Skocz do zawartości
bruce

moja pasztetowa klasa :P

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra no to ja cos tez wystawie :)

Dołączona grafika

No a teraz szukac mnie :)

Kto mnie znajdzie tego bede musial zabic :P

No a teraz co warte uwagi:

-1 od prawej na samym dole - niezla [gluteus maximus] (moje kolezanka od 13 lat) i w tej samej klasie :)

-3 od lewej najwyzszy rzad - calkiem fajna dziewczyna

-4 od lewej - wyglada na 20-22 lata

-poziom nizej - tez fajna

Jest jeszcze pare dziewczyn wartych polecenia ale nie bede sie rozpisywal :wink:

Czesc z osob wyszla jak by byla na<span style="color:red;">[ciach!]</span>a.

P.S. Bruce poprosze adres tej 4 od lewej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uahahahaha black metal juz dawno jest niemodny :P, i tak pewnie jestes pozerem  8) , a byles w norwegii u kolegow i spaliles juz jakis kosciol moze? :), uahahahahahha

eeee ja nie pale kosciolow, nie jestem satanistam, nie jestem pozerem, eeee..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uahahahaha black metal juz dawno jest niemodny :P, i tak pewnie jestes pozerem  8) , a byles w norwegii u kolegow i spaliles juz jakis kosciol moze? :), uahahahahahha

eeee ja nie pale kosciolow, nie jestem satanistam, nie jestem pozerem, eeee..........

niee bruce to nie bylo do ciebie tylko do black metalowego kolegi, ty jestes bruce dickinson przeciez :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niee bruce to nie bylo do ciebie tylko do black metalowego kolegi, ty jestes bruce dickinson przeciez :P

aha :PPP

to spox :P

zwracam honor :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd Ty wziełeś te fotki?? Co to jakieś najzabawniejsze zwierz....yyy klasa świata?? :) Why się zacenzurowałeś na tej drugiej fotce?? Aż tak kiepsko wyszedłeś?? :)

tak jakos ojciec kozystal ze skanera, wiec poskanowalem troche :D

wyszedlem jak ^@#$%@#&^@%!@&^@&*@$&!^!^$%&*$%&*#%

noooo to chyba wszystko wyjasnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...