lookout Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Czarna plucienna (do skanera recznego logitecha) mialem ja do podkladania dokumentow do skanowania, urwalem folie i jest super, dobrze sie slizga i kursor nie przeskakuje w ogole , poza tym jest duuuuza (A4+). Mysz w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Czarna plucienna.. ..dokladnie. ja mam granatowa. tesh git. generalnie chyba kazda jest dobra byle byla w jednym kolorze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Nad czym ta dyskusja ? Nie szkoda Wam pieniędzy na podkładki ? Przecież myszka optyczna nie wymaga żadnych podkładek ... A jak chcecie chronić powierzchnię biurka, to przecież nie jest ważne czym - możecie nawet gazetą, jeśli to Wam się podoba ! Obyście zawsze mieli tylko takie problemy jak ten - "jakiej podkładki użyć..." Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ewidentnie nie rozumiesz wagi problemu dla profesjonalnego gracza.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja również mam żelową z podpórką pod nadgarstek z EMPIKU. Troche trzreba czasu żeby sie przyzwyczaić, ale teraz w UT 2003 można wymiatać że hej !!! :D Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja również mam żelową z podpórką pod nadgarstek z EMPIKU. Troche trzreba czasu żeby sie przyzwyczaić, ale teraz w UT 2003 można wymiatać że hej !!! :D Pozdro Dokładnie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Do myszy optycznej nie potrzebna jest zadna podkladka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 niepotrzebna ale na moim blacie skacze 8O Thx all jusz kupilem tą z Empika 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ion69 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Do myszy optycznej nie potrzebna jest zadna podkladka. Pewnie, ze nie jest potrzebna : Tak samo jak w zime opony zimowe nie sa potrzebne : Sluchaj, jak ktos ma zamiar bardziej przylozyc sie do grania, to podkladka zdecydowanie sie przyda. Jezeli jestes zwyklym userem, to mozesz sobie nawet po scianie jezdzic ... Jak juz wspominalem w innym topicu, najlepsze podkladki sa z Func'a ( http://www.func.net ). Podkladki te sa duze, dobrze wyprofilowane i maja naprawde dobra powierzchnie - prawie 3/4 profesjonalnej sceny jej uzywa. Minusem tej podkladki jest to, ze nie jest dostepna w Polsce :( Sa jeszcze 2 dobre podkladki, ktore oczywiscie nie sa dostepne w naszym pieknym kraju :) EverGlide i IceMate. Sa rownie dobre jak podkladki Func'a, ale wykonane sa z innego materialu i maja inny profil. Jezeli masz zamiar przylozyc sie do grania, to zdecydowanie polecam Func'a lub EverGlide/IceMate .. A jezeli chcesz grac 4fun to polecam podkladke z firmy Fellowes - mozna je kupic w MediaMarkt.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A gdzie mozna je dostac lub zamówic ?? I w jakiej są cenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Mam mysz optyczna i nie widze zadnych powodow aby kupowac jakakolwiek podkladke. Chcialem uyc podkladke od poprzedniej myszy i.... beznadzieja. Zdecydowanie lepiej nadaje sie biurko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a ja do optyka bym wogule żadnej podkładnki nioe brał tylko bezpośrednio na biurku, jak czytałem to to podwali jako jedną z zalet myszek optycznych: pracują na każdej powierzchni, nie potrzebują podkładki i takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a ja do optyka bym wogule żadnej podkładnki nioe brał tylko bezpośrednio na biurku, jak czytałem to to podwali jako jedną z zalet myszek optycznych: pracują na każdej powierzchni, nie potrzebują podkładki i takie tam...Zgadzam sie w 100% 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No dobra ale moj blat jest "błyszczący" i bez podkładki nic sie nie da zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no to w takim razie producenci myszek kłamią;):D podbnie jak gazety kłamia ;):D, czyli wynika że wszysc kłamią i należy się opierać tylko na własnej wiedzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Teraz dobrze prawisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Uzywam prostej podkładki pod mycha optyka( mam a 4techa) .Zalaminowałem zwykłą kartkę ( białą) papieru na taśmie dwustronnej przykleiłem do starego numeru "entera" i mysz działa bez problemowo a dodam że dużo gram w q3,ut . Dawniej na zwykłej podkładce czasami wskażnik dostawał "drgawek " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja długo użyuwałem zwykłej kartki z bloku technicznego.... ale teraz robie sobie sam... nie mam gdzie kupić takiej a z netu zamiawiać mi sie nie chce... Biore zwykły kawałek tworzywa...wycinam z niego kawałek wielkości a4, obszywam w 2 warstwy białego płutna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja długo użyuwałem zwykłej kartki z bloku technicznego.... ale teraz robie sobie sam... nie mam gdzie kupić takiej a z netu zamiawiać mi sie nie chce... Biore zwykły kawałek tworzywa...wycinam z niego kawałek wielkości a4, obszywam w 2 warstwy białego płutna ;) chce sie Tobie tak bawic - poszukaj gdzie mojej odp. - nadal polecam wyciac (wybrany) ksztalt z wykladziny podlogowej np Komfort - po jednej stronie niby kafelki po drugiej bialy sprezynujacy material (ni to guma ni to sprasowana gabka) - spisuje sie idealnie pod optykiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Mam mysz optyczna i nie widze zadnych powodow aby kupowac jakakolwiek podkladke. Chcialem uyc podkladke od poprzedniej myszy i.... beznadzieja. Zdecydowanie lepiej nadaje sie biurko:)Biurko + pronto rulezz !! :) Mysz ślizga się tak super na tej powierzchni jakby była na poduszce powietrznej. Szkoda że nie mam białego blatu bo byłaby już całkiem extaza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Widać że nie gracie w CS'a. Tu niedość że trzeba szybko reagować to jeszcze mysz musi chodzić gładko. Probowal z was ktoś walnąś Headshot'a z obrotu biegnąc. Ja mam podkładke na mikrogumie z Komputreonika "Geo" i mysz optyczną logitecha i czuje niedosyt. Potrzebna mi jakaś z podstawką pod nadgarstek i w jednym kolorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 a ja dla mojego logitecha optyka za 75 zyli kupilem podkladke gladka koloru bezowego za 3 zlote i chula zajebiscie. a na blacie to sie lipnie gra bo slychac szum przesuwanej mszki , denerwujace jak dla mnie to troszke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryca Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Te podkladki mozna dostac na www.indiweb.de . Zamowilem Attack Pada, pol roku temu kosztowal okolo 30 dem. Placilem przelewem i po doliczeniu wszystkich oplat wyszlo okolo 160zl. Naprawde warto miec taka podkladke, mozna tez kupic inne fajne akcesoria. Sa tez specjalne pady dla myszek optycznych, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 na czerwonej wogole niedziala :)na czerwonej wogole niedziala :)ja mam myszke samsunga i dziala mi na kolorowej podkladce a takrze na czerwoniej dziala ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...