ModdingKing Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 CPC to raczej nic ciekawego nie wymyśli ale jeżeli chodzi o MIKO to te bloki są GIT ! tem cały czas mi trzyma około 36*C a w stresie do 39-40 teraz zapowiedz nowych bloków www.mod-case.com ! bloki frezowane zobaczcie newsa na stronie Pwenie też będą bardzo dobre firma MIKO się stara i to mi się podoba ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ...Nic ... chyba wysle mu (k.pamuli) zyczenia spokojnych i wesolych swiat i niech ten okres bedzie czasem refleksji i analizy a nade wszystko wyciaganiem wnioskow... jakich wnioskow - jakbys podowiedzal grupy newsowe to zobaczylbys ile ludzie tego dziadostwa nakupowali i jeszcze zachwalaja to pod niebiosa :x jak powiesz im ze ten zestaw jest np duzy gabarytowo bo za cholere nie miesci sie w typowej budzie to zaraz jest 100 osob ktore naskakuja na Ciebie, jak powiesz ze jest malo wydajny itp to jest rownie nieciekawie :( jednym slowem pan Krzysztof P. jedyny wniosek jaki moze wyciagnac to taki niech zyja "frajerzy" to beda nadal kupowali ode mnie ten shit i zachwalali go jak 8 cud swiata a przypomnialo mi sie jak jeden gosciu zachwalal ten sprzet jako super-bezglosny - jak stweirdzilem ze zadna w tym zasluga pana Krzysztofa P. a brawa naleza sie producentowi pompki to gostek wreszcie sie zamknal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 .. teraz zapowiedz nowych bloków www.mod-case.com ! bloki frezowane zobaczcie newsa na stronie ... jezeli chodzi o to http://www.mod-case.com/news/30.jpg to calkiem ciekawie sie zapowiada - jak jeszcze utrzymaja niskie ceny to ja im wroze ze utrzymaja sie na rynku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ...Nic ... chyba wysle mu (k.pamuli) zyczenia spokojnych i wesolych swiat i niech ten okres bedzie czasem refleksji i analizy a nade wszystko wyciaganiem wnioskow... jakich wnioskow - jakbys podowiedzal grupy newsowe to zobaczylbys ile ludzie tego dziadostwa nakupowali i jeszcze zachwalaja to pod niebiosa :x jak powiesz im ze ten zestaw jest np duzy gabarytowo bo za cholere nie miesci sie w typowej budzie to zaraz jest 100 osob ktore naskakuja na Ciebie, jak powiesz ze jest malo wydajny itp to jest rownie nieciekawie :( jednym slowem pan Krzysztof P. jedyny wniosek jaki moze wyciagnac to taki niech zyja "frajerzy" to beda nadal kupowali ode mnie ten shit i zachwalali go jak 8 cud swiata a przypomnialo mi sie jak jeden gosciu zachwalal ten sprzet jako super-bezglosny - jak stweirdzilem ze zadna w tym zasluga pana Krzysztofa P. a brawa naleza sie producentowi pompki to gostek wreszcie sie zamknal :) ok ok...troche glupio ale stane tez w obronie. Bo faktycznie nie podoba mi sie ten numer ktory pamula robi wciskajac ludzia kit o bulb -czyms tam i kanalikach velt--kogos tam , ch...j z tym :lol: ALE ludzie jak slusznie zauwazyles to kupuja....dlaczego? bo kosztuje to 109 ZŁOTYCH!!! jest latwe w zainstalowaniu. Bo patrzac an te wszystkie stronki o wodynch chlopdzeniu itd...ktos, kto nie ma o tym wikeszago pojecia czytajac o tych wszyskich prawach fizyki, chlodnichac,nagrzewnicach, pompkach, duper szfancach straci ochote na taki zestawik..z drugiej jednak strony zestaw od CPC faktycznie jest cichy i faktycznie daje lepsza wydajnosc od zwyklego