szpak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Mam mozliwos zamiany za dopłata mojej płyty z opisu na DFI-Ad77 powiem ze nei słyszałem za durzo o neij ale parametry sa spoko...jest sens..moze ktos miał taka płyte jakie wrazenia a tu link http://www.digital-daily.com/motherboard/d...inity/index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 po co sie pytasz napewno lepsza od ECSA :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 tak ale 80zł trzeba bedzie dołozyc jak nic ....pytam sie jak sie sprawuje bo do wyboru mam jeszcze gigabyte na kt 333 tylko ta ubozsza wersja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 80zl duzo ale nie pwoeim ci jak sie sprauje bo nie uzywalem :-) jaki model Giga B ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ga7-vr chyba tak to było bez xp czyli nei am lanu i muzyki 6 kanałowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Z recki wypada całkiem nieżle ja bym brał za taką dopłatą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...