humax5400 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mam pytanie. Czy da się podłączyć dwa komputery w inny sposób niż kablem sieciowym ? chodzi mi o to żeby na jednym był widziany dysk drugiego ?? Jeżeli nie to jak to zrobić kablem sieciowym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Da sie np za pomoca specjalnego kabla USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Da sie tez poprzez specjalnie zrobiony kabel LPT tylko transfer marny.. Druga opcja to wlasnie tak jak napisal kolega wyzej USB link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 no i jeszcze mozliwe polaczenie sieciowe ... bez uzycia kabla :P - 2 sieciowki WiFi i polacznie tzw ad hoc a przy pomocy kabala to normlanie - 2 sieciowki, kabel skretka skrosowany, konfiguracja sieci w obu kompach (IP, maska, itd), udostepnienie plikow i drukarek, ... i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jeszcze Fire-Wire, Bluetooth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocH Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mozna tez z IRDA ;) a na powaznie 2 sieciowek, i skrosowanego kabelka sieciowego nic nie zastapi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) ..., Bluetooth. hehehe jakby sie uprzec to i przez IrDA mozna :P gdzie teoretycznie mozna by i 4Mb/s uzyskac przy standardzie 1.1 :P PS ehh odszedlem na chwile od kompa i ktos mnie ubiegl :P Edytowane 20 Grudnia 2005 przez benek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 a macie moze dane dotyczące tego kabla usb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolflex Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77250000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 witam w pracy mam cos takiego, że na wszystkich kompach widzimy po wejściu w mój komputer dyski z serwera, (jako dyski sieciowe) wie ktoś jak tego dokonać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) kupisz np. dwa takie http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23875 :wink: ja uwazam ze jeżeli tylko jest mozlwiosc kablem to robic kablem a nie szukac innego wyjscia ... z tego co mi wiadomo (poprawicie mnie jezeli pisze źle) to na kablu jest najmniej problemow i jest najszybciej :wink: Edytowane 25 Grudnia 2005 przez qba89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 witam w pracy mam cos takiego, że na wszystkich kompach widzimy po wejściu w mój komputer dyski z serwera, (jako dyski sieciowe) wie ktoś jak tego dokonać? wszytko jest opisane w pomocy windowsa Start -> Pomoc -> Index -> mapowanie dysków, do komputera lub folderu sieciowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...