CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 kupowalem to pismo ale juz mi sie odechcialo kupowac je dla 2 plikow :) czy ktos z tych ktorzy prenumeruja/kupuja CDA moze przegrac mi Pliki : Z dzialu : Bonus Bonus 1 i 2 ??? Please :D od nr. 74 wlacznie :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 w jakim sensie przegrać, masz na myśli na ftp wrzucić?? czy mailem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 w jakim sensie przegrać, masz na myśli na ftp wrzucić?? czy mailem moze byc na ICP'neta.... jak sie da a jak nie to mailem :) na CrazyTomHero@poczta.wp.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 spoko, ja nie mam :lol: ale jak ktos ma to wie gdzie pisać :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Kiedyś też kupowalem CDA ale nudy same nudy teraz tylko CHIP-a czytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Chip jest ok jesli chodzi o Hard ,ale w Actionie pisz zajebiscie(czasami) o grach .A jak nie ma sie czesto neta to trza czytac to i to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nikt nie kupuje CDA ??? ludzie pomozcie - kupowalem od poczatku tzn. 2 nr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja właśnie dostalem pd choinke nowe cdaction Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 to mozesz mi podeslac te 2 pliczki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 tak, moge foldery bonus 1 i 2 zajmuja razem nie spakowane 17 MB, jak i gdzie to wysłać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 yy...sory, spakowane zajmuja 17 Mb, bo przeciez na plycie jest .rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jezeli mozesz to na cth@WilNet.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 niestety,ale moja skrzynka na wp.pl nie obługuje plików większych niż chyba 4 MB wiec podziele ci te bonusy na kawalki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja jednego miesiaca kupiłem sobie chyba z 7-8 pism komputerowych zeby zobaczyc które mi najbardziej przypadnie do gustu.... CHIP wygrał 8) co do cdaction to jest coraz słabsze IMHO (coraz lepsze gry, coraz słabsza zawartość...) :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 dlatego przestalem go kupowac - a na Chipa szkoda mi kasy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Kiedyś też kupowalem CDA ale nudy same nudy teraz tylko CHIP-a czytam :) me too :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Kiedyś też kupowalem CDA ale nudy same nudy teraz tylko CHIP-a czytam :) me too :) dopiszcie mnie do listy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Kiedyś też kupowalem CDA ale nudy same nudy teraz tylko CHIP-a czytam :) me too :) dopiszcie mnie do listy :) No i jeszcze ja się dołączam: CHIP RULEZ:D a tak pozatym to sobie kupuję ENTER no i kązdy numer Komputer świat (nie wiem dlaczego, ale to już chyba tylko przyzwyczajenie) - ZRYWAM Z TYM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tam nigdy nie kupowałem cd-a bo to kicha. Szkoda ze Secret Service upadło to była moja gazeta, szkoda .. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tam nigdy nie kupowałem cd-a bo to kicha. Szkoda ze Secret Service upadło to była moja gazeta, szkoda .. :( Kupowałem od piątego numeru, trochę się tego uzbierało, szkoda sikreta, ale ta gazeta i ten klimat chyba już nie wrócą, ja bym nie chciał powrotu SS'a z pięcioma płytami cd jako dodatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tam nigdy nie kupowałem cd-a bo to kicha. Szkoda ze Secret Service upadło to była moja gazeta, szkoda .. :( piszecie ze CDA to kicha, ale to nie jest czasopismo traktujące o sprzęcie (a chyba to was interesuje), oprogramowaniu itp(od czego jest CHIP), tylko o grach. oni nigdy nie pisali ze sa najlepszym czasopismem kompuerowym w polsce, tylko ze: najlepszym czasopismem o grach i tu sie nimi zgadzam, bo zadne inne pismo o grach nie ma takiego nakładu i tyle płyt i nie jest takie grube(fakt że reklamy troche pogrubiają, ale cóż) No, a od sprżetu jest CHIP i tez jest najlepszy w swojej dziedzinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tam nigdy nie kupowałem cd-a bo to kicha. Szkoda ze Secret