MaKaR Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wszystkiego najlepszego zdroofka wódki i słodyczy MaKaR życzy i jeszcze żey karp był mokry jak macie problemy z zabiciem to do snapa zapraszam , wesołych jajek żeby sie im dobrze chulało mocnego overcloku radeona 9700pro albo n-forca i proa kosmicznego życe ci koleżnako i kolego :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: aha i bym zapomniał skleroza zz tego przepicia wysołego sylwka nie pijcie za dużo bo trza iść do pracy/szkoły/przedszkola/po zasiłek/nie wiem gdzie jeszcze :bij: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Sesesesese :lol: :lol: :lol: Ja też tego życzę 4all :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tez wszystkim overclockerom i nie tylko, życze wszystkiego najlepszego w nowym nadchodzącym roku i zdrowych, miło spedzonych świąt z najblizszymi hiehie :wink: :roll: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 jak macie problemy z zabiciem to do snapa zapraszamWhy cycq :?: :twisted: :lol: czym sobie na to zasluzylem :P :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 :D po prostu jesteś bezwzględny :PPPPP a tak serio to w sumie czemu nie a twoje zdjęcie daje znać że nie bedziesz miał nprobrlemów:) aha i jeszcze najlepsze życzenia dla adminó moderatorów i innych co sie na tweaku bawią z nami męczcie sie z nami jak najdłużej !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja też się przyłączam i życze wam żeby wasze proce nie stoczyły się na dno tak jak dzieci z dworca ZOO :) w ogóle wysokich wyników w 3dm2k3 itp... farta wam też życze bo to najważniejsze no i w ogóle zdrowia bo jego sie nie da kupić miłej atmosfery i fajnego sylfka Tristan (no to sie ujawniłem :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...