Skocz do zawartości
Lisek

Ludzie do działu modyfikacje rev2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

czlowieku jak nie masz dowodow to nie p.. glupot!!! zaden 4 max nas nie sponsorowal a jesli juz cos od nich zamowilismy do chlodzenie na ramki i kable do flopkow !!!!! a uv to mozna bez probleemu dostac w wawie bylem w kilku sklepach gdzie je maja i sprowadzanie tego ze stanow to szcztyt lamerstwa!!!

nie dostalismy z holmanem od zadnej firmy nic za darmo i jak nie wiesz ile kosztowalo mnie zbieranie kasy na kazdy element budy i kombinowanie jak zrobic to taniej to sie ie odzywaj, jak nie wiesz ile trwal nasz mod o nie gadaj bo takie gadki strasznie nie wqrwiaja

a tak btw ile tobie lisek zaplacil za takie hasla he??

a skad masz pomysl na dual power supply he?

i gdzie jak nie na www.moded-kompz.prv.pl mozna zobaczyc twoja bude?

szkoda mi cie chlopie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku jak nie masz dowodow to nie p.. glupot!!! zaden 4 max nas nie sponsorowal a jesli juz cos od nich zamowilismy do chlodzenie na ramki i kable do flopkow !!!!! a uv to mozna bez probleemu dostac w wawie bylem w kilku sklepach gdzie je maja i sprowadzanie tego ze stanow to szcztyt lamerstwa!!!

nie dostalismy z holmanem od zadnej firmy nic za darmo i jak nie wiesz ile kosztowalo mnie zbieranie kasy na kazdy element budy i kombinowanie jak zrobic to taniej to sie ie odzywaj, jak nie wiesz ile trwal nasz mod o nie gadaj bo takie gadki strasznie nie wqrwiaja 

a tak btw ile tobie lisek zaplacil za takie hasla he??

a skad masz pomysl na dual power supply he?

i gdzie jak nie na www.moded-kompz.prv.pl mozna zobaczyc twoja bude?

szkoda mi cie chlopie

Nie no ja mam Kur.. Dosc was patafiany. Przyklejacie do siebie zaslugi dla polskiego moddingu jakie maja Puchacz i Purchawam, to oni jakby nie patrzec zalozyli MoDeD KoMpZ, a nie ty z Holmanem. Wiec nie piernicz prosze Neon ma za darmoche jelopie - bo kumpel byl akurat w USA i kupil mi w prezencie, i kosztowal w przeliczeniu 30 zeta, a nie kurna 80 jak u nas, gdziekolwiek bys sie nie ruszyl.

Lisek mi nic nie placi za zadne hasla, a szkoda!!!

I nie myslcie sobie kurna, ze jak Puchacz i Purchawa wzieli was do redakcji to mozecie szastac rylem na innych ludzi, ktorzy maja raczkujace serwisy, a tak a propo to opisy wszelkiego rodzaju przerobek mozna znalezc wszedzie, a u was szukalbym na koncu. Sa inne sity. 1000000 x lepsze - VH, Bit-Tech, GideonTech i wiele innych, ktorych nie bede pisal bo mi braknie dnia.

A pozatym jak jestescie w redakcji strony o moddingu to powinniscie poczatkujacym lub nie majacym wiedzy takiej jak wy pomoc, a nie jak w wielu przeczytanych postach z waszym udzialem udupiac ich pytanie juz na wstepie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak a propos to wydaje mi sie ze choc ja i holman jestesmy redaktorami na moded-kompz to zostalismy nimi dopiero po wykonaniu moda to raz wiec nie ma mowy o sponsoringu przez nikogo oprocz nas samych z wlasnej kieszeni a dwa jako serwis nie jestesmy zwiazani z zadna firma ktora robi bajery do tuningu, tak samo jak lisek dostaje sprzet do testow tak i nam czasem cos wpadnie a jakbys nie wiedzial spret po testach wraca do firmy ktora go przyslala zeby nie bylo mowy o nierzetelnych opiniach

to na tyle

baw sie w moda i nie narzekaj kazdy ma problem z kasa nie tylko ty a chodzi lwlasnie o to by pokazac to innym by ich zachecic bo jak slysze ze ktos woli wydac 500 na nowego geforca 420mx a nie np na lepsze czy ladniejsze chlodzenie i malowanie itp to mnie krew zalewaja nikogo nie udupiam w postach tylko jesli jusz to staram sie pomoc czasem to nie idze jak sie koles 15 razy pyta aby na pewno i ciebie by krew zalala a neon 30-40 zeta w centrum wawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie ja tylko ty wyskoczyles z rylem wujaszku o tym sponsoringu, a ja pomagam wszystkim ktorzy tego potrzebuja fujaro, nawet nie wiesz ile mail juz wyslalem ludziom tlumaczac im jak sie robi baybusa i gdzie mozna na przyklad szybe kupic..., pomagam wszystkim ktorzy tego chca i potrzebuja a nie mnie oczerniaja!!!, jasne ze nie jestesmy najlepsi ale przynajmniej cos robimy do cholery a nie przekrzykujemy sie na forum kto ma lepszego kompa!!!, niektorzy to potrafia tylko nas atakowac a nie dyskutowac, tak jak wlasnie ty....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie ja tylko ty wyskoczyles z rylem wujaszku o tym sponsoringu, a ja pomagam wszystkim ktorzy tego potrzebuja fujaro, nawet nie wiesz ile mail juz wyslalem ludziom tlumaczac im jak sie robi baybusa i gdzie mozna na przyklad szybe kupic..., pomagam wszystkim ktorzy tego chca i potrzebuja a nie mnie oczerniaja!!!, jasne ze nie jestesmy najlepsi ale przynajmniej cos robimy do cholery a nie przekrzykujemy sie na forum kto ma lepszego kompa!!!, niektorzy to potrafia tylko nas atakowac a nie dyskutowac, tak jak wlasnie ty....

