_dEvil Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Tak jak w temacie Jaki ? dlaczego ? mile widziane jakies linki i koniecznie musi byc 17 :) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 jezusiu poszukaj było mnustwo razy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze Samsunga 757DFX. U mnie w sklepie ten model jest za bodajze 915zl. Za ta cene to chyba najlepszy wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 tez mi sie tak wydaje ze samsung bedzie bardzo dobrym wyborem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Kupiłem niedawno LG F700B i jest super, monitor Flatron, i na brawkompie dostaniesz go ponizej 800 PLN. No i oczywiscie jest śliczny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Kupiłem niedawno LG F700B i jest super, monitor Flatron, i na brawkompie dostaniesz go ponizej 800 PLN. No i oczywiscie jest śliczny :D powiem to tak widziałem te nowe modele flatronów na zdjęciach wyglądały ciekawie jednak jak oblookałem je w sklepie to normalnie mnie zatkało, to jakiś shit naprawde z tajwanu brzydkie to jak nie wiem. Sam jestem posiadaczem FLATRONA 915 FT+ i moge powiedzieć o nim że jest normalnie wyjebisty !!! szkoda że zaprzestali ich produkcji :( :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze Samsunga 757DFX. U mnie w sklepie ten model jest za bodajze 915zl. Za ta cene to chyba najlepszy wybor. Dlaczego piszesz "znajdziesz jeszcze Samsunga 757DFX" - czy chcesz przez to powiedzieć, że ten nowszy 757 MB jest gorszy od starego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No wiesz pretorian kwestia gustu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Dobry monitor 17 do 900 zl Jedno wyklucza drugie :D Naprawdę dobre 17 to pow. 1000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Dobry monitor 17 do 900 zl Jedno wyklucza drugie :D Naprawdę dobre 17 to pow. 1000. np. 17" iiyama vision master pro 413 [hm703ut] [system highbrightness, kineskop Diamondtron MM] ok. 1080 zeta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Dlaczego piszesz "znajdziesz jeszcze Samsunga 757DFX" - czy chcesz przez to powiedzieć, że ten nowszy 757 MB jest gorszy od starego?Nie slyszalem o modelu 757MB, jedynie o 763, 765 (MB), nie wiem czy sa gorsze, bo osoboscie nie mialem okazji sprawdzic, ale slyszalem z kilku zrodel ze ta seria ktora weszla na miejsce DFX jest slabsza, nie wiem jednak pod jakim wzgledem i na ile to jest prawda, bo to jest tylko zaslyszane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...