wiatraka. Jezeli firma miko zreobila by cos dokladnie takiego samego czyli sprzedawala gotowe zestawy (po podobnej cenie, zalozmy z 150 zł) , na ich podzespolach to nawet bym sie chwili nie zastanawial zeby cos takigo kupic..mysle ze wiekszosc z was tez nie. Ale pomyslcie ile to wychodzi pojedynch bloczek 70 dych, pompka 70 dych, rurki , pojemnik, zaciski itd...itd... Tak wiec nie dziw sie ze ludzie to zachwalaja bo moze FAKTYCZNIE im sie to podoba nie pomyslales o tym? :-) pan pamula po prostu wydaje mi sie ze dobrze wyczul ryneczek troche leci w balona z tymi opisami i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lami ale coz...marketing, microsoft twierdzi ze jego system jest niezawodny, a rzad ze w kraju bedzie dobrze wierzysz im? . Ale tak jak pisalem wczesniej jezeli bloczek bedzie wydajny i bedize spelnial moje oczekiwania TO CO MNIE ObCHODZI JAK WYGLADA W SRODKU?!?! przekrajal ktos bloczek od MAte`a albo z firmy miko? Ja jeszcze nie widzialem chetnie spojze jezeli ktos ma zdjecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Czytam i czytam o tym CPC i waszych madrosciach juz od dwoch tygodni. Nie chcialem sie juz powtarzac co napisalem wlasnie z 2 tygodnie temu ale jestem zmuszony bo to co czytam zakrawa na kpine. Nie zauwazacie, ze cena zestawu jest 109pln w drozszej wersji. Wezmy pod uwage to, ze zestaw z zalozenia nie mial byc konkurencja dla super, hiper, extra blokow matego czy innych specjalistow. Bo przy cenie calego zestawu kupic sam blok to ja dziekuje. Pewnie zeby blok zostal dobrze wykorzystany potrzebna pompka za kilka workow pesos i jeszcze chlodnice ze stara zajmujaca cala szafe, weze jak u strazy pozarnej bo te z CPC sa cieniutkie i do bani. I skladamy zestawik za 500 pln zajmujacy pol pokoju. A temp. sa i tak nie adekwatne do kasy jaka musimy na to wywalic. O 10 st C mniej za kase 10 x wieksza niz za cooler z Titana to ja dziekuje. A zestaw z CPC jest tanszy od V7+ i byl robiony z mysla o konkurowaniu z coolerami. Temp. nizsze niz przy uzyciu V7+, kasa w kieszeni + cisza. Dla mnie to podstawowe zalety tego zestawu. A to, ze jeszcze nikt nie wpadl na zajebiscie kosmiczny pomysl zeby sobie opatentowac wytwarzanie blokow miedzianych do WC to chyba nie winmy za to Pana K. I koles przeciez reklamujac swoj produkt nie bedzie pisal, ze nie oplaca sie go kupowac. Troche belkotu technicznego (aczkolwiek zgodnego z prawda) nie zaszkodzi a nawet pomoze w celach marketingowych. Na miejscu Pana K. smial bym sie Wam prosto w twarz spece od WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ..., pompka 70 dych, rurki , pojemnik, zaciski itd...itd... BUAHAHAHAHAHAHA :lol: - za 70 zl to mozesz kupic prawie 3 pompki jakie sprzedawane sa w zetawie 12dB - koszt 1 - 25zl na stronie producenta - pojemnik 3-5zl w kazdym supermarkecie - rurki o takiej srednicy jak w CPC sa za 1/2 ceny takich 12/15mm - a o zaciskach nie wspominaj - ten debil (tak jedynie mozna go okreslic) zamiast normalnych zaciskow - daje takie tasmy zaciskowe jak do spinania kabli - nie dosc ze kosztuja grosze to zupelnie nie spelniaja "swoich" zadan (zwiazanych z WC) i nie zebym sie czepial - znam 3 kolezkow ktorzy nabyli to dziadostwo - 2 z nich wrocilo do chlodzenia powietrzem (przewazyla slaba wydajnosc i duze gabaryty