Bieniol Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam Od pewnego czasu zauważyłem że podczas wyszukiwania tutaj: Owszem wyszukuje, ale na angielskiej stronie Googli - a wczesniej wyszukiwało na polskich Jak można to zmienić ?? Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc ;) PS> Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Edytuj plik search.ini w swoim katalogu z profilem, u mnie to będzie C:\Program Files\Opera\profile\search.ini w [search Engine 1] zmień (przy wyłączonej Operze) google.com na google.pl i powinno hulać. Ja dokładnie mam tak jak niżej i domyślnie szuka na całym świecie, ale zawsze moge zaznaczyć Szukaj na stronach kategorii: Polski [search Engine 1] Name= URL=http://www.google.com/search?q=%s&sourceid=opera&num=%i&ie=utf-8&oe=utf-8 Query= Key=g Is post=0 Has endseparator=0 Encoding=utf-8 Search Type=0 Verbtext=0 Position=-1 Nameid=17171 Edytowane 20 Grudnia 2005 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Wielkie dzięki - pomogło ;) Tak jak mówiłes zmieniłem na google.pl i wszystko działa jak trzeba ;) pozdrawiam i jeszcze raz dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...