akustyk Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 --------------------------------------------------- przepraszam, ze w takiej formie, ale to moi bardzo dobrzy znajomi i chcialbym im pomoc. firma miesci sie we Wroclawiu i prawdopodobnie tutaj wyplynie na wierzch skradziony sprzet. jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje, ze cos uda im sie odzyskac. --------------------------------------------------- Znowu dotknela nas fala kradziezy ! W ostatnim czasie nie zauwazeni przez nikogo, w bialy dzien (miedzy godzina 16 a 17), nieznani osobnicy po raz KOLEJNY dokonali kradziezy urzadzen (switche i huby) uniemozliwiajac prac wezlow i punktow aboneckich w naszych sieciach osiedlowych. Wszystkie urzadzenia sa znaczone !!! Czesc z nich ma wyryty na spodach obudow i zasilaczach napis "magma" lub litere "m", ostatnio zainstalowane nie maja wogole obodow, a na plytkach wyryty jest napis "magma" oraz "kradzione". Mielismy nadzieje, iz to przynajmniej zniecheci zlodziei. W zwiazku z oczywista bezsilnoscia organow scigania, wyznaczamy nagrode pieniezna dla osoby, ktora przyczyni sie znaczaco do ujecia sprawcow lub sprawcy tych kradziezy. Dodatkowo osobie, ktorej w jakikolwiek sposob uda sie odzyskac nasze mienie, wyplacimy 50zl za kazde kompletne urzadzenie. Prosimy o pomoc. Tel. kontaktowe (Wroclaw): 32-20-150, 32-19-455, lub: 0-605-63-44-86, 0-601-71-11-01, 0-605-55-10-44, 0-601-86-46-01 Email: info@magma-net.pl, magma@magma.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Po takim poście nikt nawet nieośmieli sie wystąpic z propozycją sprzedaży waszego sprzetu na łamach tego serwisu czy forum. Takie zeczy załatwia sie na priv z moderatorami forum idt. Na przyszłość proponuje ubezpieczenie (jeżeli jest taka możliwość) Życze powodzenia :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 uuuuuuuuu przeje*ane... ale ja Wam nie pomoge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 hmy ciezka sprawa policja nie pomoze a towar nie koniecznie trafi na wasz rynek tak to jush jest jak ja mialem wlamanie do domu to mijego kompa znalazlem na komputerowej w warszawie wiec patrz na inne rynki zbytu oddalone tak ok 40 km Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Myśle, ze ucestnmicy z Wrocka uprzedzą swoich kolegów, i rozpuszczą słowo. Ja ze swojej strony mogę tylko współczuć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 no spoko .....jak bede na balickej(gielda) wiec sie popaczy i powiem tu i tam..... Wspoolczucia:( Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jeżeli wywiozą te rzeczy do Wawy, to sporo osób ztąd często odwiedza giełdę, więc mogą się znaleźć. Niestety jeżeli są to złodzieje, którzy rozsprzedają towar po znajomych to tylko przypadkiem można ich złapać. Może rzeczywiście najlepszym wyjściem jest ubezpieczenie, bo zabezpieczenia antywłamaniowe są dość drogie (te lepsze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 przykre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 praktycznie 1% że złapiecie.... ale życze wam tego!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 hehs, wspolczuje :( wlamanie to najgorsze, co moze sie przydazyc, bo ejstesmy <span style="color:red;">[ciach!]</span>a bezsilni, jak nas nie ma w poblizu! polukam na wgk tu i tam, mam troche znajomych na giledzie, popytam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zwiazku z oczywista bezsilnoscia organow scigania,porste CHWDP Psy nigdy nic nie robią! to pajace zamiast łapac przestepców to robią patrole po osiedlach i spisują podnosząc sobie frekwencje żeby było coś zrobione jak ich będą rozliczać. Póżniej robią głupie wezwania na komedne by tam ponieść frekwencje ja np. raz miałem za chodzenie po osiedlu bez celu! bo jakiś lornetkowiec społeczniach zadzwonił i sie skarżył "Przez policje spisywani jak to zwykle bywa za nic spostrzegani jako młodociani chuligani bo inaczej ubrani przez przechodniów wytykani z okien grani starsza pani a psy zajarani społeczeństwo ich chwali po przestępców złapali śmiech na sali" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...