goram Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam myche Logitech dual optical i na niektorych podkładkach skacze albo cieżko chodzi. Jaka podkładka jest najlepsza do optyków :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 taka ktora niepochlania duzo swiatla, i z jednolita barwa, np kolor plutna szarego bądź przescieradla, ja pracuje optikiem na grafitowej i nienarzekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 na czerwonej wogole niedziala :)na czerwonej wogole niedziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja uzywam pomalowanej na zielono kartke na moim logitech'u a w poniedzialek bedzie juz Microsoft inteli mouse explorer 3.0 :mrgreen: ale bedzie fragowanie :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 z tego co wiem najlepsza podkladka to "Func Surface"(czy jakos tak ;) ) sam jej niemam.. ale slyszalem bardzo dobre opinie o niej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 z tego co wiem najlepsza podkladka to "Func Surface"(czy jakos tak ;) ) sam jej niemam.. ale slyszalem bardzo dobre opinie o niej :) a wiesz skąd to wytrzasnac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 na pewno nie w polsce.. RECENZJA:tu KUPIC:tu Pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Jak masz dwa czujniki optwczne to podkladka jest niewazna (przynajmniej przy Logitechach) , ja mam optyczna z jednym czujnikiem i uzywam jednolitej czarnej a i na kolorowych nic nie przeskakuje (mam Logitecha BJ-69) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A co sądzicie o tych żelowych ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A co sądzicie o tych żelowych ??jak znajdziesz jakas szara lub inna jasna to bedzie OK - bardzo wygodna dla nadgarstka ja mam tego TinLexa i jest zajebista w tym watku byla o tym mowa http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=629...ighlight=tinlex a co do skutecznej podkladki dla myszki optycznej tylko prosze sie nie smiac - IMHO najlatwiej zrobic taka podkladke z kawalka wykladziny podlogowej ja tak zrobilem dla jednej znajomej - mialem kawal wykladziny po jednej stronie imitacja kafelkow a po drugiej bialy material (lekko sprezynujacy), wycielem okrag ktory lezy bialym do gory - ta podkladka jest na prawde super (czasem w markecie mozna poprosic o kawalek scinki z wykladziny czyli koszt 0zl) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja mam grafitowa z EMPIKU z podkladka zelowa pod nadgarstek juz poltora roku i jest very OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a ja ma jakeis podkladki reklamowe swoejej firmy inene bzdety a moim ooptykiem szuram po blacie i jest ok :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja mam niebieską materiałową Fellows i jest ok. Na opakowaniu nawet pisze "optical friendly" - czy jakoś tak. Myślę jednak o jakiejś żelowej z oparciem na nadgarstek, ale wydaje mi się, że na takiej nie wygodnie sie pracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja mam niebieską materiałową Fellows i jest ok. Na opakowaniu nawet pisze "optical friendly" - czy jakoś tak. Myślę jednak o jakiejś żelowej z oparciem na nadgarstek, ale wydaje mi się, że na takiej nie wygodnie sie pracuje.Powiem Ci, ze bardzo wygodnie sie pracuje, mam i juz nie odczuwam bolu nadgarstka nawet po 12h przed kompem, a spedzam ten czas dosc aktywnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 w 4maxie jest bajerancka aluminiowa podkładka cooler mastera kurcze chyba sobie taką sprawię i do tego logitecha MX700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja tez se cos fundne ostatnio same wydatki na kompa w morde ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 w 4maxie jest bajerancka aluminiowa podkładka cooler mastera kurcze chyba sobie taką sprawię i do tego logitecha MX700 Masz jakiegos linka do tego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja mam grafitowa z EMPIKU z podkladka zelowa pod nadgarstek juz poltora roku i jest very OK.Ja też mam Empikowską i na pewno z "wspomaganiem" pod nadgarstek jest wygodniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 http://www.4max.com.pl/index1.htm Podkładka jest w dziale Sklepakcesoria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Fajowe tylko czy kursor nie bedzie skakal w optykach :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja mam czarną Empikowską, jest żelowa i ma wspomaganie pod nadgarstek ktorego narazie nie uzywam bo nie moge sie przyzwyczaic :lol: Cena - tylko 16.99zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A jeżeli ktoś ma mysz bezprzewodową to polecam biale (i inne jasne) podkładki, dzięki nim baterie się mniej zużywają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 [code]w 4maxie jest bajerancka aluminiowa podkładka cooler mastera kurcze chyba sobie taką sprawię i do tego logitecha MX700[/code] tamta podkladka sie nie nadaje do optyka, aluminium dobrze odbija swiatlo i oslepi uklad dsp myszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tamta podkladka sie nie nadaje do optyka, aluminium dobrze odbija swiatlo i oslepi uklad dsp myszkiDo tego zobaczcie jej rozmiary ;) 22*17 cm toż to małe jak cholera. Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja mam taka i nienazekam :P :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja mam taka i nienazekam :P :wink: Ooo rany ja bym nie mogl patrzec ciagle na te logo TP !!! i nie uzywam podkladki ...smigam optykiem po blacie biorka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 "Pstaw na Nas" - ale nie napisali co stracisz, a czego nie zyskasz jak na Nich postawisz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja jak narazie nihdy nie kupilem podkladki (zabieram je z komputer expo ;) ) i od 2 lat uzywam podkladki z reklamowka Insertu :) Sprawuje sie bardzo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja używam zeszytu do chemi i jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja mam taka i nienazekam :P :wink: Ooo rany ja bym nie mogl patrzec ciagle na te logo TP !!! i nie uzywam podkladki ...smigam optykiem po blacie biorka ja kiedys smigalem "kulkowa" mysza po biurku :? do dzis mam "slady" na biurku :evil: dlatego teraz tak "wrazie czego" uzywam podkladki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...