mateo1977 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 no wlasnie zwracam sie do was z prosba by ktos mi doradzil . chce (lub chcialem) kupic athlona 2000+(Palomino) i do tego 256 ddr'kow(obecnie mam ich 512) ale trapi mnie to czy niezrobic cieć w moim budzecie i jakos uzbierac na tego 2400+( a moze to potrwac nawet miesiac) bo jeszcze mam juz zamowiona KT4V . tak wiec pomocnym z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Raczej nie warto. 2400+ to co prawda 1933 MHz, ale to wciąż nie jest to w co warto ładować kase. Moim zdaniem 1660 MHz w zupłeności wystarczy, a jak trzeba to podkręcis na 1733 MHz i już prawie nie zauważysz różnicy. Nie ma co marnować forsy, lepiej zainwestować w inne komponenty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Raczej nie warto. 2400+ to co prawda 1933 MHz, ale to wciąż nie jest to w co warto ładować kase. Moim zdaniem 1660 MHz w zupłeności wystarczy, a jak trzeba to podkręcis na 1733 MHz i już prawie nie zauważysz różnicy. Nie ma co marnować forsy, lepiej zainwestować w inne komponenty. Athlon 2400+ to dokładnie 2000 MHz. Procesor ten dobrze się kręci: na 2600+ (2133MHz) bez zmiany napięcia Vcore i DIMM (u mnie), wyżej wskazane jest zwiększenie napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 robin64 Ty 133MHz nazywasz dobrym kreceniem ?? jak by z 2.0 na 2.3 poszedl to by bylo spoko al tak to nie warto wg tresh lepiej axp1700+ zakoopic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Najlepiej kupić XP 1700+ Tbreda i puścić na 1900mhz odblokowany ma mnożnik standartowo mało się grzeje w ogóle wypas za taka cene!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 robin64 Ty 133MHz nazywasz dobrym kreceniem ?? jak by z 2.0 na 2.3 poszedl to by bylo spoko al tak to nie warto wg tresh lepiej axp1700+ zakoopic A kto mówi, że ja poprzestanę na 133MHz :?: , teraz mam 2250MHz (15*150MHz) a przymierzam się żeby go puścić na 166MHz. Generalnie procek ma duży potencjał i ja go wykorzystam maxymalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 i tak zbytnio sie nie dowiedzialem czy warto czy nie a;le jedno mnie doprowadzilo do wqu.... http://wrzeciono.host.sk/cennik/hurt.php#warunki wlasnie u nich ten procek kosztuje 730zl a umnie w zielonej gorze najtaniej moge znalesc za 920 czyli jawni zlodzieje czy co bo nierozumiem. gdyby mozna nawet we wroclawiu za taka cene kupic to bym by gotow wsiasc do pociagu i jechac po niego a tak pozostaje mi ciulac grosik do grosika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 mateo1977 z zasady hurtownia handluje ze sklepami na wieksza ilosc towaru i do tego jeszcze trzeba doliczyc marze sklepowa popatrz "Uwaga: w przypadku zamówień poniżej 1000 zł pobieramy dodatkową opłatę manipulacyją w wysokości 25 zł Udzielamy 12-miesięcznej gwarancji na wszystkie podzespoły, za wyjątkiem dysków twardych objętych gwarancją 24-miesięczną. Nie udzielamy gwarancji na klawiatury, myszy, nośniki, kable, obudowy, oprogramowanie. Do zakupów w cenach hurtowych uprawnione są firmy i podmioty gospodarcze prowadzące w dniu zakupu działalnośc handlową lub usługową w zakresie branży IT. Cennik nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 $1 kodeksu cywilnego. Ponieważ towary nabywane przez odbiorcę przeznaczone są do dalszej ich odsprzedaży, strony wyłączają odpowiedzialność dostawcy z tytułu rękojmi za wady fizyczne towarów (art. 558 $1 Kodeksu Cywilnego)." to sa warunki z dolu od nich dopiero sklepy biora a na czyms interes sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja powiem ze warto tbreda 2400+ 0.13 stepping B0, sam sie do niego przymierzam w styczniu, a dlaczego? dlatego:) polecam serie AIUCB0241 do AIUCB0243 i prosze przejrzec ten watek co dalem i przytrzymywac gacie reka bo moga spasc od predkosci w miare przgeladania tego watku z linka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 robin64 Ty 133MHz nazywasz dobrym kreceniem ?? jak by z 2.0 na 2.3 poszedl to by bylo spoko al tak to nie warto wg tresh lepiej axp1700+ zakoopic Kolega mial chyba na mysli to, ze banalnie proste jest puszczenie go deczko wyzej i nie musisz sie bawic z napieciem. A swoja droga jakbym mial mozliwosci finansowe to bralbym tego 2400+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja bym kupił 2000+ i dobry cooler i go troche podkręcić. Na www.allegro.pl można kupić chłodzenie wodą za 99 zł !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...