MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam nadzieje, ze topic sie przyjmie... otoz jakie drinki proponujecie, jakie lubicie? Oczywiscie oprocz nazwy przydal by sie spis skladnikow oraz wykonanie... od siebie dodaje, co jest dobre: WSCIEKLY PIES - 25ml wodki - 25ml soku malinowego - 3 krople Tabasco WYKONANIE: - do malej fifki - 50 ml ;) wlewamy 25 ml soku, potem delikatnie 25ml wodki, tak zeby powstaly 2 warstwy, potem 3 krople tabasco, ktore zawiesza sie posrodku.... mmm palce lizac pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ten podany przez Ciebie drink przypomina mi troche Teraz Polskę, tyle że ja robie to tak: najpierw wodka a potem delikatnie po sciance soczek nastepnie chlup lekko zamieszac językiem i połknąć miooooooooooooodek. A do ulubionego drinka to Bacardi Spice ze Spritem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 to tak : duza drinkuffka finalandia zurawinowa limonka zucker duuuzo lodu Niezwlocznie spozyc i zrobic sobie nastepna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 WSCIEKLY PIES - 25ml wodki - 25ml soku malinowego - 3 krople Tabasco dla lepszego efektu lepesz jest ostrzejsze, zawsze jak to pijemy i jakiś naszy jeszcze nie próbował prosimy, żeby wlali więcej tabassco :twisted: drink jest zajebisty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 gin 50ml martini bianco 50ml sok pomaranczowy 100ml i drugi tequila zlota (jose najlepiej...) 50ml sok pomaranczowy 100ml szczypta cynamonu. zwalaja z nog... i jakie dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tequlę to ja wolę pić samą :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Klasyka, czyli PWN ;) W zaleznosci od upodoban: a)Piwo - Wino - Naraz b)Piwo - Wodka - Naraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tequlę to ja wolę pić samą :-) bez cytrynki i soli ????????? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 moje ulubione: -gimlet -irish orange -deep dream -roulette a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Dobre... hehe... dobre... a lubicie bloody marry ? ale... i tak sadze, ze wsciekly pies jest dobry... szczegolnie z podwojna dafffka tabasco dla nowicjusza co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Dobra... a teraz wam cos powiem... o czym pewnie wszyscy, ktorzy spozywaja tequile wiedza, lecz ci drudzy sie czegos nowego naucza PRIMO PO PIERWSZE: Spozycie duzej ilosci tequili moze doprowadzic do halucynacji i to nie spowodowanych etanolem, tylko wlasciwosciami tequili PRIMO PO DRUGIE: orginalna sol do tequili jest wykonywana z robakow zyjacych w korzeniach agawy. :D fajnie co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 sorry pisze sie oryginalna ;) rotfl... (tak sie pisze chyba co nie?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a taki juz totalnie ulubiony, to 150ml spirytusu dzeiwecdziesiat kilka % i 100ml soku cytrynowego, lub sprite-a :D ciulasz brusik niedaloby sie tego wypic Wiem , bo kiedys tez wpadlem na podobny pomysl i ......... doopa. jezeli tak piles to wiesz dlaczego to pisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tequlę to ja wolę pić samą :-) bez cytrynki i soli ????????? 8O jak juz to zlota z pomaranczka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tequlę to ja wolę pić samą :-) bez cytrynki i soli ????????? 8O Meksykanin by wysmial sol i cytryne ;) Moj kumpel sie zeni z meksykanka i ona wali czysta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 niema to jak Johny Zloty plus pepsi z cytryna ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ROTFL ;) ;) ;) ;) moj qmpel kiedys na moich oczach nalal sobie szklanke spirytusu... (sprawdzalem) dolal do tego troszeczke wody (nie wiem po co) i jebnal na raz... potem tylko mu lzy wyskoczyly i powiedzial ooooooooooooo kkkkkkkkkkk...aaaaaaaaaaa :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 niema to jak Johny Zloty plus pepsi z cytryna ! z PePsi i cytrynka to Cpt. Morgan only , ewentualnie Baccardi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Powiem wam, ze nigdy nie pilem tequili... ile to kosztuje i w skali od 0 do 10 jak ocenicie smak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 koledzy... prosilem o dokladne skladniki i sposoby przygotownia ;) chcialbym sie czego nauczyc... a powiedzcie mi, czy umiecie robic jakies zalozmy 5 kolorowe drinki rzezniki? chetnie poslucham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Powiem wam, ze nigdy nie pilem tequili... ile to kosztuje i w skali od 0 do 10 jak ocenicie smak?to picia strzalow idealna, w drinkach trzeba polubic. o saczeniu nie ma mowy. ja bym dal z 7. sa smaczniejsze rzeczy na swiecie. :wink: a co powiecia na martini z wodka? z cytrynka w srodku. pol na pol. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 do martini mam obrzydzenie... kiedys na imprezce wypilem 4/5 butelki i do teraz nie lubie ;( ;( ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 BTW taka smiesznostka... jak kiedys jechalem do babci, to widzialem tablice zapraszajaca do jakiegos lokalu i bylo napisane DRYNKI ;) ;) ;)BTW taka smiesznostka... jak kiedys jechalem do babci, to widzialem tablice zapraszajaca do jakiegos lokalu i bylo napisane DRYNKI ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Polecam tanie wino to jest DRINK POWER :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 najlepszy drin do duzych ilosci to Tequila Boom Boom(pol szklanki tequlili pol 7up 3 razy walimy szklanka o stol i do dna) lub w mniejszych to Martini Bianco Extra Dry z Vodka(smirnof) w ostatecznosci na imperzie jakiejs to maga byc U-boty(pol litra piwa i 50ml vodki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tequlę to ja wolę pić samą :-) bez cytrynki i soli ????????? 8O oczywiście, ze z solą i cytryną, chodziło mi o to, ze nei tam żądne drinki tylko 'czysta' tequilla :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 40 ml spirytusu 60 ml wody Mieszasz i pijesz póki ciepłe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Slammer 1- wresja low-endowa (inaczej: Muppet) do jednej szklanki wlewamy złota teqile i zalewamy ja osłodzona woda sodowa albo lemoniada. Nastepnie zakrywamy szklanke dłonia , tak przykryta unosimy i trzaskamy o stol (tylko nie rozbijcie) . Powinno sie to spienic do tego stopnia ze tylko gwaltowne wypicie uchroni od rozlania . Mozna sie zakrztusic :lol: 2 - wersja high-endowa ( inaczej: syn nafciarza) Teqile nalezy wymieszac w mniejszej ilosci z szampanem i ostro potrzasnac. Rosnie to jak grzyb atomowy wiec trzeba to szybko wypic ( potem usiasc i czekac co bedzie :lol: ) Polecam druga wersje jako najbardziej humanitarny drink, przy pomocy ktorego bardzo łatwo i bezbolesnie :) upijaja sie conchity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tAAA gadajcie gadajcie.....CZYSTA !!!!! to jest to ....'' Tu jest Polska i tu sie pije '' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam nadzieje że sie nie powtarzam Drink o nazwie Sputnik :wink: produkty: wodka, Sprite Bierzesz pol na pol wodke ze Sprite'm, wypijasz polowe dolewasz wodki, wypijasz polowe dolewasz wodki... Czynnosci te powtarzasz az do uslyszenia wyraznych sygnalow z kosmosu. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...