic nie odpryskuje i ladnie sie prezentuje. Obecnie jest to czarny mat i bialy srodek wylozony matami korkowymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie nie bede reklamowal. Cos jak przed nominacjami w BB Bitwa...

Wystarczy looknac na moja strona i na opis kompa w podpisie. 

Lisek ja Tiebia pozdrawljaju... YO

Fajną obudowe masz. 8)
Te zdjecia sa mocno nieaktualne. Niedlugo beda nowe Jeszcze mi tylko pozostalo zrobienie LCD-ka i juz wsio co chcialem. No moze kiedys DPS- czyl;i Dual Power Supply i jakis Glowire, Watercooler do tej paczki mi nie wlezie. A tak ogolnie do Liska - Tweak.PL - Rockz Da Houze...

Nie wiem czemu tak sie malo ludzi bawi w modding? A taki Holman samochwala. Ja nie mialem kasy na modyfikacje - tak zeby wszystko zrobic na raz. Jak go kurde 4Max i inni sponsorowali - to sie nie dziwie, ze ma wypasionego kompa. NIENAWIDZE GOTOWYCH ELEMENTOW - TRZEBA SIE BRAC SAMEMU ZA TO... UV mam z USA - zdobyty przez kumpla, Baybusa robilem sam, malowalem kompa caly weekend (ostatnie malowanie)

Warsta lakieru mam chyba ze 6. Nic nie odpryskuje i ladnie sie prezentuje. Obecnie jest to czarny mat i bialy srodek wylozony matami korkowymi.

posluchaj spiderman, MNE NIKT K.... NIE SPONSOROWAL DO CIEZKIEJ CHOLERY, JESLI PISZESZ MI TAKIE RZECZY TO MIEJ NA TO K.... DOWODY !!!!, ja tez zrobilem wszystko sam !!!!!!, i ciezko na to zarobilem palancie, jakich gotowych elemaentow????!!!, TO TY JESTES SAMOCHWALA BO COS TU SMECISZ O SWOJEJ 'CUDOWNEJ' OBUDOWIE!!!, a tak btw to wchodzisz liskowi w tylek bez mydla.... (z calym szacunkiem do Liska bo go bardzo szanuje za to co robi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...