calego zestawu) a 3 sam skompletowal WC ... przekrajal ktos bloczek od MAte`a ...no akurat od niego nie trzeba przekrajac 8) jak widac MATE nie ma nic od ukrycia :) ale co tam zabronic kupowania nie moge - wiec kupuj i cziesz sie ze masz "chlodzenie wodne" aha tylko uwazaj jak bedziesz trzymal za "krucce" zeby sie Tobie "dysze Vetouriego" nie zapchaly i nie zapomnij wlaczac "turbulizatorow" bo inaczej "uklad kryza-fala" nie bedzie dzialal :lol: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ... Na miejscu Pana K. smial bym sie Wam prosto w twarz spece od WC. a widziales przynajmniej te cudaki na zywca ze tak bronisz :?: - przyznam szczerze ze na poczatku sam dalem sie nabrac na to cos z CPC - ale tak sie sklada ze widzialem 3 zestawy i widok jest poprostu zalosny - puszka po sardynkach + kilometry rurek + pojemnik po sledziach ktory nie miesci sie w typowym MidiTowerze + zapiecie zrobione z kawalka "druta" a na miejscu tego gostka jak juz smieje sie z ludzi ktorzy maja normalne WC to 100x glosniej smialbym sie z tych co kupili te zestawy a ze jestem w dobrym humorku to dolaczam sie do smiechu BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 tak a ale to cudo czlowieku koszutje wiecej niz caly pieprzony ZESTAW Z CPC!!!!!!!! chodzi o CENE!! to jest tanie i za te pieniadze ktore to kosztuje daje odpowiednia wydajnosc. Ja nie twierdze ze zestaw z cpc rozpierdala wszystkie inne na plecy. Ale zmierzam do tego ze stosunek cena/wydajnosc nie jest taki tragiczny a ja jak narazie jeszcze nie trafilem na recenzcje ktora mowila by ze to chlodzenie wodne ma gorszy wynik od chlodzenia powietrzem. Ja wiem ze to jest zabawne -----"krucce" zeby sie Tobie "dysze Vetouriego" nie zapchaly i nie zapomnij wlaczac "turbulizatorow" bo inaczej "uklad kryza-fala" " ------ ale co zrobisz. Jezeli masz 250 zł np. zeby wywalic na "PRAWDZIWE CHLODZENIE WODNE" to baw sie dobrze...ale wez pod uwage tych ktorzy maja 100 zł i wybiora zestaw z CPC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 szczerze to ja wolę swoje wentyle, z miedzią, Spire 5e34b3hh z wypolerowaną wkładką, dodatkowymi wentylami puszczonym na 7 V i CPUcoolem i temp mam niższą o ok. 8 'C a nawet i więcej niż to co podają na allegro kupcy tego urządzonka, więc dl amnie wyfajnośc jest niższa od mojego chłodzenia.. na pewno cichsza, ale dla mnie to "szum morza" ;) w upał i w QUAKE temp nie przekraczała u mnie 44'C !! A teraz przy chłodzie i gdy jestem w necie z załaczonym cpucoolem temp mam ok 20-30'C ... i to wszystko na ATHLONIe XP 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ... Jezeli masz 250 zł np. zeby wywalic na "PRAWDZIWE CHLODZENIE WODNE" to baw sie dobrze...ale wez pod uwage tych ktorzy maja 100 zł i wybiora zestaw z CPC. jak w lato bedziesz dokladal wymiennik ciepla (nowa chlodnica/nagrzewnica) to tez wyjdzie cena cos w tej okolicy :!: ale co tam - jak pisalem chcesz to kupuj i ucz sie na wlasnych bledach :!: EOT bo juz przestaja mnie bawic gadki n/t zalet (ktore w rzeczywistosci sa wadami) CPC :!: a mam dobry humorek i nie chce go posuc na jalowej dyskusji - ja wiem swoje (bo widzialem na zywo) ty wiesz swoje bo madrzy ludzie naopowiadali bajek i nikt nikogo nie przekona wiec jak pisalem EOT PS podam tylko przyklad - jeden kolo sie pdniecal