GoLo Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 wiecie moze czy mocno zdzieraja na prockach amd w MM? tzn. domyslam sie ze nie bedzie to cena jak na WGK, ale czy bedzie ogromna? z gory thx za odp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a media chyba sprzedaja same celerony :lol:a media chyba sprzedaja same celerony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Nie powie Ci tego bo to samo <span style="color:red;">[ciach!]</span>o, ale powiem Ci jedno trzymaj się zdala od MM!! ( ja tylko radze) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 w media makrt mozna kupic TV czy wieze hi-f.. ale co ci odbilo zeby tam procka kupowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 chyba nie kupisz samego procka , ja jeszcze nei widzialem , sa ramy itp ... ale MM jest najdrozszym sklepem :P moze o tym nie wiesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Nie warto, chyba, że jakaś promocja typu kup paczkę dyskietek - proc gratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 hehe.. domyslam sie ze nie warto.. ale to nie ja kupuje tylk moj starszy joko prezent :P ale on zadnych innych sklepow poza M1 itp. nie zna :/ wiec zostal MM.. powiedzialem mu zeby mi kupil Athlonka i to najlepiej n WGK.. ale sie uparl ze kupi cos w MM wiec co z tego wyjdzie to zobacze jak przyjedzie(nie mieszka ze mna) ;) ciekaw jestem czy w ogole maja tam athlonki... no nic.. thx za odpowiedzi i Wesołych swiat! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 hmm... jak takie coś to najlepiej by było żeby stary wyłożył kasę a ty byś se kupił to co chciał i tam gdzie najlepiej i spoko :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 no wlasnie z tym jest problem... bo jego chojnosci swiatecznej nieda sie przewidzec.. tzn: np.na 18-stke planwalem dostac od niego monitor.. jakas dobra 17"(1000zł).. no i pojechalismy do MM a sprzedawca tak go zbajerowal ze wcisnal mu monitorek za 1600zł (samsung 19" DynaFlat) na ktorym ja teraz jade.. wiec.. jezeli ja bym powiedzial ze kce np. athlona 1800+, on by mi dal kase na niego(i tyle).. a jezeli by polazl do MM(dajmy na to) to mozliwe ze by wyszedl z Athlonem 2200+ ;) i dlatego wole zeby sam kupil :P PS. tylko nie mowcie ze naciagam staruszka :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 no wlasnie z tym jest problem... bo jego chojnosci swiatecznej nieda sie przewidzec.. tzn: np.na 18-stke planwalem dostac od niego monitor.. jakas dobra 17"(1000zł).. no i pojechalismy do MM a sprzedawca tak go zbajerowal ze wcisnal mu monitorek za 1600zł (samsung 19" DynaFlat) na ktorym ja teraz jade.. wiec.. jezeli ja bym powiedzial ze kce np. athlona 1800+, on by mi dal kase na niego(i tyle).. a jezeli by polazl do MM(dajmy na to) to mozliwe ze by wyszedl z Athlonem 2200+ ;) i dlatego wole zeby sam kupil :P PS. tylko nie mowcie ze naciagam staruszka :P :lol: hehehe... ciekawe co by było jakbś miał intela to twój stary mógłby ci kupić celerona 2ghz :lol: buuhahahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Tam nie ma AMD! Pytałem niedawno. Są tylko Celki i P4. Nawet nie aż tak drogo. Mieszkańcom 3miasta polecam: Gral, Balta i NET. Tam najtaniej :-) (chyba, że w hurtowni) A, tak BTW. Ja bym kupił C2000 do pewnego celu. Podkręciłbym na 2,6Ghz i przekodowywałbym filmy z DVD na DIVX. Tam liczy się zegar, nie cache... Tak więc jak widać ten CPU ma jakieś zastosowanie (ja np. dużo bawię się DIVXami). Pozdrówka dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 no to jest szansa ze nie kupil.. :D wiec rano do niego zadzwonie i powiem niehc sie przejedzie koniecznie na WGK.. i tam kupi.. podam mu nazwe(Athlon XP) a predkosc niech sam se wybierze :D mam nadzieje ze nie kupil mijakiegos chlamu w MM.. np/GF4MX420.. b mu sprzedawca polecil :lol: no ale nic to.. zobacze jutro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 moze trocvhe nie do tematu, ale musze cos powiedziec...... Metal-brzydki ejstes :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ostatnio jak sobie oferte mm przegladalem to do kompow czasami dosy daja jestem ciekaw ile osob na to leci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 no wlasnie z tym jest problem... bo jego chojnosci swiatecznej nieda sie przewidzec.. tzn: np.na 18-stke planwalem dostac od niego monitor.. jakas dobra 17"(1000zł).. no i pojechalismy do MM a sprzedawca tak go zbajerowal ze wcisnal mu monitorek za 1600zł (samsung 19" DynaFlat) na ktorym ja teraz jade.. wiec.. jezeli ja bym powiedzial ze kce np. athlona 1800+, on by mi dal kase na niego(i tyle).. a jezeli by polazl do MM(dajmy na to) to mozliwe ze by wyszedl z Athlonem 2200+ ;) i dlatego wole zeby sam kupil :P PS. tylko nie mowcie ze naciagam staruszka :P :lol: gorzej by bylo jak by Ci staruszek kupil durona 1000 bo sprzedawca by mu powiedzal ze jest lepszy od xp 2200 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 hmm to bym sie nie zalamal, sprzedal oba durony i kupil jakiegos Antka :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ostatnio jak sobie oferte mm przegladalem to do kompow czasami dosy daja jestem ciekaw ile osob na to leci :lol: Każdy rodzic który niezna się na sprzęcie , a chce kupić komputer dziecku na gwiazdkę/urodziny itp. Ostatnio stara mojego kumpla się uparła że kupi mu komputer w media-markcie . Wydała 3800zł (bez monitora) i kolega ma całe 5,5k 3dmarków . Podobnych przyadków mógłbym podawać jeszcze wiele (chociażby komputer w super promocji w carrefor'ze a) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 koopisz coś w MM z gwarancją na 36 miesiące a po 3 zniknie Ci paragon :lol: :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 moze trocvhe nie do tematu, ale musze cos powiedziec...... Metal-brzydki ejstes :lol: ... i kto to mówi :lol: buuhahahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 hehe.. domyslam sie ze nie warto.. ale to nie ja kupuje tylk moj starszy joko prezent :P ale on zadnych innych sklepow poza M1 itp. nie zna :/ wiec zostal MM.. powiedzialem mu zeby mi kupil Athlonka i to najlepiej n WGK.. ale sie uparl ze kupi cos w MM wiec co z tego wyjdzie to zobacze jak przyjedzie(nie mieszka ze mna) ;) ciekaw jestem czy w ogole maja tam athlonki... no nic.. thx za odpowiedzi i Wesołych swiat! :D Rety, przecież jest tyle sklepów komputerowych, gdzie można kupić całego kompa za niewiele więcej, niż jakby się samemu składało. W Media Markce są kompy typu: P4 2,6GHz + 128MB DDR + Riva TNT2 - cały Hardware oprócz procka noname - a cena jest taka, że głowa boli. A nie możesz zadzwonić do sklepu komputerowego, powiedzieć im jaki zestaw chcesz i starszy tam pojedzie, odbierze, zapakuje i wsadzi pod choinkę :) Jeśli o mnie chodzi, to już nigdy nie kupię całego komputera. Wymieniam tylko pojedyncze części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Varrol nie zrozumiales mnie.. mi chodzilo o sam Procesor. nic wiecej :P a ze moj ecs-ik obsluzy wiekrzosc Athlonow to powiedzialem zeby jakiegos kupil.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 na czarnym rynku w berlinie jest najtaniej!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Varrol nie zrozumiales mnie.. mi chodzilo o sam Procesor. nic wiecej :P a ze moj ecs-ik obsluzy wiekrzosc Athlonow to powiedzialem zeby jakiegos kupil.. :) No to qpa, bo procków w MM nie ma (zresztą o tym już było). Starszy nie dostanie procka, to kupi ci coś innego - tylko, że wydaje mi się, że kart graficznych i pamięci tam nie ma. Pewnie wyjdzie na to, że dostaniesz myszkę, albo inne peryferia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tez mam troche zle przeczucia.. ale okaze sie w pierwszy lub drugi dzien swiat.. will see.. a nuz kupil athlonka w jakims sklepie komputerowym.. eh.. jak mi sie cos nie spodoba to sprzedam :lol: a jak bedzie to z MM to pojde i wymienie na cos innego(w ciagu 7dni mozna) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...