Skocz do zawartości
Lisek

Ludzie do działu modyfikacje rev2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

hieihe Liseq wiesz że ja bym hetnie przyjol sie do tej fuchy, zarabiam jusz u starego na stolarni obecnie zakupuje nowe bajery do moda mojej obudowy :D hehe jusz jest pomalowana cza tylko wyciac dziure w bocznej sciance zaopatrzyc siew nowe coolery mastera :D kupic plexi i uszczelke i wysle zdjecia do ciebie :D hiehieihe tylko jest problem :P WIELKI of kozaa moje polaczenie z netem :P w sumie 54 667 pare razy 56 k :P.

mam 16 latek mieszkam niedaleko opola tzn. ok. 100 km :P hiihehe

zainteresoania case mod :D cooling casow :D itp. hiheihei mam smykalke nawet troche w elektryce w koncu stary elektryk jesst więc mam to w genach :D

no to tyle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na ekranie mam żółto....

w życiu swoim nie widziałem tylu okrągłych żółtych kółeczek na ekranie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam jestem

,21-letnim studentem Mechatroniki od dzieciństwa interesowałem się tematyką komputerową (1987 Commodre 64, 1989 Anuga 500, 1990 pierwszy mó PC-et), interesuje się również eletroniką. Z o/c am doczynienia jeśli tak to można nazwać ( 486 DX-2 66@80) Wtedy nie rozumiałem potrzeby kręcenia miałem wtedy tylko jeden Benchmark o nazwie Speed i Checkita oraz Norton Utilites), Póżniej już tylko Intel Pentium 75@90. Zabawe z o/c na poważnie zaczełem od Pentiuma 200 MMX@250 Więej płyta nie mogłe (jakiś sis 5591) Póżnieje Mieałem dwa Pentiumy 400@484 na jakiejś płytce BX-cel marki PC Chips M750 z APIC 1.3, Pużniej miałem PIII 650@910 na Ausuie P3V4X z Creativem GF2 MX DDR, Póżniej zmieniłem P3V4X na CU-SL2-C i tu różnica pewne urządzenia zaczeły chodzić w końcu to Intel, no PIII 650@1001, Pużniej PIII 1100@1375 Na TU-SL2-C nie musiałęm już podnosić napięcia CU-SL2-C i nie chciał mi się uruchamiać na Vcore większym niż 2.05V a szkoda.

Przy zabawie z wiatraczkami ukruszyłem moje PIII Dragon Orb-em 3.

Następny w moje ręce trafił Celek 1.0 oczywiście 1@1.49 miałem dupne pamięci. Celek 1.2 już tylko na 1548. Teraz rzeźbie w PIV a używam do pracy PIII 450 serii. Mam już płytkę ASUS P4B533, OCZ PC3000 rev 2C,

Obudowe Enlight EN-7727, WC (pompa i blok z Disco-Tech), Chłodnica od Opla Kadeta model D, Peltiera 120W zbieram na proca może 2.2 Northwood. Jestem obiektywny. Mimo sentymętu do Intel'a, musze składać na AMD, któe dla mnie wydają się kruche, mó sąsiad Ath TB 1.2@1.4 ukruszył już dwa proce mięc się ich boje, a pozatym trudno je chłodzić. Jak skończe wyśle wam projekt mojego mod-a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja 25 lat niestety juz :cry:

Pracuje sobie w warsztacie elktronicznym i skladam rozne urzadzonka.

Sukcesy: Celeron 333 @ 560 chlodzony peltkiem i woda (temp -7C)

Porazki : Ten moj nieszczesny Athlon 850 maks co mozna z niego wycisnac to 928, ale juz mam nowego koncepta i nowy blok wodny i nagrzewnice jak sie patrzy z Ikarusa :lol: i wentyl AVC 12 cm 118 CFM

(huraganik maly :lol: )

Stale lacze przez kablowke :twisted:

Pierwszy podkrecony komp to Pentium 50 na 66

Motto: Gdy sie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :lol:

I tak ogolnie lubie te zabawe

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak może nieśmiało :) jako ciekawostkę, walnę zdjęcia mojego pierwszego skromnego projektu :P  Tylko się nie śmiać :D

http://www.nvidia.pl/vince/

Hehe, niezle :) Dalo cos to wyciszanie?

btw. jakim aparatem trzaskales?

Oj dało dało :) Na oczko (uszko ) to z 50% hałasu zbiłem :)

Aparat to nie wiem. Zapytaj Polara :P

a nie lepiej włożyć słuchawki na uszy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze poczatkujacy raczej nie maja szans,ale postanowilem sprobowac (w Totolotka tez gram :)

Mam 17 Lat

Modding

O/C

Ale najbardziej interesują mnie:

Hardware

Niekonwekcjonalne metody chlodzenia (nie tylko procka ale ogolnie wszystkiego co sie grzeje.

Lacze to stalka z Tv Kablowej

Mozna spotkac mnie czesto,prawie zawsze :) na Direct Connect (bunkier,Yamaha)

Posiadam Aparat Cyfrowy Dobrej Klasy Sony-Dsc p30

Mam bardzo duzo wolnego czasu i wiekszosc spedzam na moddingu,kreceniu,kombinowaniu i psuciu mojego (i nie tylko) Kompa.

Pzdr.

Matz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak może nieśmiało :) jako ciekawostkę, walnę zdjęcia mojego pierwszego skromnego projektu :P  Tylko się nie śmiać :D

http://www.nvidia.pl/vince/

ps.

Ten kolo na zdjęciu to nie ja, tylko mój młodszy braciszek :D

Bez urazy ale moja siostrzenica w przedszkolu by lepszego moda zrobiła :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...