ze ma w ful obciazeniu 50-pare *C na TB1400 + jaks graficzka, a co ja na to ROTFL :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ok TMQ minely dwa dni :-) jestes w stanie powiedziec cos wiecej o zajebiscie nowej wydajnosci bloczkow z CPC ver.2.0 ? :lol: Skoro minęly dwa dni a on nic nie może powiedzieć .... to może proc mu sie spalił i nie ma kompa ?! ;-) .... :lol: . nie, naszczęście mi się proc nuie spalił... ktoś u mnie nion stop na kompie siedzi i nie mam czasu, pifko time ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 jak w lato bedziesz dokladal wymiennik ciepla (nowa chlodnica/nagrzewnica) to tez wyjdzie cena cos w tej okolicy :!: ale co tam - jak pisalem chcesz to kupuj i ucz sie na wlasnych bledach :!: EOT bo juz przestaja mnie bawic gadki n/t zalet (ktore w rzeczywistosci sa wadami) CPC :!: a mam dobry humorek i nie chce go posuc na jalowej dyskusji - ja wiem swoje (bo widzialem na zywo) ty wiesz swoje bo madrzy ludzie naopowiadali bajek i nikt nikogo nie przekona wiec jak pisalem EOT PS podam tylko przyklad - jeden kolo sie pdniecal ze ma w ful obciazeniu 50-pare *C na TB1400 + jaks graficzka, a co ja na to ROTFL :lol: Heh...ja nie bede kupowac zestawu z cpc bo mimo wszystko wole DOLOZYC i miec lepszy. Ale jak chcesz to koniec bo faktyczeni ja tego zestawu nie wiedzialem tylko gadalem z ludzmi i czytalem. A chlodznica to inny temat bo to tez kasa i do zestawu ktory chcesz kupowac osobno tez musisz doliczyc ten wydatek - z drugiej strony nie nalezy on tutaj to najwiekszych. :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ... A chlodznica to inny temat bo to tez kasa i do zestawu ktory chcesz kupowac osobno tez musisz doliczyc ten wydatek - z drugiej strony nie nalezy on tutaj to najwiekszych... czyli jak pisalem temat CPC skonczony :-) a co do chlodnicy - jak to nie nalezy do najwiekszych :?: chyba tylko jak kupujesz pompke Eheim to sie zgodze - ale po co kupowac pompke za cene ktorej mozesz miec pompke mniej renowmowanej firmy (co nie znaczy ze o wiele gorsza) + bloczek :?: a co do nagrzewnic (nowych) spokojnie kupisz: - do 100zl cala aluminowa - do 150zl miedziane rurki, aluminowe zeberka - do 200zl cala miedziana (sa tez drozsze ale po co) jak cala auminiowa to LUBLIN jak inna to np Opel Corsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja mowie o starych ze szrotu za 30 zł a nie o nowych. Ja sie ciesze ze Ciebie stac na nowa nagrzewnice ale ja niestety musze poszuakc i kupic jakas uzywana. Ty ciagle zakladasz na ten zestaw kupe kasy. Polecajac bloczki za 120 zł , nagrzewnice za 100 CHOPIE!!! zrozum ze ja po prostu chcialbym ciche skuteczne chlodzenie (ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>...nie za cene CALEGO MOJEGO KOMPUTERA) i nic wiecej bo jak widzisz w podpisie przydaloby mi sie pare innych podzespolow do kompac zamiast chlodzenia za 400 zł!!! ps. w ten sposob nigdy nie skonczyly tego tematu - :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja mowie o starych ze szrotu za 30 zł a nie o nowych... takiej ze szrotu to za nic w swiecie nie wpakowlabym do kompa - musialay stac na zewnatrz :( a jeszcze co do nagrzewnic to niedlugo bede mial mozliwosc poogladac nagrzewnice od VW Passata i od Fiata Bravo/Brava - 1 ma byc miedziano/aluminiowa a 2 