Masło Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 A ja mam 40 tylko u6 i podzielilem sobie tak c: 9 Gb na winde office jakies gry programy wszelkeij masci itp d: 14,1 gb na filmy e: 14,1 gb na muzyke i instalki Jednak wszystko zalezy od twoich upodoban i potrzeb ja np duzo slucham muzy , pracuje w office , ogladam filmy i robie czeste reinstalki systemu a gram sporadycznie.Wszystko jednak zalezy od ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Fakt:wszystko zalezy do czego sluzy komp.U mnie: 7GB -system+aplikacje stale uzytkowane 5GB -kopie bezpieczenstwa,obrazy partycji,niezbednik 10GB -gry i inny chlam 14GB -tu mi wchodza dwa filmy DVD 1.2GB -mam slaba nagrywarke wiec utworzylwm dla niej partycje-tempa dla podniesienia stabilnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a ja 80DIVX i MP, 40Gb nic nie robi a drugie 40 to system Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...