symbiont Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 zupelnie jak Playboy :P :twisted:nie no Playboy`a da sie miejscami czytac.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ale jak nie masz stalki a chcesz zobaczyc co nowego w swiecie gier piszczy to kupijesz i masz ok. 40 pozzycji (w calym pismie) - co bedzie co jest i co bylo dobrego/ mniej dobrego :) Ale dorobilem sie stalki wiec juz nie kupuje co nie oznacza ze wywale te 70 nr. CDA (ok. 20kg) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ale dorobilem sie stalki wiec juz nie kupuje co nie oznacza ze wywale te 70 nr. CDA (ok. 20kg)...ale zaraz wywalac? badz czlowiekiem i daj to na jakas aukcie na allegro moze ktos to kupi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 nie no Playboy`a da sie miejscami czytac.... :lol: tia....podpisy pod zdjęciami i wymiary pań :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Nie ma co biadolic nad CD Action bo ono od poczatku bylo nastawione na kompakty wszystkie fizole ktore kupowaly CDA kupawaly tylko dla kompaktow a nie dla tekstu nawet oni nie mogli tego gowna czytac... pisemko jest dobre jak sie ma dosc mocna kieszonkowe i ma sie max 13 lat pozniej jest juz nie do czytania, inaczej sprawa sie miala z SS to bylo pisemko tez go kupowalem od prawie poczatku 2nr i od mometu kiedy pismo przestalo wychodzic nie kupuje juz pisemek o grach i gram w ogole prawie wcale... moze to i lepiej ze nie ma sikreta bo on tez juz zaczynal sie staczac ale nie byl nigdy na tym poziomie co CDA... PS ma ktos do sprzedania 1 nr Sikreta w idealnym stanie? PS2 mam nadzieje ze nikogo nie urazilem moim postem ;) Podpisuję się pod tym co napisałeś czterema kończynami :) od kiedy sikret się nie ukazuje ja również nie qpuję żadnych pism o grach na pc, gram mniej bo czas mi na to nie pozwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Podpisuję się pod tym co napisałeś czterema kończynami :) od kiedy sikret się nie ukazuje ja również nie qpuję żadnych pism o grach na pc, gram mniej bo czas mi na to nie pozwala A co sie studiuje??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Jak juz tak wspominamy to ja kiedys, dawno temu czytalem taka gazetke co sie zwala "Gambler"... To byl dla mnie nr1 i w zasadzie mimo ze go juz nie wydaja do tej pory jest nr1.. Wszystkim gazetom o grach ktore ukazywaly sie wczesniej i teraz sie ukazuja brakuje tego "czegos" co mial Gambler (oczywiscie IMHO) Styl byl jedyny i niepowtarzalny, ekipa naprawde luznych a zarazem znajacych sie na grach ludzi... Nech mu ziemia lekka bedzie :cry: :? Hmmm smutno mi sie zrobilo :P Ps. sorki za lekki offtopic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a moze to nasze wymagania sa coraz wyzsze ???? a te stare pisama ktorych juz nie ma, "bo byly tak dobre" i sie sprzedawaly jak swieze buleczki :lol: opisujemy jako hiper bayer - ale juz sami nie pamietamy jak wygladaly rzeczywiscie (nie widze innej mozliwosci co to tego ze zbankrutowaly jak to ze byly poprosty slabe) 8) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Pamietamy jak wygladaly :) Mam wszystkie roczniki Gamblera na poleczce w koszulkach i powkladane do segregatorow :D i od czasu do czasu zagladam sobie zeby powspominac :D A co do tego czmu juz go nie ma: Gambler padl dlatego ze byl bardzo specyficznym pismem.. Nie wiem czy kiedys go czytales ale niewielu osobom podobal sie jego styl. Dla niektorych mogl byc, jak ty to powiedziales, "slaby" ale dla mnie wlasnie byl hiper bayer :D Wiadomo:malo wiernych czytelnikow, mniejszy dochod, trzebaby dac wiecej reklam a tego zaloga i czytelnicy Gamblera nie chcieli... Ludzie ktorzy ja robili chcieli ja robic taka jak sobie wymarzyli, albo wcale. I gdy wydawca naciskal wybrano moim zdaniem sluszna opcje. Tak