cala miedziana - zobaczymy jak to bedzie w praktyce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Czytam i czytam o tym CPC i waszych madrosciach juz od dwoch tygodni. Nie chcialem sie juz powtarzac co napisalem wlasnie z 2 tygodnie temu ale jestem zmuszony bo to co czytam zakrawa na kpine. Nie zauwazacie, ze cena zestawu jest 109pln w drozszej wersji. Wezmy pod uwage to, ze zestaw z zalozenia nie mial byc konkurencja dla super, hiper, extra blokow matego czy innych specjalistow. Bo przy cenie calego zestawu kupic sam blok to ja dziekuje. Pewnie zeby blok zostal dobrze wykorzystany potrzebna pompka za kilka workow pesos i jeszcze chlodnice ze stara zajmujaca cala szafe, weze jak u strazy pozarnej bo te z CPC sa cieniutkie i do bani. I skladamy zestawik za 500 pln zajmujacy pol pokoju. A temp. sa i tak nie adekwatne do kasy jaka musimy na to wywalic. O 10 st C mniej za kase 10 x wieksza niz za cooler z Titana to ja dziekuje. Kaeres , teraz to walisz LOLa jak penis mamuta !!!! 8O :x Czy ty ogladales fotki ludzi posiadajacych WC (normalne , nie z CPC ?) Co ty pieprzysz o tych gigantycznych rozmiarach ??? Sprawdz tez w specyfikacjach lub ew topicach na forum jakie mamy temp. Jak nie wierzysz sluze skrinami , inni pewnie tez. Za 250 max 300 zl, poskladasz takie WC ze ................... w pale sie nie miesci, i to wszystko z nowych elementow only. Ale jak sie slucha pana Pamuly i "zadowolnionych" z tego szajsu, to co innego. Tym razem mnie rozczarowales swoimi twierdzeniami :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Skladac zestaw za 300 pln aby wyciagnac z procka (na moim przykladzie) 1600 Mhz zamiast 1500 Mhz :) To wole se kupic odrazu szybszy proc i go nie podkrecac :) Oczywiscie z tym wymiarami tak specjalnie pisalem zeby wytknac paluchem problem prosto w oko. Reed, wiem jakie sa temp. na Twoim chlodzeniu ale nie warto. Moze jeszcze raz zapytam kazdego z Was. Co wybieracie V7+ za 150 pln czy CPC za 109 pln ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Skladac zestaw za 300 pln aby wyciagnac z procka (na moim przykladzie) 1600 Mhz zamiast 1500 Mhz :) To wole se kupic odrazu szybszy proc i go nie podkrecac :) Oczywiscie z tym wymiarami tak specjalnie pisalem zeby wytknac paluchem problem prosto w oko. Reed, wiem jakie sa temp. na Twoim chlodzeniu ale nie warto. Moze jeszcze raz zapytam kazdego z Was. Co wybieracie V7+ za 150 pln czy CPC za 109 pln ? Pamietaj tylko o tym ze : Procka mozesz czesto wymieniac, a WC ci pozostanie 8) 8) 8) I jakiego szybkiego bys nie kupil, zawsze jeszcze cos z niego wycisniesz na wodzie. :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Moze jeszcze raz zapytam kazdego z Was. Co wybieracie V7+ za 150 pln czy CPC za 109 pln ? a moze Zalman CNPS6000-AlCu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 na stronie www.cpc.pl to 16 db jets dobre wogule za ta cene dokupic tylko chłodznice na 200 zł i spox bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no to fakt ze wc zostaje na przyszlosc :-). Tak jak pisalem ja raczej do zestawu z CPC sie nie zblize..aczkolwiek staram sie zrozumiec tych ktorzy to kupili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nie szkoda wam pieniędzy na zestawy CPC ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nie szkoda wam pieniędzy na zestawy CPC ? :) To polec mi cos lepszego za ta sama kase i ani zeta wiecej !