Panowie powiem krotko - Sorry

A jak juz pisalem prv do Holmana. ma nadziej, ze jakos zalogodzimy ten konflikt, fakt czlowiek w nerwach rozne glupoty pisze, ale jedno podtrzymuje - za bardzo staracie sie korzystac z istniejacej renomy MoDeD kOmPz.

To tyle. I of course zapraszam do modyfikowania. WSZYSTKICH KURDE!!!

:oops: :roll: :D Ma nadzieje, ze wspolpraca na forum jakos sie ulozy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja to skwituje tak : kazdy reklamuje swoja dzialke i to chyba normalne nie :D

co do lcd to sa na allegro w miare tanie ktos to z forum kupil bo jest post o lutowaniu tego

jest wolumen jak z wawy tam jest atnio ale trzeba wiedziec co brac bo mozna kupic tanio ale dziadostwo bo w sklepie 2x16 z podswietleniem to 60 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja to skwituje tak : kazdy reklamuje swoja dzialke i to chyba normalne nie :D 

co do lcd to sa na allegro w miare tanie ktos to z forum kupil bo jest post o lutowaniu tego

jest wolumen jak z wawy tam jest atnio ale trzeba wiedziec co brac bo mozna kupic tanio ale dziadostwo bo w sklepie 2x16 z podswietleniem to 60 :(

TO faktycznie kijowa cena... okolo 7 dych kosztuje w Kraku 4x20 z podswietleniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak juz pisalem prv do Holmana. ma nadziej, ze jakos zalogodzimy ten konflikt, fakt czlowiek w nerwach rozne glupoty pisze, ale jedno podtrzymuje - za bardzo staracie sie korzystac z istniejacej renomy MoDeD kOmPz.

nie jedziemy na renomie stary tylko sie naprawde w to zaanagazowalismy, to nie jest tak ze jestesmy wirtualnymi redaktorami, ciagle cos modujemy jak jest troche wolnego czasu (zreszta to widac i bedzie dalej widac na serwisie), tak wiec jest ciezko czasem zachowac dystans w takich sytuacjach, a konfliktu nie ma i nie bylo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jedziemy na renomie stary tylko sie naprawde w to zaanagazowalismy, to nie jest tak ze jestesmy wirtualnymi redaktorami, ciagle cos modujemy jak jest troche wolnego czasu (zreszta to widac i bedzie dalej widac na serwisie), tak wiec jest ciezko czasem zachowac dystans w takich sytuacjach, a konfliktu nie ma i nie bylo :)

Tyz prowda :) :) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche ta nasza zadyma umknela moderatorom hihihi ;), ale fajnie przynajmniej cos sie dzieje w tym topicu :)

Wcale nie, po prostu czekalem az sie pozarzynacie, w koncu mialbym w tedy mniejsza konkurencje :-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche ta nasza zadyma umknela moderatorom hihihi ;), ale fajnie przynajmniej cos sie dzieje w tym topicu :)

Wcale nie, po prostu czekalem az sie pozarzynacie, w koncu mialbym w tedy mniejsza konkurencje :-)))

heheheheheh:), gorzej jesli sie zjednoczymy w efekcie tego 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheheheheh:), gorzej jesli sie zjednoczymy w efekcie tego 8)

Wlasnie wlasnie!!!!

MODDING KOMPZ RULEZZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nie watpil. MoDeD Nation Zone - niezla nazwa co?

:)

Swoją drągą, zgłosiło się przez ten wątek kilka osob do mnie na mail'a, ale jak co do czego to jak kamień w wodę...

Kurcze, a ja wczoraj chłodnicą (przez nieuwagę wlałbym wiadro wody do obudowy), która to stała na obudowie porysowałem gore :( Normalnie musze raz jeszcze malować... grr.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe nieźle się naśmiałem jak to czytałem :lol: , no myślałem że z krzesła spadne - hehe, a przy okazji - wkońcu się doczekałem pierwszego artykuła na ModedKpmpz od Holmana i Burdzyka hehe nie jest tak źle jak mi się na początku wydawało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe nieźle się naśmiałem jak to czytałem :lol: , no myślałem że z krzesła spadne - hehe, a przy okazji -  wkońcu się doczekałem pierwszego artykuła na ModedKpmpz od Holmana i Burdzyka hehe nie jest tak źle jak mi się na początku wydawało

widzisz zepsuj to wlasnie o tobie pisalem ze niektoerzy potrafia tylko krytykowac,ehhh.... jestes dla mnie malym ludzikiem co ciagle podskakuje i rzuca jakies marne texty..., wypad z baru przyjacielu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz dr. zepsuj sesja to nie czas na zabawy z kompem ale juz po i bylismy w stanie skonczyc arta a mamy jush dwa kolejne w zapasie jeden gotowy w 90% a drugi zaczynamy realizowac ale nie jest to proste bo trza sie nalazic po miescie i szukac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aktualnie w toku jest duzo projektow:), lada dzien nowy art z bardzo ciekawa porada nie tylko dla moderow, a ja ze swojej strony powiem ze jestem w trakcie nowego moda obudowy, oczywiscie nowej nie tej starej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe w sumie to było do przewidzenia hehe

...powiem ze jestem w trakcie nowego moda obudowy, oczywiscie nowej nie tej starej

hehe moja już trochu inaczej wygląda, jestem po urodzinach (hehe 16 wczoraj poszła się je***) i czas pojechać gdzieś na małe zakupy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...