konrad_000 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 witam mam pentium 4 prescott 3,2 GHz i musze kupic do niego cooler. Dobrze by bylo gdyby byl w miare cichy(bo ten od intela strasznie głośno pracuje) no i wydajny. Niestety na coolerach sie wogóle nie znam. :( Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 tutaj popytaj. poszukaj na allegro jakiegoś pentagrama, lub zalmana, tylko przed tym się upewnij czy zmieści ci się to w obudowie, lub coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 tez arctic 4 albo jak amsz kasę to XP-120 + jakie dobry wentyl i można kręcic ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_000 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 dzięki mam jeszcze jedno pytanie mam płytkę asusa P4P800-X i nie wiem jakie są dopuszczalne wymiary coolera na taką płytke :D Moglibyście mi pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 widziałem foto twojej płyty. Ten Arctic cooling freezer4 będzie raczej pasować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_000 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 a jak myślicie ten : http://allegro.pl/show_item.php?item=78165971 czy arctic cooler freezer 4 ;D czy może jednak jeszcze ten ZALMAN 7000B AlCu . Bo sie zastanawiam który z tych 3 modeli ?? No chyba że któryś wymiarowo nie pasuje, jeżeli tak to dajcie znać dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 a jaki ty masz socket Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_000 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) socket 478 Edytowane 1 Stycznia 2006 przez konrad_000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_000 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 przepraszam zauważyłem że ten arctic 7 pro jest nie pod moj socket :( także już wiem co kupić. paste jakaś szczególną mam czy ta co dostanę z coolerem bedzie ok ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Weź sobie jakiegoś Pentagrama Cu... (nie musi być największy...) Albo już wspomnianego AC freezera4 :rolleyes: (jest pod s478) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_000 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 czesc jak już wstawie coolerek freezer 4 to tą tube co jest zlikwidować ?? czy warto na jej niejsce wstawić wiatraczek?? jeżeli tak to jaki :zasysający czy wydmuciach!ący i jakiej firmy :D ?? mam też z tyłu miejsce na wiatrak (z przodu niestety nie ) pod zasiłką wstawić tam coś jeżeli tak to co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...