Vadeer Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mam pytanie: jak usunac ikonke kosza z pulpitu. nie chce instalowac zadnych programow do tweak'u. wiem ze to sie w rejestrze zmienia. niestety szukalem wielu slow kluczowych jakie mi przyszlyt na mysl i nic nie znalazlem co by na to wskazywalo. prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 start uruchom regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer Desktop\NameSpace 645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E -------->>>>>>. usun ale po co to tobie :P lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 A w jakim Win? Bo w XP -> Właściwości pulpitu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ewentualnie można dodać go sobie do paska szybkiego uruchamiania i potem na pulpicie PPR>własnicwości>dostosuj pulpit>ODznacz ikonke kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jakies nowe XPeki zrobili z opcją wyłączenia kosza z pulpitu z poziomu włąsciwosci? Ciekawe rzeczy piszecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 no tez zauwazylem chyba sobie takiego sprawie wersja oem jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jakies nowe XPeki zrobili z opcją wyłączenia kosza z pulpitu z poziomu włąsciwosci? Ciekawe rzeczy piszecie... Oops... pomyłka :-), zapomniałem, że Kosza nie można tak wywalić :-P, wybacz :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Też się pomyliłem :) Tam jest ikona ale nie można jej wywalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...