Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

z dyskusjami na temat monitorów jest tak samo...

zawsze każdy chwalli swoje

popatrzcie na stare forum dyskusje.pl i tamte posty na temat 17-stek

tam kazdy twerdzel cos innego

Ja powiem tylko tyle:

-kupuj monitor znanej marki [samsung, lg, nec, sony jak cie stac]

-najlepiej przed zakupem [jezeli kupujesz on-line] sprawdzaj dany egzemplarz jakims testerem [np nokia test] geometrie przede wszystkim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LG flatron - naprawde świetny obraz, a od niedawna niska awaryjność (składają gdzie indziej - naprawde dużo lepiej!)

Pozatym w razie czego bardzo prosty do podstrojenia obrazu (po 3-4 latach każdemu monitorkowi się to przydaje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

z dyskusjami na temat monitorów jest tak samo...

zawsze każdy chwalli swoje

popatrzcie na stare forum dyskusje.pl i tamte posty na temat 17-stek

tam kazdy twerdzel cos innego

Ja powiem tylko tyle:

-kupuj monitor znanej marki [samsung, lg, nec, sony jak cie stac]

-najlepiej przed zakupem [jezeli kupujesz on-line] sprawdzaj dany egzemplarz jakims testerem [np nokia test] geometrie przede wszystkim

Marka to juz nie gra roli prawda jest taka że to już loteria na jaki się trafi gdy kupowqłem do nowego kompa 17 to musiałem brać 3 razy LG Flatrona i tak wszystkie były do kitu potem Neca też jakieś dziwne zniekształcenia miał potem dopiero Philipsa i jest 100% ok ale skolei jak kupowałem następnego Philipsa to juz był trafiony i musiałem wymieniać ale jest już ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Dokladnie... monitor top wypas... cena z Action moze sie nie sugerujcie bo w sklepach ten monitor kosztuje ok 1900 zl.

Samsung SyncMaster 959NF - polecam!

Jak kupiles cos z actiona na detal ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Gr00bY Mazur"]Adams sobie kupił wczoraj czy przed wczoraj Samsung 959 NF. Dał 1345 netto w Actionie. Podobno nieźle wygląda:-)

Tak tez mi sie zdawalo ale Rafal napisal ze jednak go tam kupiles, moze kupiles 20 sztuk ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Iiyame na kinolu Daimondtron (taki jak trinitron u Sony) z tym ze ja mam pecha i juz drugi raz sie zjebal a dwa ktore mam w firmie do dzis chodza. Serwis jest zajebisty bo wysylasz i do 3 dni jak nie naprawia to wysylaja zastepczy i to wszystko gratis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...