Mutos Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 No, dzisiaj mam urodzinki!! Zara ide na impre!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Jakby ktoś chciałby mi jakiś prezent wysłać to moge na prive adres podać... Mile widziane GeForsy ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 no gratolooje :D wszystkiego naj... :P ktore te urodzinki? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Gratulacje!!! 2 przezenty w odstepie 3 dni tez bym tak chcial :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 100 laat 100 laat nieeech żyyyyyje zyjeeee naam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 No to wszystkiego naj naj naj i jeszcze raz naj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 20 zim ;) A od kumpli dostałem kask z uchwytem na dwa browary :D No i Paszczu mi jeszcze UV sprezentował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Już po imprezce??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Taaaaaaaa, w knajpie byliśmy. Kaską żygnąłem nieźle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Jakby ktoś chciałby mi jakiś prezent wysłać to moge na prive adres podać... Mile widziane GeForsy ;) :DQurde szkoda bo chciałme Ci wysłać jakiegoś radeonka 9700 :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No, a ja niestety mam tylko Antki XP 2800... szkoda :P :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Wiecie, jestem otwarty na wszelkie propozycje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...