SlaveBlade Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tak nie wyglądam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja tak nie wyglądam :lol:masz szczescie..... :P hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 jestem łudząco podobny do tego gościa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ... ale on chyba tez za ładny nie jest jak make nosi :lol: ...ale moja twarz jest podobna do tej maski he he he... tez kamienna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 lece bo sie BATMAN zaczął.... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 LOL hyhy masz dloogie wlochy>???? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no nawaliles se debilnie kilkanasie postow :D To mozesz isc :/ Eh co za ludzie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no nawaliles se debilnie kilkanasie postow :D To mozesz isc :/ Eh co za ludzie :/ to jest osla!~ qrde nie przesadzajmy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ta klasa to jakies przedszkole ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ta klasa to jakies przedszkole ? gimnazjunm :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 uahahahaha black metal juz dawno jest niemodny :P, i tak pewnie jestes pozerem 8) , a byles w norwegii u kolegow i spaliles juz jakis kosciol moze? :), uahahahahahha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 No dobra no to ja cos tez wystawie :) No a teraz szukac mnie :) Kto mnie znajdzie tego bede musial zabic :P No a teraz co warte uwagi: -1 od prawej na samym dole - niezla [gluteus maximus] (moje kolezanka od 13 lat) i w tej samej klasie :) -3 od lewej najwyzszy rzad - calkiem fajna dziewczyna -4 od lewej - wyglada na 20-22 lata -poziom nizej - tez fajna Jest jeszcze pare dziewczyn wartych polecenia ale nie bede sie rozpisywal :wink: Czesc z osob wyszla jak by byla na<span style="color:red;">[ciach!]</span>a. P.S. Bruce poprosze adres tej 4 od lewej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 uahahahaha black metal juz dawno jest niemodny :P, i tak pewnie jestes pozerem 8) , a byles w norwegii u kolegow i spaliles juz jakis kosciol moze? :), uahahahahahha eeee ja nie pale kosciolow, nie jestem satanistam, nie jestem pozerem, eeee.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 *.jpg, a nie jpeg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 stawiam an 6 od lewej w srodkowym :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 no nawaliles se debilnie kilkanasie postow :DTylko to jest dla ciebie najwazniejsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 nie starczy :/ paszczaki i dresosk8'y ! Padaka :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 P.S. Bruce poprosze adres tej 4 od lewej :) hyhy powiem ci tylko, ze meiszka niedaleko mojej szkoly :P tj nuiedaleko ulicy przybyszewskiego :P barszo niedaleko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 uahahahaha black metal juz dawno jest niemodny :P, i tak pewnie jestes pozerem 8) , a byles w norwegii u kolegow i spaliles juz jakis kosciol moze? :), uahahahahahha eeee ja nie pale kosciolow, nie jestem satanistam, nie jestem pozerem, eeee.......... niee bruce to nie bylo do ciebie tylko do black metalowego kolegi, ty jestes bruce dickinson przeciez :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 stawiam an 6 od lewej w srodkowym :PTo ja czy ona ci sie podoba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 uahahahaha black metal juz dawno jest niemodny :P, i tak pewnie jestes pozerem 8) , a byles w norwegii u kolegow i spaliles juz jakis kosciol moze? :), uahahahahahha eeee ja nie pale kosciolow, nie jestem satanistam, nie jestem pozerem, eeee.......... niee bruce to nie bylo do ciebie tylko do black metalowego kolegi, ty jestes bruce dickinson przeciez :P aha :PPP to spox :P zwracam honor :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 chyba wszyscy jestescie po czarnobylu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 stawiam an 6 od lewej w srodkowym :PTo ja czy ona ci sie podoba? heh, tj od prawehj!!! ' to ty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 chyba wszyscy jestescie po czarnobylu ;)No niestety ale radioaktywna chmura i do polski doleciala :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Skąd Ty wziełeś te fotki?? Co to jakieś najzabawniejsze zwierz....yyy klasa świata?? :) Why się zacenzurowałeś na tej drugiej fotce?? Aż tak kiepsko wyszedłeś?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 chyba wszyscy jestescie po czarnobylu ;)No niestety ale radioaktywna chmura i do polski doleciala :wink: :Pwypad :) , ja lykalem plyn lugola w tym czasie wiec jestem kryty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Skąd Ty wziełeś te fotki?? Co to jakieś najzabawniejsze zwierz....yyy klasa świata?? :) Why się zacenzurowałeś na tej drugiej fotce?? Aż tak kiepsko wyszedłeś?? :) tak jakos ojciec kozystal ze skanera, wiec poskanowalem troche :D wyszedlem jak ^@#$%@#&^@%!@&^@&*@$&!^!^$%&*$%&*#% noooo to chyba wszystko wyjasnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 heh, tj od prawehj!!! ' to ty :P Ten chlopak mnie strasznie wnerwial. Bym mu z mila checia buske przelicowal wiec to raczej nie jestem ja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 heh, tj od prawehj!!! ' to ty :P Ten chlopak mnie strasznie wnerwial. Bym mu z mila checia buske przelicowal wiec to raczej nie jestem ja :P no, to 1 lub 2 od lewej :P na goorze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Bruce tez nie trafiles. Nie wygladam jak maniak CS'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...