dioda Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam wielka prosbe jak zainstalowac na juz isntiejacego XP'eka (skonfgurowany tak jak chce) windowsa 98 (na innej partycji) nie chce stracic Xp bo wiem ze mozna odwrotnie ale jak zrobic tak jak mam????? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Znaj moją łaskę :wink: : http://www.howto.pl/show.php3?query=show&ajdi=10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wielkie dzieki stary uratowles mi kupeeeeeeee czasuuuuuuu !!!! Jeszcze raz dzieki (...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Nie ma sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 w ogóle to fajna ta strona www.howto.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...