michallll Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Witam! Mam nast. problem. Po awarii zasilania po załadowaniu systemu (winXP) obraz znika, mianowicie gdy chce cos zrobic np. kliiknac na jakas ikone obraz sie zawiesza i po chwili znika na sekunde i tak caly czas ;/ (wystepuje problem z ponownym rysowaniem) Odinstalowalem sterowniki i jakos dziala. Problem wystepuje tylko po instalacj sterowników. Nie wiem o co chodzi. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Po awarii zasilania...Co przez to rozumiesz? Zasilacz "świruje"? Jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallll Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Co przez to rozumiesz? Zasilacz "świruje"? Jaki masz zasilacz?zabraklo pradu zasilacz codegen300x1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Tak myślałem. Przykro mi to mówić (pisać) ale prawdopodobnie zasilator uszkodził Ci kartę (może płytę główną) lub sam niedomaga (zapodaje zbyt niskie/wysokie napięcia). Jeśli masz możliwość sprawdzenia karty na innym kompie/zasilaczu- zrób to. Bedzięsz wiedział co padło. Możesz też, wprawdzie "połowicznie", sprawdzić napięcia zasilacza- w biosie lub programach diagnostycznych. Połowicznie, bo napięcia zasilacza należy sprawdzać miernikiem. Jeśli masz miernik- będziesz wiedział na 100%. I zmień czymprędzej zasilacz- np fortron fsp350-mdn z allegro. Prędzej-czy-później codegen uszkodzi Ci sprzęt (jeśli już tego nie zrobił). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...