Skocz do zawartości
_dEvil

Dobry monitor 17 do 900 zl

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem niedawno LG F700B i jest super, monitor Flatron, i na brawkompie dostaniesz go ponizej 800 PLN.

No i oczywiscie jest śliczny  :D

powiem to tak widziałem te nowe modele flatronów na zdjęciach wyglądały ciekawie jednak jak oblookałem je w sklepie to normalnie mnie zatkało, to jakiś shit naprawde z tajwanu brzydkie to jak nie wiem. Sam jestem posiadaczem FLATRONA 915 FT+ i moge powiedzieć o nim że jest normalnie wyjebisty !!! szkoda że zaprzestali ich produkcji :( :wink: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze Samsunga 757DFX. U mnie w sklepie ten model jest za bodajze 915zl. Za ta cene to chyba najlepszy wybor.

Dlaczego piszesz "znajdziesz jeszcze Samsunga 757DFX" - czy chcesz przez to powiedzieć, że ten nowszy 757 MB jest gorszy od starego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego piszesz "znajdziesz jeszcze Samsunga 757DFX" - czy chcesz przez to powiedzieć, że ten nowszy 757 MB jest gorszy od starego?

Nie slyszalem o modelu 757MB, jedynie o 763, 765 (MB), nie wiem czy sa gorsze, bo osoboscie nie mialem okazji sprawdzic, ale slyszalem z kilku zrodel ze ta seria ktora weszla na miejsce DFX jest slabsza, nie wiem jednak pod jakim wzgledem i na ile to jest prawda, bo to jest tylko zaslyszane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi