Bajera Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Mam pytanie. Jak sprawdzic zawartosc tuszu?, bo nijak we wlasciwosciach drukarki itp. nie moge znalesc takiej opcji , a wiem ze kiedys w jakiejs drukarce widzialem obrazek ktory pokazywal zawartosc pojemnikow z tuszem. Z gory dziekuje za odpowiedz - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Start>Programy>Hewlett-Packard>hp deskjet 3900 series>asystent drukarki >> Otworzy ci się okienko, wybież tam zakładkę "Narzędzia" a następnie zakładkę "Pokaż poziomy tuszów" Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajera Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Tylko ze ja nie mam takiej scieszki dostepu Start>Programy>Hewlett-Packard>hp deskjet 3900 series>asystent drukarki :? - ale dzieki za zainteresowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...