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 na stronie www.cpc.pl to 16 db jets dobre wogule za ta cene dokupic tylko chłodznice na 200 zł i spox bedzie a mowili ze swistaki zapadaja w sen zimowy :lol: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 co sie chichras zczemu z tej strony sa złe zestawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 co sie chichras zczemu z tej strony sa złe zestawyca 310zł to masz kilka razy lepsze chłodzenie wodne. Wystarczy poświęcić trochę czasu na zwiedzanie różnych szrotów , i sklepów akwarystycznych......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 co sie chichras zczemu z tej strony sa złe zestawyca 310zł to masz kilka razy lepsze chłodzenie wodne. Wystarczy poświęcić trochę czasu na zwiedzanie różnych szrotów , i sklepów akwarystycznych......... Za 310 zl, to masz full wypas WC , cale z nowek komponentow , powtarzam to jeszcze raz, nawet do 250 mozna zejsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nie szkoda wam pieniędzy na zestawy CPC ? :)a nie szkoda pieniedzy na zasilanie za 300 ... na kombinowanie z obudowami za kolejne 300 ... na zestaw klawiatura mysz za 300 marketing rzadzi ... zgadnijcie czyja i czego reklame widzialem dzis na startoofce allegro ?!? ktos tu kiedys powiedzial ze moze robic zestawy za 120 zyla 5 razy lepsze nish cpc ... berkut chyba ... no to panowie do roboty ... przeca kazdy chce zarobic ... oby bylo tak glosno jak o cpc a takie gadanie to sposob reklamy CPC - ktos wejdzie na strone producenta ze tak to ujme, popatrzy, poanalizuje i kupi ... proste jak y3b@n|3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 niepotrzebne dmuchanie sprawy ... cpc to shmelc i basta ja jush tu nie zagladam i nie pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No to teraz ja sie wam tu wypowiem. Moim zdaniem cala jazdan a zestaw cpc, to po prostu jakas imaginacja ludzi zakompleksionych, ktorzy uwazaja ze zestaw z cpc nie ma prawa nosic miana chlodzenia wodnego. Po prostu dla mnie zalosne jest ze staracie sie ludziom powiedziec, ze zestaw z cpc jest niewydajny. To tak samo jakbyscie mowili ze maluch nie jest samochodem, bo tylko mercedes i bmw maja prawo nosic te nazwe. Otoz zaskocze was, maluch jest samochodem, ma 4 kolka, kierownice, silnik, rure wydechowa, i wszystko co potrzebne by nazwac go samochodem. Nie wiem, dla mnie cale to jezdzenie po cpc, to po prostu kompleks ludzi, ktorzy wywali w swoje wc(nie mowie ze nie jest ono wydajniejsze od cpc) 500 zl i mieli monopol na mowienie o swoim chlodzeniu "wodne", teraz sytauacja sie zmienila i cale szczescie. Powiem szczerze ze piec razy bardziej wole kupic zestaw z cpc niz volcano 7+. Zestaw jest nieslyszalny jak juz bylo to podkreslane, wydajny na poziomie volcano 7+ na low (sprawdzone doswiadczalnie), cene ma nizsza od wyzej wymienionego. Oczywiscie nie jest to mercedes czy bmw tylko jak juz wyzej mowilem maluch. Ale czy naprawde uwazacie, ze nie mozna nazywac tego malucha samochodem? Przeciez jego cena jest niska, wiec czemu ludzie mieliby go niekupowac? Tozto lepsze niz rower, chocby i z dwoma amortyzatorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...