milek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Prosze niech ktoś mi szybko powie jak otorzyć plik z rozszerzeniem .ps /// musze naa jutro zrobic doswiadczenie z fizy a wlasnie na jednej stronce sa w tym formacie:( // PLZ fast :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Prosze niech ktoś mi szybko powie jak otorzyć plik z rozszerzeniem .ps /// musze naa jutro zrobic doswiadczenie z fizy a wlasnie na jednej stronce sa w tym formacie:( // PLZ fast :unsure: Masz tu link http://www.cs.wisc.edu/~ghost/, tam jest wszystko napisane jak otworzyc te pliki, i nie jestem pewien ale być może da się je otworzyć np. Adobe Reader, Foxit PDF, itp. do plików pdf. Ale w sumie to wątpie :P Edytowane 20 Grudnia 2005 przez bartas39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Trochę przeczyściłem temat ;) po co mają być offtopy. @Grogi jak masz jakiś pomysł to pm do jakiegoś modelatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...