Skocz do zawartości
CrazyTomHero

CD-Action

Rekomendowane odpowiedzi

ja jednego miesiaca kupiłem sobie chyba z 7-8 pism komputerowych zeby zobaczyc które mi najbardziej przypadnie do gustu.... CHIP wygrał 8)

co do cdaction to jest coraz słabsze IMHO (coraz lepsze gry, coraz słabsza zawartość...) :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś też kupowalem CDA ale nudy same nudy teraz tylko CHIP-a czytam :)

me too :)

dopiszcie mnie do listy :)

No i jeszcze ja się dołączam: CHIP RULEZ:D

a tak pozatym to sobie kupuję ENTER no i kązdy numer Komputer świat (nie wiem dlaczego, ale to już chyba tylko przyzwyczajenie) - ZRYWAM Z TYM :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nigdy nie kupowałem cd-a bo to kicha. Szkoda ze Secret Service upadło to była moja gazeta, szkoda .. :(

Kupowałem od piątego numeru, trochę się tego uzbierało, szkoda sikreta, ale ta gazeta i ten klimat chyba już nie wrócą, ja bym nie chciał powrotu SS'a z pięcioma płytami cd jako dodatek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nigdy nie kupowałem cd-a bo to kicha. Szkoda ze Secret Service upadło to była moja gazeta, szkoda .. :(

piszecie ze CDA to kicha, ale to nie jest czasopismo traktujące o sprzęcie (a chyba to was interesuje), oprogramowaniu itp(od czego jest CHIP), tylko o grach. oni nigdy nie pisali ze sa najlepszym czasopismem kompuerowym w polsce, tylko ze: najlepszym czasopismem o grach i tu sie nimi zgadzam, bo zadne inne pismo o grach nie ma takiego nakładu i tyle płyt i nie jest takie grube(fakt że reklamy troche pogrubiają, ale cóż)

No, a od sprżetu jest CHIP i tez jest najlepszy w swojej dziedzinie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piszecie ze CDA to kicha, ale to nie jest czasopismo traktujące o sprzęcie (a chyba to was interesuje), oprogramowaniu itp(od czego jest CHIP), tylko o grach. oni nigdy nie pisali ze sa najlepszym czasopismem kompuerowym w polsce, tylko ze: najlepszym czasopismem o grach i tu sie nimi zgadzam, bo zadne inne pismo o grach nie ma takiego nakładu i tyle płyt i nie jest takie grube(fakt że reklamy troche pogrubiają, ale cóż)

problem w tym ze poziom recenzji u nich leci ostro w dol :( poza tym ja teraz kupuje Top Secreta bo tam to przynajmniej wiedza jak to pismo robic,co pisac i jak pisac :D w cda jest wszystkiego po trochu czyli strasznie malo. recenzje sprzetu to big lol zawartosc plytek tez lol pelne wersje mega lol Listy do redakcji tez big lol (Smuglery i mr jedi sie wypalaja) poza tym te ich smieszne xxx oraz "bonusy" takie jak film :lol: i zjezdzanie z jakoscia papieru :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale kiedys tego było jeszcze więcej, ciekawe artykuły, kąciki... Nawet stron bylo więcej.. a teraz ? Bida. Dobrymi grami się ratują 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Dobrymi grami się ratują  8O

takimi jak fx fighter turbo, viva fotball, screaner 4x4,daikatana, evolta, tomb raider ze niewspomne ze (do niedawna) zeby miec instrukcje do gry to trzeba bylo kupic Action+ :lol:

niestety kiedys byla scena, dawali ciekawe artykuly na rozne tematy

niestety odkiedy zaczeli przechodzic od wydawcy do wydawcy zaczeli sie staczac coraz nizej i nizej :evil: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co biadolic nad CD Action bo ono od poczatku bylo nastawione na kompakty wszystkie fizole ktore kupowaly CDA

kupawaly tylko dla kompaktow a nie dla tekstu nawet oni nie mogli tego gowna czytac... pisemko jest dobre jak sie ma

dosc mocna kieszonkowe i ma sie max 13 lat pozniej jest juz nie do czytania, inaczej sprawa sie miala z SS to bylo

pisemko tez go kupowalem od prawie poczatku 2nr i od mometu kiedy pismo przestalo wychodzic nie kupuje juz pisemek o grach

i gram w ogole prawie wcale... moze to i lepiej ze nie ma sikreta bo on tez juz zaczynal sie staczac ale nie byl nigdy

na tym poziomie co CDA...

PS ma ktos do sprzedania 1 nr Sikreta w idealnym stanie?

PS2 mam nadzieje ze nikogo nie urazilem moim postem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi