gaz Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 hejka :) Chcialbym sie wam pochwalic moim kompem gdyz nie spotkalem sie jeszcze z nikim kto w ten sposob zlozyl sobie kompa. Wiekszosc robi okna, neony, diody a ja sprobowalem czegos innego. A mianowicie, moim celem bylo zlozenie kompa z wszystkim mozliwie dostepnych czesci w kolorze niebieskim. Przy okazji pozdrawiam pana Jarka z Dietela ktory pozyczyl mi niektore czesci! :) Tak wiec obecnie komp sklada sie z: *plyty glownej z niebieskim laminatem - Gigabyte i845PE *procesor P4 1,8A + niebieski Volcano7 + Neon BlueLED Cooler *karta graficzna Gigabyte GF3 Ti200 z niebieskim laminatem, blue orbem i radiatorami. *pamieci Samsung DDR333 z niebieskim heatspreader'ami *karta sieciowa Straight Blue IBM 10Mbits niebieski laminat i diody *obudowa Modecom FineII Blue + dodatkowy Neon BlueLED wyciagajacy. Calosc wyglada bajernie niebiesko, a dwa swiecace wiatraki daja swietna poswiate na sprzet. Niestety nie dysponuje aparatem i tylko wrzucilem zdjecia poszczegolnych czesci. Byc moze mikolaj przyniesie mi kamerke. ps.Firma Dietel prawdopodobnie zacznie sprzedawac takie kolorystyczne zestawy (niebieski, czerwony) od stycznia ale zdecydowanie lepiej zlozyc cos takiego samemu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ehhh ... mój qzyn ma wszysstko czerwone .... MSI KT3V ... Radeon 9000 Gigabyte Maya ... Modem Pentagram HEX 2 .... wszystko na czerwonynm laminacie :-) ... buda z czerownymi wypustkami .... a najlepsze jest to że jak to kupowałem dla niego to wcale nie wiedziałem że tak wyjdzie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Taa teraz to czerwony kroloje przez te radeony:> Ale ja to w sumie dla fun'u zrobilem, zeby bylo bajernie i zobaczyc ze kompa mozna bardzo ladnie kolorystycznie skomponowac nie uzywajac do tego neonow czy swietlowek. Niestety niektore czesci wkrotce zwracam, trzymanie i patrzenie nonstop to maniactwo, niekazdego stac na 2x wiatraki BlueLED (80zl) + radiatorki thermaltake na ram za 49zl. Tak samo jak niebieskie karty sieciowe czy instalowanie Volcano7 do P4 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Barkuje Ci jeszcze okrągłych kabli Vantec'a w kolorze niebieskim (mam takie i są cool) ! Ja na taki pomysł też wpadłem, ale niestety jak na razie, oprócz płyty Gigabyte'a, kabli Vanteca i Dragon Orba 3 nie mam nic niebieskiego. W moich zakupowych planach będzie za to Radeon 9700 Pro Herculesa (niebieski!), ale dopiero za 6-12 miesięcy jak stanieje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 potem sie dziwia ze jak sie spyta kobiety jaki ma samochod to powie ze niebieski... teraz tak bedzie z kompami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja zacząłem przemalowywać budę na wściekły różówy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...