ALEX-77 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Co o nim sądzicie czy jest dobry do Athlona 2000XP ?? mogę miec takowego za 40zeta czy warto??? :roll: Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Naprawde nikt niema to chyba sie nieopłaca kupywac ;-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 O Fuck 8O założyłem tego coolerka no i szok obroty do 10000 tys normalnie potwór :o ma czujnik temperatury ale chyba zle działa według producenta to powinien miec do 4500 obrotów jestem w szoku temperaturka nieprzekracza 43 stopni ale zato jest troche głosno hmm.. chyba bez Fanmata sie nieobejdzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 mialem cos podobnego. chlodzi dobrze, ale halas nie z tej ziemi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 cholera jakby by go uciszyc troche jakbym obcioł ten czujnik temperatury to ciekawe czy by zwolnił do tych podanych obrotów na stronie producenta ?? 3,000 - 4,000 RPM +/- 10% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...