elh Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Nie zebym sie chwalil, czy cos, ale piszac te slowa lekki wiaterek wieje w moja prawa reke... Rozmontowalem mojego Logitech MouseMan Wheel, plastik obrabialem glownie na goraco, troche pilnikiem, zeszlo mi ok. 3-4 godzin, ale tarz mam takie sloneczko tam dzie jest wewnetrza czesc dloni i wieje wiatraczek 40mm puszczony na 5v, to bylo naprawde relatywnie proste, zaluje, ze nie mam aparatu fot., bo bym zamiescil zdjecia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Widzialem cos takiego - link byl chyba na pc.com.pl - zreszta juz ktos pisal o tym na grupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Nie zebym sie chwalil, czy cos, ale piszac te slowa lekki wiaterek wieje w moja prawa reke... Rozmontowalem mojego Logitech MouseMan Wheel, plastik obrabialem glownie na goraco, troche pilnikiem, zeszlo mi ok. 3-4 godzin, ale tarz mam takie sloneczko tam dzie jest wewnetrza czesc dloni i wieje wiatraczek 40mm puszczony na 5v, to bylo naprawde relatywnie proste, zaluje, ze nie mam aparatu fot., bo bym zamiescil zdjecia... rzucił bys zdjeciem [swoim] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...