wiec gazetka mozna powiedziec "umarla smiercia naturalna" a nie dlatego ze byla "slaba" Byla poprostu specyficzna i to zadecydowalo o jej upadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Jak juz tak wspominamy to ja kiedys, dawno temu czytalem taka gazetke co sie zwala "Gambler"... To byl dla mnie nr1 i w zasadzie mimo ze go juz nie wydaja do tej pory jest nr1.. Wszystkim gazetom o grach ktore ukazywaly sie wczesniej i teraz sie ukazuja brakuje tego "czegos" co mial Gambler (oczywiscie IMHO) Styl byl jedyny i niepowtarzalny, ekipa naprawde luznych a zarazem znajacych sie na grach ludzi... Nech mu ziemia lekka bedzie :cry: :? Hmmm smutno mi sie zrobilo :P Ps. sorki za lekki offtopic :) Gambler byl moim nr1,5... glownie ze wzgedu na Jacka Piekare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Hmmmm zacznijmy od tego ze kiedys niebyl tak powszechny internet wiec informacje zdobywalo sie z pism komputerowych... Po drugie co do wymagan... Po prostu juz jestescie za starzy !!! Znudzily Wam sie pisemka i tyle... Przeciez takie malolaty co teraz czytaja dane czasopisma za jakis czas beda tak jak Wy opowiadaly jakie to tam kiedys bylo spoko CD-Action, Play, czy co tam sie jeszcze dzisiaj ukazuje, bo pewnie predzej czy pozniej tez im sie znudzi/przejje ta forma zdobywania nowych informacji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 SpEEdO ma rację - tęsknicie za "wspomnieniami" o SS jak mój dziadek za MIŚiem i Światem Młodych :D . Gry są może i dla wszystkich (mówię o wieku) ale zbieranie zdjęć postaci itp. to już domena małolatów. CD Action wychodzi od ładnych paru lat i też kupowałem go (i nadal kupuję - czasami zapomnę) dla płyt i czytania. Teraz zostały już tylko płytki, ewentualnie zapowiedzi gier. Co do biadolenia o instrukcjach i słabych opisach - jeżeli potrzebuje ktoś dokładnego opisu jak przejść daną mapę i jak użyć danej broni, to jest jego problem i dla niego wyszło Action+, "zwykłych " czytelników widocznie to nie obchodzi. A co do tandetnych opisów sprzętu - Komputer Świat czy Enter mają poziom identyczny, a są to kazety o sprzęcie komputerowym :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Lord VATer - mozesz mi podeslac Bonusy 1 & 2??? z CDA od 72 nr. wlacznie ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 SS rulezzz, Cd-A leci sobie w kulki. jest teraz mniejsza konkurencja na rynkuc (mniej duzych czasopism które maja wileu czytelników) i oni sie stali takim małym monopolistom , w recenzjach pisza shity, a te ich cd to #@!$#@$. Oni zaczynają sie zachowywac jak tpsa tylko z tpsa wiele osób kozysta bo nie ma innego rozwiązania, a ich mozna po prostu nie kupowac :[ Mozna wybrac konkurencje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ej no bez takich (jestescie za starzy) prawdopodobnie gdyby wydawali dalej SS lub Gamblera kupowal bym i gralbym w gry... Po prostu nie mam ochoty wydawac 20 zl na cos co sie nie da czytac bo mi nie trzeba dema zeby kupic giere wystarczy recka jakiegos kotlesia na poziomie i z doswiadzczeniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgadzam sie z symbiont'em. Gdyby Gambler dalej sie ukazywal napewno bym go dalej prenumerowal. A jako ze go juz nie ma to wole nie kupowac nic niz cos z czego przeczytam 10 % stron a reszta bedzie do niczego :? Teraz prenumeruje sobie internetowy magazym "Zaloga G" i przewaznie czytam czesc tego magazynu nie zwiazana z grami poniewaz ona jest na poziomie, a opisy sa jakie sa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A co sie studiuje??? :D Informę na polibudzie w wawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A co sie studiuje??? :D Informę na polibudzie w wawie No to faktycznie masz przesrane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...