burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 czlowieku jak nie masz dowodow to nie p.. glupot!!! zaden 4 max nas nie sponsorowal a jesli juz cos od nich zamowilismy do chlodzenie na ramki i kable do flopkow !!!!! a uv to mozna bez probleemu dostac w wawie bylem w kilku sklepach gdzie je maja i sprowadzanie tego ze stanow to szcztyt lamerstwa!!! nie dostalismy z holmanem od zadnej firmy nic za darmo i jak nie wiesz ile kosztowalo mnie zbieranie kasy na kazdy element budy i kombinowanie jak zrobic to taniej to sie ie odzywaj, jak nie wiesz ile trwal nasz mod o nie gadaj bo takie gadki strasznie nie wqrwiaja a tak btw ile tobie lisek zaplacil za takie hasla he?? a skad masz pomysl na dual power supply he? i gdzie jak nie na www.moded-kompz.prv.pl mozna zobaczyc twoja bude? szkoda mi cie chlopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 czlowieku jak nie masz dowodow to nie p.. glupot!!! zaden 4 max nas nie sponsorowal a jesli juz cos od nich zamowilismy do chlodzenie na ramki i kable do flopkow !!!!! a uv to mozna bez probleemu dostac w wawie bylem w kilku sklepach gdzie je maja i sprowadzanie tego ze stanow to szcztyt lamerstwa!!! nie dostalismy z holmanem od zadnej firmy nic za darmo i jak nie wiesz ile kosztowalo mnie zbieranie kasy na kazdy element budy i kombinowanie jak zrobic to taniej to sie ie odzywaj, jak nie wiesz ile trwal nasz mod o nie gadaj bo takie gadki strasznie nie wqrwiaja a tak btw ile tobie lisek zaplacil za takie hasla he?? a skad masz pomysl na dual power supply he? i gdzie jak nie na www.moded-kompz.prv.pl mozna zobaczyc twoja bude? szkoda mi cie chlopie Nie no ja mam Kur.. Dosc was patafiany. Przyklejacie do siebie zaslugi dla polskiego moddingu jakie maja Puchacz i Purchawam, to oni jakby nie patrzec zalozyli MoDeD KoMpZ, a nie ty z Holmanem. Wiec nie piernicz prosze Neon ma za darmoche jelopie - bo kumpel byl akurat w USA i kupil mi w prezencie, i kosztowal w przeliczeniu 30 zeta, a nie kurna 80 jak u nas, gdziekolwiek bys sie nie ruszyl. Lisek mi nic nie placi za zadne hasla, a szkoda!!! I nie myslcie sobie kurna, ze jak Puchacz i Purchawa wzieli was do redakcji to mozecie szastac rylem na innych ludzi, ktorzy maja raczkujace serwisy, a tak a propo to opisy wszelkiego rodzaju przerobek mozna znalezc wszedzie, a u was szukalbym na koncu. Sa inne sity. 1000000 x lepsze - VH, Bit-Tech, GideonTech i wiele innych, ktorych nie bede pisal bo mi braknie dnia. A pozatym jak jestescie w redakcji strony o moddingu to powinniscie poczatkujacym lub nie majacym wiedzy takiej jak wy pomoc, a nie jak w wielu przeczytanych postach z waszym udzialem udupiac ich pytanie juz na wstepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 tak a propos to wydaje mi sie ze choc ja i holman jestesmy redaktorami na moded-kompz to zostalismy nimi dopiero po wykonaniu moda to raz wiec nie ma mowy o sponsoringu przez nikogo oprocz nas samych z wlasnej kieszeni a dwa jako serwis nie jestesmy zwiazani z zadna firma ktora robi bajery do tuningu, tak samo jak lisek dostaje sprzet do testow tak i nam czasem cos wpadnie a jakbys nie wiedzial spret po testach wraca do firmy ktora go przyslala zeby nie bylo mowy o nierzetelnych opiniach to na tyle baw sie w moda i nie narzekaj kazdy ma problem z kasa nie tylko ty a chodzi lwlasnie o to by pokazac to innym by ich zachecic bo jak slysze ze ktos woli wydac 500 na nowego geforca 420mx a nie np na lepsze czy ladniejsze chlodzenie i malowanie itp to mnie krew zalewaja nikogo nie udupiam w postach tylko jesli jusz to staram sie pomoc czasem to nie idze jak sie koles 15 razy pyta aby na pewno i ciebie by krew zalala a neon 30-40 zeta w centrum wawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 aha a czy ja cos mowilem na tema twojego serwisu? nie przypominam sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 to nie ja tylko ty wyskoczyles z rylem wujaszku o tym sponsoringu, a ja pomagam wszystkim ktorzy tego potrzebuja fujaro, nawet nie wiesz ile mail juz wyslalem ludziom tlumaczac im jak sie robi baybusa i gdzie mozna na przyklad szybe kupic..., pomagam wszystkim ktorzy tego chca i potrzebuja a nie mnie oczerniaja!!!, jasne ze nie jestesmy najlepsi ale przynajmniej cos robimy do cholery a nie przekrzykujemy sie na forum kto ma lepszego kompa!!!, niektorzy to potrafia tylko nas atakowac a nie dyskutowac, tak jak wlasnie ty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 ok koniec wojny modderow juz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 