Kain15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 W tamtym newsie zapomniałem dać screeny z porównań. Wybaczcie że są one tak słabej jakośći(robione w paincie!! ) bo mi ofice padł, a nie miałem nic innego pod ręką:) Ale lepiej coś niż nic, nieprawdaż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Przepraszam, zaraz powinny się pojawić screeny, drobny problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Niestety myliłem się , są znaczne problemy z zamieszczeniem screenów z dyska, ale po co się obawiać. Zainteresowanych tymi wynikami zapraszam na gg : 5051999 chętnie prześle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ale zrobiłem rozwiązanie. Wjdzcie na specjalnie przezemnie zrobionego e-maila na www.poczta.wp.pl. W pierwszej ikonie ( użytkownik) wpisćie Gex2002 a w drugim ( hasło) wpiscie : Debilek1 (to nie błąd). Poczta powinna was automatycznie przeniesć do mojej .. byłej poczty" . Następnie w odebrabych powinien być e-mail. otwieramy go, następnie otwieramy dołączony załącznik i się cieszymy wykresami :) . Tylko nie kasujcie tej wiadomości, niech każdy obejrzy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Niestety myliłem się , są znaczne problemy z zamieszczeniem screenów z dyska, ale po co się obawiać. Zainteresowanych tymi wynikami zapraszam na gg : 5051999 chętnie prześle...wcisnij je na jakiś darmowe konto i tam je umieść . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Tak zrobiłem, tylko proszę nie pakujcie się odrazu!! zanim e-mail dojdzie minie z 15minut:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 acha i wylogujcie się!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 acha i wylogujcie się!!!!!???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Jak naraie nie moge wejść :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ale zrobiłem rozwiązanie. Wjdzcie na specjalnie przezemnie zrobionego e-maila na www.poczta.wp.pl. W pierwszej ikonie ( użytkownik) wpisćie Gex2002 a w drugim ( hasło) wpiscie : Debilek1 (to nie błąd). Poczta powinna was automatycznie przeniesć do mojej .. byłej poczty" . Następnie w odebrabych powinien być e-mail. otwieramy go, następnie otwieramy dołączony załącznik i się cieszymy wykresami :) . Tylko nie kasujcie tej wiadomości, niech każdy obejrzy!!! jezu bardziej tego nie mogłeś zakręcić :D:D przecież najłatwiej na konto www i po kłopocie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Macie się wylogować z konta e-maila!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Macie się wylogować z konta e-maila!!! :) mnie tam napewno nie ma :D :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Proszę żebyście się nie zachowali jak egoiśći, i po każdym przeczytaniu wykresów proszę się wylogować z konta. Jak nie dla mnie to zróbcie to dla Wizjonerka :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Proszę żebyście się nie zachowali jak egoiśći, i po każdym przeczytaniu wykresów proszę się wylogować z konta. Jak nie dla mnie to zróbcie to dla Wizjonerka :P. dla mnie już nie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No dobra, dopiero teraz udało mi się dostać na tego mejla. Jest pare nieścisłości odnośnie danych technicznych kart, ale nie oto chodzi. Te wyniki mam (i nie tylko ja) już od mięsiąca, więc poco wogóle całe to zamieszanie?? Sam je wysyłałem qumplowi około 22 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Wybaczcie że są one tak słabej jakośći(robione w paincie!! ) bo mi ofice padł, a nie miałem nic innego pod ręką:) Ale lepiej coś niż nic, nieprawdaż? Hehe - artysta z Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Acha, w tabelce jest błąd, Ati Radeon9700 ma 256-bitową szyne danych a GeForce FX ma 125mln tranzystorów. Za uwagu dziękuje Axcelowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 I oczywiście innym:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Przepraszam za błąd :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...