sthEn Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Pierwsza sprawa (Chodzi o CS:Source) Zwykle w stress test mialem wynik ~140fps na rozdzialce 1280x1024 i high detalach, zrobiłem formata, poinstalowalem wszystko jak zawsze i teraz na tych samych ustawieniach mam ~105fps, przy czym co chwile w stress tescie, jak i samej grze mam przyciny do 1-2 fps na sekunde-dwie... Wie ktos ocb? P.S. Nie pisac ze mam za malo ramu czy za slabego procka zeby mi CS:S chodził plynnie, bo przed formatem smigało az milo (grafika mi duuuzo podciąga), dopiero po formacie sie s[ciach!]l... robilem juz dzisiaj 4 formaty za kazdym razem inne stery od grafy i za kazdym razem to samo... P.S2. Zeby nie było, robilem dla porownania rowniez 3dmarka'05, i wynik oscylował w okolicach 5000, wiec tak samo jak przed formatem (moze jakies 100pkt roznicy, nie pamietam dokladnie ile na jakich sterach). Druga sprawa Moze i pytanie zdeka lamerskie... ale co w jakiej kolejnosci najlepiej instalowac po formacie dysku? Zawsze wychodzilem z zalozenia: 1) Direct X 2) Stery do płyty głownej (zawsze jakies stare, ktore dostałem z płytą :D) 3) Stery do karty graficznej Pozdrawiam, sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra1LeZ Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 ja bym instalował kolejno punktami: 2/1/3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 1. Stery od mobo (najnowsze jakie sie da) 2. Grafa (ja tam directa zawsze miałem już po wgraniu sysa 3. Inne stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra1LeZ Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 ale zależy jakiego directX coś o sterach do grafy i directX wagi mnie :rolleyes: ///co najpierw wgrywać powinno być napisane w instrukcji z graficznej np. w mojej byłej grafie trzeba było instalować stery od grafiki przed directX inaczej gry "szalały" aktualnie na 66gt musze instalować directX przed sterami [tak pisze w instrukcji :rolleyes: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 A ustawiles sobie w sterach zakladke " ustawienia wydajnosci i jakosci " na " wysoka wydajnosc "?? U mnie wlasnie ustawienie na " jakosc" powodowalo lekkie zwolnienia w kilku gierkach. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...