to nie ja tylko ty wyskoczyles z rylem wujaszku o tym sponsoringu, a ja pomagam wszystkim ktorzy tego potrzebuja fujaro, nawet nie wiesz ile mail juz wyslalem ludziom tlumaczac im jak sie robi baybusa i gdzie mozna na przyklad szybe kupic..., pomagam wszystkim ktorzy tego chca i potrzebuja a nie mnie oczerniaja!!!, jasne ze nie jestesmy najlepsi ale przynajmniej cos robimy do cholery a nie przekrzykujemy sie na forum kto ma lepszego kompa!!!, niektorzy to potrafia tylko nas atakowac a nie dyskutowac, tak jak wlasnie ty....Panowie powiem krotko - Sorry A jak juz pisalem prv do Holmana. ma nadziej, ze jakos zalogodzimy ten konflikt, fakt czlowiek w nerwach rozne glupoty pisze, ale jedno podtrzymuje - za bardzo staracie sie korzystac z istniejacej renomy MoDeD kOmPz. To tyle. I of course zapraszam do modyfikowania. WSZYSTKICH KURDE!!! :oops: :roll: :D Ma nadzieje, ze wspolpraca na forum jakos sie ulozy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 a ja to skwituje tak : kazdy reklamuje swoja dzialke i to chyba normalne nie :D co do lcd to sa na allegro w miare tanie ktos to z forum kupil bo jest post o lutowaniu tego jest wolumen jak z wawy tam jest atnio ale trzeba wiedziec co brac bo mozna kupic tanio ale dziadostwo bo w sklepie 2x16 z podswietleniem to 60 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 a ja to skwituje tak : kazdy reklamuje swoja dzialke i to chyba normalne nie :D co do lcd to sa na allegro w miare tanie ktos to z forum kupil bo jest post o lutowaniu tego jest wolumen jak z wawy tam jest atnio ale trzeba wiedziec co brac bo mozna kupic tanio ale dziadostwo bo w sklepie 2x16 z podswietleniem to 60 :( TO faktycznie kijowa cena... okolo 7 dych kosztuje w Kraku 4x20 z podswietleniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 to nie ja tylko ty wyskoczyles z rylem wujaszku o tym sponsoringu, a ja pomagam wszystkim ktorzy tego potrzebuja fujaro, nawet nie wiesz ile mail juz wyslalem ludziom tlumaczac im jak sie robi baybusa i gdzie mozna na przyklad szybe kupic..., pomagam wszystkim ktorzy tego chca i potrzebuja a nie mnie oczerniaja!!!, jasne ze nie jestesmy najlepsi ale przynajmniej cos robimy do cholery a nie przekrzykujemy sie na forum kto ma lepszego kompa!!!, niektorzy to potrafia tylko nas atakowac a nie dyskutowac, tak jak wlasnie ty....Panowie powiem krotko - Sorry A jak juz pisalem prv do Holmana. ma nadziej, ze jakos zalogodzimy ten konflikt, fakt czlowiek w nerwach rozne glupoty pisze, ale jedno podtrzymuje - za bardzo staracie sie korzystac z istniejacej renomy MoDeD kOmPz. To tyle. I of course zapraszam do modyfikowania. WSZYSTKICH KURDE!!! :oops: :roll: :D Ma nadzieje, ze wspolpraca na forum jakos sie ulozy. nie jedziemy na renomie stary tylko sie naprawde w to zaanagazowalismy, to nie jest tak ze jestesmy wirtualnymi redaktorami, ciagle cos modujemy jak jest troche wolnego czasu (zreszta to widac i bedzie dalej widac na serwisie), tak wiec jest ciezko czasem zachowac dystans w takich sytuacjach, a konfliktu nie ma i nie bylo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 troche ta nasza zadyma umknela moderatorom hihihi ;), ale fajnie przynajmniej cos sie dzieje w tym topicu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 to nie ja tylko ty wyskoczyles z rylem wujaszku o tym sponsoringu, a ja pomagam wszystkim ktorzy tego potrzebuja fujaro, nawet nie wiesz ile mail juz wyslalem ludziom tlumaczac im jak sie robi baybusa i gdzie mozna na przyklad szybe kupic..., pomagam wszystkim ktorzy tego chca i potrzebuja a nie mnie oczerniaja!!!, jasne ze nie jestesmy najlepsi ale przynajmniej cos robimy do cholery a nie przekrzykujemy sie na forum kto ma lepszego kompa!!!, niektorzy to potrafia tylko nas atakowac a nie dyskutowac, tak jak wlasnie ty....Panowie powiem krotko - Sorry A jak juz pisalem prv do Holmana. ma nadziej, ze jakos zalogodzimy ten konflikt, fakt czlowiek w nerwach rozne glupoty pisze, ale jedno podtrzymuje - za bardzo staracie sie korzystac z istniejacej renomy MoDeD kOmPz. To tyle. I of course zapraszam do modyfikowania. WSZYSTKICH KURDE!!! :oops: :roll: :D Ma nadzieje, ze wspolpraca na forum jakos sie ulozy. nie jedziemy na renomie stary tylko sie naprawde w to zaanagazowalismy, to nie jest tak ze jestesmy wirtualnymi redaktorami, ciagle cos modujemy jak jest troche wolnego czasu (zreszta to widac i bedzie dalej widac na serwisie), tak wiec jest ciezko czasem zachowac dystans w takich sytuacjach, a konfliktu nie ma i nie bylo :) Tyz prowda :) :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 troche ta nasza zadyma umknela moderatorom hihihi ;), ale fajnie przynajmniej cos sie dzieje w tym topicu :) Wcale nie, po prostu czekalem az sie pozarzynacie, w koncu mialbym w tedy mniejsza konkurencje :-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 troche ta nasza zadyma umknela moderatorom hihihi ;), ale fajnie przynajmniej cos sie dzieje w tym topicu :) Wcale nie, po prostu czekalem az sie pozarzynacie, w koncu mialbym w tedy mniejsza konkurencje :-))) heheheheheh:), gorzej jesli sie zjednoczymy w efekcie tego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 troche ta nasza zadyma umknela moderatorom hihihi ;), ale fajnie przynajmniej cos sie dzieje w tym topicu :) Wcale nie, po prostu czekalem az sie pozarzynacie, w koncu mialbym w tedy mniejsza konkurencje :-))) heheheheheh:), gorzej jesli sie zjednoczymy w efekcie tego 8) Wlasnie wlasnie!!!! MODDING KOMPZ RULEZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 heheheheheh:), gorzej jesli sie zjednoczymy w efekcie tego 8) Po przeczytaniu powyższych postow szczerze w to wątpie :PPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 cuda sie zdarzaja drogi lisku :D :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 heheheheheh:), gorzej jesli sie zjednoczymy w efekcie tego 8) Po przeczytaniu powyższych postow szczerze w to wątpie :PPPP oj nie badz taki pewny stary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 heheheheheh:), gorzej jesli sie zjednoczymy w efekcie tego 8) Po przeczytaniu powyższych postow szczerze w to wątpie :PPPP Ja bym nie watpil. MoDeD Nation Zone - niezla nazwa co? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ja bym nie watpil. MoDeD Nation Zone - niezla nazwa co? :) Swoją drągą, zgłosiło się przez ten wątek kilka osob do mnie na mail'a, ale jak co do czego to jak kamień w wodę... Kurcze, a ja wczoraj chłodnicą (przez nieuwagę wlałbym wiadro wody do obudowy), która to stała na obudowie porysowałem gore :( Normalnie musze raz jeszcze malować... grr..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 biedny lisek :P nikkt nie chce z nim pracowac poglaskajcie go troszke to moze mu sie humor porprawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 biedny lisek :P nikkt nie chce z nim pracowac poglaskajcie go troszke to moze mu sie humor porprawiByle nie pod włos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 hehe nieźle się naśmiałem jak to czytałem :lol: , no myślałem że z krzesła spadne - hehe, a przy okazji - wkońcu się doczekałem pierwszego artykuła na ModedKpmpz od Holmana i Burdzyka hehe nie jest tak źle jak mi się na początku wydawało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 hehe nieźle się naśmiałem jak to czytałem :lol: , no myślałem że z krzesła spadne - hehe, a przy okazji - wkońcu się doczekałem pierwszego artykuła na ModedKpmpz od Holmana i Burdzyka hehe nie jest tak źle jak mi się na początku wydawało widzisz zepsuj to wlasnie o tobie pisalem ze niektoerzy potrafia tylko krytykowac,ehhh.... jestes dla mnie malym ludzikiem co ciagle podskakuje i rzuca jakies marne texty..., wypad z baru przyjacielu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 sory dr.zepsuj, unioslem sie troche, troche juz dzisiaj jestem przeczulony, sory za poprzedniego posta, dziekuje za uznanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 no wiesz dr. zepsuj sesja to nie czas na zabawy z kompem ale juz po i bylismy w stanie skonczyc arta a mamy jush dwa kolejne w zapasie jeden gotowy w 90% a drugi zaczynamy realizowac ale nie jest to proste bo trza sie nalazic po miescie i szukac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 a można wiedzieć co kombinujecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 aktualnie w toku jest duzo projektow:), lada dzien nowy art z bardzo ciekawa porada nie tylko dla moderow, a ja ze swojej strony powiem ze jestem w trakcie nowego moda obudowy, oczywiscie nowej nie tej starej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 to co robimy okrywa najglebsza tajemnica! nawet my sami nie wiemy co to jest i co z tego wyjdzie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 hehehe w sumie to było do przewidzenia hehe ...powiem ze jestem w trakcie nowego moda obudowy, oczywiscie nowej nie tej starej hehe moja już trochu inaczej wygląda, jestem po urodzinach (hehe 16 wczoraj poszła się je***) i czas pojechać gdzieś na małe zakupy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...