Skocz do zawartości
bruce

moja pasztetowa klasa :P

Rekomendowane odpowiedzi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tfu :P

jaki lalus :D

hyhy jokeing :P

ktoora to szkola??

Ostatnia gimnazjum teraz juz jestem w 1LO i po swietach powinienem miec zdjecia klasowe.
to ty stary ejstes :P

qrde :D

ja jeszcze musze urosnac :P

PS.NAJEBALEM SIE CHYBA :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bruce : jak mozesz takie tragiczne zdjecia pokazywac ????

jak mozesz ?????????? !!!!!!!!!!!!  

wszyscy w porownianiu z moja klasa to paszczaki, prefiksy itp.

litosciiiiiiiiiiiiii

hyhy trza sei oswajac z brzydota :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feluke widze masz Oldschoolowe panienki w klasie (sądząc po bucikach) lol. Ja mam same paszkwile w klasie w ogóle nienawidze mojej klasy same lole i toje + pozerzy kazdego dissuje na kazdym kroku moze jest 5 osób spoko u mnie a tak to sama zwałą. Panienki blłee najbzydsze w szkole kazdy to powie u mnie w gimnazjum nie znajdziesz zadnej łądnej a co do twojej klasy to z wyglądu spox nie oceniam ludzi po wyglądzie ale ta panienka z rzedu na dole 4od lewej jest naprawde ładna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce ta twoja klasa to wygląda jak dzeci z Bidula (prawilni wiedzą o co chodzi) bez kitu! takie brdzydactwa to nawet ja w klasie nie mam!

zgadzam sie - obie klasy tzn. te 3 fotki mozna pod to podpiac :D

no z wyjątkiem tej panienki z rzedu na dole 4od lewej w klasie Feluke'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feluke widze masz Oldschoolowe panienki w klasie (sądząc po bucikach) lol. Ja mam same paszkwile w klasie w ogóle nienawidze mojej klasy same lole i toje + pozerzy kazdego dissuje na kazdym kroku moze jest 5 osób spoko u mnie a tak to sama zwałą. Panienki blłee najbzydsze w szkole kazdy to powie u mnie w gimnazjum nie znajdziesz zadnej łądnej a co do twojej klasy to z wyglądu spox nie oceniam ludzi po wyglądzie ale ta panienka z rzedu na dole 4od lewej jest naprawde ładna ;)

Jasne lask jak nie wiem co ;)

O dziwo w liceum mi sie trafily jeszcze ladniejsze dziewczyny. Wszystkie sa akurat w moim typie (no moze poza jedna ale to jeszcze sie miesci w granicach bledu ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne lask jak nie wiem co ;)

O dziwo w liceum mi sie trafily jeszcze ladniejsze dziewczyny. Wszystkie sa akurat w moim typie (no moze poza jedna ale to jeszcze sie miesci w granicach bledu ;) )

mozesz zapodac fotke z LO ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozesz zapodac fotke z LO ??

Juz pisalem ze dopiero po swietach bede miec fotke klasowa. Moze tez bede miec ze slubowania to tez pokaze (jedna ma takie nogi ze jak wszyscy chlopacy zobaczyli ja w spudnicy to nie mogli oczu oderwac :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce: Bosh co za klasa ..zadnej fajnej [gluteus maximus]..i do tego jakby byli 4 lata mlodsi

Feluke: nawet niezle laski miales w klasie musze przyznac i to calkiem sporo: 3,4 u gory od lewej, 2 od lewej i stojaca w srodkowym rzedzie i 4 od prawej w dolnym rzedzie...ja w liceum mialem mniej szczescia a teraz na studiach w mojej grupie tez nie ma powodow do zachwytu (na calym roku na moim kierunku sa ofkors fajne laski)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce: Bosh co za klasa ..zadnej fajnej [gluteus maximus]..i do tego jakby byli 4 lata mlodsi

Feluke: nawet niezle laski miales w klasie musze przyznac i to calkiem sporo: 3,4 u gory od lewej, 2 od lewej i stojaca w srodkowym rzedzie i 4 od prawej w dolnym rzedzie...ja w liceum mialem mniej szczescia a teraz na studiach w mojej grupie tez nie ma powodow do zachwytu (na calym roku na moim kierunku sa ofkors fajne laski)

niestety tak na zdjeciu wyszlo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozniej zeskanuje zdjecie jeszcze raz, tym razem bez kompresji....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...