Mi0deK Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mam pytanko. W mojej grafie (takiej jak w temacie) przetarly sie lozyska od wentylatorka i strasznie halasuje. I w zwiazku z tym mam pytanko - jakie chlodzenie moge zastosowac - cos dobrego do OC:). Dodam ze wymiana samego wentylatora nie wchodzi w gre bo jest on bardzo nietypowy (tak jakby wbudowany w radiator) a na dodatek radiator jest przyklejony do chipsetu i nie ma dziur zeby zamocowac chlodzenie na "kołkach". Co mi w tym przypadku doradzacie - moze samemu wykonac te otwory ;). Bede wdzieczny za kazda rade - z gory dzieki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mam pytanko. W mojej grafie (takiej jak w temacie) przetarly sie lozyska od wentylatorka i strasznie halasuje. I w zwiazku z tym mam pytanko - jakie chlodzenie moge zastosowac - cos dobrego do OC:). Dodam ze wymiana samego wentylatora nie wchodzi w gre bo jest on bardzo nietypowy (tak jakby wbudowany w radiator) a na dodatek radiator jest przyklejony do chipsetu i nie ma dziur zeby zamocowac chlodzenie na "kołkach". Co mi w tym przypadku doradzacie - moze samemu wykonac te otwory ;). Bede wdzieczny za kazda rade - z gory dzieki i pozdrawiam. Poco trzymasz takiego grata?? Zastanow sie nad wymiama karty albo kup jakis maly wiatrak i przykrec go do radiatora, a do oc?? Zajezdzij akrte i kup nowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 albo kup jakis maly wiatrak i przykrec go do radiatoraKolego masz chyba jakies problemy z czytaniem. Pisalem ze wentylatora nie da sie wymienic bo jest on wbudowany w radiator i na stale z nim zespolony !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zalman NB-47J. Oc to Ci dużego nie da, ale zawsze coś. I cisza będzie. Co do wentyla to jest on demontowalny, ale drugiego takiego nie kupisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...