Service upadło to była moja gazeta, szkoda .. :( piszecie ze CDA to kicha, ale to nie jest czasopismo traktujące o sprzęcie (a chyba to was interesuje), oprogramowaniu itp(od czego jest CHIP), tylko o grach. oni nigdy nie pisali ze sa najlepszym czasopismem kompuerowym w polsce, tylko ze: najlepszym czasopismem o grach i tu sie nimi zgadzam, bo zadne inne pismo o grach nie ma takiego nakładu i tyle płyt i nie jest takie grube(fakt że reklamy troche pogrubiają, ale cóż) No, a od sprżetu jest CHIP i tez jest najlepszy w swojej dziedzinie... problem w tym ze poziom recenzji u nich leci ostro w dol :( poza tym ja teraz kupuje Top Secreta bo tam to przynajmniej wiedza jak to pismo robic,co pisac i jak pisac :D w cda jest wszystkiego po trochu czyli strasznie malo. recenzje sprzetu to big lol zawartosc plytek tez lol pelne wersje mega lol Listy do redakcji tez big lol (Smuglery i mr jedi sie wypalaja) poza tym te ich smieszne xxx oraz "bonusy" takie jak film :lol: i zjezdzanie z jakoscia papieru :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tam nigdy nie kupowałem cd-a bo to kicha. Szkoda ze Secret Service upadło to była moja gazeta, szkoda .. :( piszecie ze CDA to kicha, ale to nie jest czasopismo traktujące o sprzęcie (a chyba to was interesuje), oprogramowaniu itp(od czego jest CHIP), tylko o grach. oni nigdy nie pisali ze sa najlepszym czasopismem kompuerowym w polsce, tylko ze: najlepszym czasopismem o grach i tu sie nimi zgadzam, bo zadne inne pismo o grach nie ma takiego nakładu i tyle płyt i nie jest takie grube(fakt że reklamy troche pogrubiają, ale cóż) No, a od sprżetu jest CHIP i tez jest najlepszy w swojej dziedzinie... ale kiedys tego było jeszcze więcej, ciekawe artykuły, kąciki... Nawet stron bylo więcej.. a teraz ? Bida. Dobrymi grami się ratują 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 (...) Dobrymi grami się ratują 8Otakimi jak fx fighter turbo, viva fotball, screaner 4x4,daikatana, evolta, tomb raider ze niewspomne ze (do niedawna) zeby miec instrukcje do gry to trzeba bylo kupic Action+ :lol: niestety kiedys byla scena, dawali ciekawe artykuly na rozne tematy niestety odkiedy zaczeli przechodzic od wydawcy do wydawcy zaczeli sie staczac coraz nizej i nizej :evil: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 zeby miec instrukcje do gry to trzeba bylo kupic Action+ mi sie wydaje że taki jest właśnie biznes :lol: , moga sobie na to pozwolić bo maja dużo czytelników, i na pewno ktos kupi instrukcje w action+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A ja czytam Play'a :). Fajny kli,at ma to czasopismo :D. Mi bardzo odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Nie ma co biadolic nad CD Action bo ono od poczatku bylo nastawione na kompakty wszystkie fizole ktore kupowaly CDA kupawaly tylko dla kompaktow a nie dla tekstu nawet oni nie mogli tego gowna czytac... pisemko jest dobre jak sie ma dosc mocna kieszonkowe i ma sie max 13 lat pozniej jest juz nie do czytania, inaczej sprawa sie miala z SS to bylo pisemko tez go kupowalem od prawie poczatku 2nr i od mometu kiedy pismo przestalo wychodzic nie kupuje juz pisemek o grach i gram w ogole prawie wcale... moze to i lepiej ze nie ma sikreta bo on tez juz zaczynal sie staczac ale nie byl nigdy na tym poziomie co CDA... PS ma ktos do sprzedania 1 nr Sikreta w idealnym stanie? PS2 mam nadzieje ze nikogo nie urazilem moim postem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 CDA kupowalem dla Bonosow 1 i 2 i dla dem (gdy nie mialem stalki) oraz zeby poogladac sobie screeny :) - dla niczego wiecej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 CDA kupowalem dla Bonosow 1 i 2 i dla dem (gdy nie mialem stalki) oraz zeby poogladac sobie screeny :) - dla niczego wiecej....sam widzisz ze to nieczytalne pismo :lol: tylko do ogladania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 CDA kupowalem dla Bonosow 1 i 2 i dla dem (gdy nie mialem stalki) oraz zeby poogladac sobie screeny :) - dla niczego wiecej....sam widzisz ze to nieczytalne pismo :lol: tylko do ogladania...zupelnie jak Playboy :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...