tonio Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 poradżcie jaki monitor 19" kupić mam max 1500zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Najlepszy wedlug mnie w tej cenie jest NEC 95f, ale wejdz se na www.monitor.pl i zapytaj sie ich speca - korka korek@monitor.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 moim zdaniem za 1500 to LG 915FT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Cytat moim zdaniem za 1500 to LG 915FT. LG raczej ni epolecam - mam złe doświadczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Jestem za SAMSUNG :o) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 z dyskusjami na temat monitorów jest tak samo... zawsze każdy chwalli swoje popatrzcie na stare forum dyskusje.pl i tamte posty na temat 17-stek tam kazdy twerdzel cos innego Ja powiem tylko tyle: -kupuj monitor znanej marki [samsung, lg, nec, sony jak cie stac] -najlepiej przed zakupem [jezeli kupujesz on-line] sprawdzaj dany egzemplarz jakims testerem [np nokia test] geometrie przede wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Adams sobie kupił wczoraj czy przed wczoraj Samsung 959 NF. Dał 1345 netto w Actionie. Podobno nieźle wygląda:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Dokladnie... monitor top wypas... cena z Action moze sie nie sugerujcie bo w sklepach ten monitor kosztuje ok 1900 zl. Samsung SyncMaster 959NF - polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonio Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 a jakieś opinie o necach i viewsonicach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 LG flatron - naprawde świetny obraz, a od niedawna niska awaryjność (składają gdzie indziej - naprawde dużo lepiej!) Pozatym w razie czego bardzo prosty do podstrojenia obrazu (po 3-4 latach każdemu monitorkowi się to przydaje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 mozna i samtrona 95p+ / 96 jest już gorszy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat z dyskusjami na temat monitorów jest tak samo... zawsze każdy chwalli swoje popatrzcie na stare forum dyskusje.pl i tamte posty na temat 17-stek tam kazdy twerdzel cos innego Ja powiem tylko tyle: -kupuj monitor znanej marki [samsung, lg, nec, sony jak cie stac] -najlepiej przed zakupem [jezeli kupujesz on-line] sprawdzaj dany egzemplarz jakims testerem [np nokia test] geometrie przede wszystkim Marka to juz nie gra roli prawda jest taka że to już loteria na jaki się trafi gdy kupowqłem do nowego kompa 17 to musiałem brać 3 razy LG Flatrona i tak wszystkie były do kitu potem Neca też jakieś dziwne zniekształcenia miał potem dopiero Philipsa i jest 100% ok ale skolei jak kupowałem następnego Philipsa to juz był trafiony i musiałem wymieniać ale jest już ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Dokladnie... monitor top wypas... cena z Action moze sie nie sugerujcie bo w sklepach ten monitor kosztuje ok 1900 zl. Samsung SyncMaster 959NF - polecam! Jak kupiles cos z actiona na detal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 nie :) to jest hurtownia tam detalu nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Adams sobie kupił wczoraj czy przed wczoraj Samsung 959 NF. Dał 1345 netto w Actionie. Podobno nieźle wygląda:-) Tak tez mi sie zdawalo ale Rafal napisal ze jednak go tam kupiles, moze kupiles 20 sztuk ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 7 monitorow i dwa huby do nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Polecam Iiyame na kinolu Daimondtron (taki jak trinitron u Sony) z tym ze ja mam pecha i juz drugi raz sie zjebal a dwa ktore mam w firmie do dzis chodza. Serwis jest zajebisty bo wysylasz i do 3 dni jak nie naprawia to wysylaja zastepczy i to wszystko gratis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Cytat poradżcie jaki monitor 19" kupić mam max 1500zł :D ja bym dozbieral do CTX PR960F (Futura 2000) LG nie polecam psuja sie kineskopy samsunga tez nie mimo iz sam posiadam , widzialem CTXa w akcji, nie ma jak Trinitron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...