Skocz do zawartości
yogi186

Ale jestem zły .... padł NOWY Radek 9k

Rekomendowane odpowiedzi

:< .... kurna w kompie qzyna .... który odebrałem wczoraj ze sklepu padł przed chwilą radek 9000 Gigabyte`a ... jestem masakrycznie wqrwiony .... mianowicie siedze sobie ... luzik total :-) ... oglądam filma na jego kompie ... a tu nagle pach ... zniknał obraz ... totalnie czarny ... no to mówie co jest grane kurna ... wyłaczam kompa ... właczam ... no prosze wszyscho jak trza ... ładuje sie winda ... i nagle zjazd ... obraz sie zwęża, ściemnia i znowu ciemno ... ehh ... wyłaczam kompa ... mwie co qwa jest ... otwieram bude ... wszystko w normie ... chociaż radiator na grafie troche cieply jak na oglądanie filma ... a tera to już wogóle nie odpala obraz .... nie bede tam wsadzał swojej karty bo ryzyko za duże (płyta może przypadkmie palić grafe). sytem sie uruchamia (dźwiek powitalny w windowsie) wszytsko OK ... oprocz tego że nie ma obrazu !!! działa ... kurna ... co z tym fantem zrobić ... niestety jest pieprzona sobota i będą mi mogli to wymienić dopiero w poniedziałek ! :? .... .

Odrazu mówie ... karty wogóle nie kręciłem ... nawet nie próbowałem !! ... a trzeba było qrna .

Jestem strasznie zły ... bo to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o musiało paść i jak w poniedziałek mi tego nie wymienią to ich zajebie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuuu kondolencje. a skoro wczoraj odebrałeś to do 5 dni zazwyczaj jest czas na sprawdzenie sprzętu wiec powinni ci spokojnie w poniedziełek wymienić tylko co robić do poniedziałku bez grafy 8O a jak nie bedą chcieli to poszukaj mojego posta o jajcach jakie miałem w serwisie z płytą solteka są tam informacje na co sie mozesz powołac w czasie rozmowy z nimi. u mnie zadziałało odrazu jak 1,5 nie mogłem odzyskać płyty tak po rozmowie(wykozystałem zawarte tam info) miałem nową płyte na drugi dzień :D(i to w dodatku nowszy rev bo C

P.s już mam to TU wszystko znajdziesz co serwisowi powiedzieć :D

hmm link tak na wszelki wypadek jak by robili problemy ale mam nadzieje ze nie bedą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lamerskie pytanie ... mogę wrzucić Radosława na swoje mobo .. z AGP rev1.0 max 2X 3,3V ???? BO nie wiem czy ten radek moze tak chodzić ... skoro na tej płytce chodził na  AGP rev 2.0 jest 1,5 V !

Raczej powinien dzialac bo wszystkie karty z AGP 4x sa kompatybilne wstecz do 2x.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lamerskie pytanie ... mogę wrzucić Radosława na swoje mobo .. z AGP rev1.0 max 2X 3,3V ???? BO nie wiem czy ten radek moze tak chodzić ... skoro na tej płytce chodził na  AGP rev 2.0 jest 1,5 V !

lamerska odpowiedź raczej hehz, ostatnio bylo otym na forum.

zreszta pierwsze co bym zrobil to bym radka przelozyl do drugiego kompa sprawdzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jutro(czyt Niedziela)"chyba" jest pracujaca ze wzgledu na swieta(zakupy itp) :D -tak jesy co roku, wiec moze i ten sklep komputer...bedzie otwarty i wymienia Ci karte w niedziele :D w najgorszym wypadku w poniedz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeona kupiłem w CKZNAK ... ogólnie kupiełm tam całego kompa dla qzyna ... i jestem bardzo zadowolony że pozowliłem im go złożyć ... zrobili to bardzo profesjonalnie !!! .... a ten Radek musiał mieć poprostu jakiś feler :? ... jeszcze obadam czy przypadkiem nie pracuja jutro :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oł jeee .... wczoraj bez żadnych problemów poszła wymianka :-) .... akurat na stanie nie mieli Gigabyte`a to dostałem Sapphire`a :-) dodatkowo z wyjściem DVI i zauważyłem że ma lepsze pamiątki niz tamten (Sapphire - Etrontech 4ns, Gigabyte - Hynix 5ns).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...